Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 50 inç tv önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Sinan._

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
18k
Marka Model Bilgisi
Regal,vestel,samsung,lg,philips
50 inç Qled tv bakıyorum önerebileceğiniz bir model varmı.çıkarabileceğim maximum bütçe 17-18k arası. Normal led yerine Qled alırsam görüntülü kalitesindeki farkı hissedermiyim.

Yer sorunu yoksa 55 inç daha iyi olabilir. 50 inç ara ölçü olduğu için fazla panel çeşidi olmuyor. Olur derseniz ilk tercihim 55C645 olur. Bütçenizi aşıyor biraz. Alamazsanız 55Q9900 olabilir. Maksimum 50 inç ararsanız 50C645, 50Q9900 alabilirsiniz.

Yer sorunu yoksa 55 inç daha iyi olabilir. 50 inç ara ölçü olduğu için fazla panel çeşidi olmuyor. Olur derseniz ilk tercihim 55C645 olur. Bütçenizi aşıyor biraz. Alamazsanız 55Q9900 olabilir. Maksimum 50 inç ararsanız 50C645, 50Q9900 alabilirsiniz.
Tcl özellik olarak çok iyide servis sıkıntısı yaşarım o yuzeen o markaya bakmıyorum.Yer sorunu yok,tv ile izleme noktası arası en düşük mesafe 1.5-2m arası,en uzun mesafe 4.5 m ortalama 3.5 metre gibi bir yerden bakacağım.Büyük ekran pek sevmiyorum o yuzden 50inç bakıyorum tcls hariç vestelde 50Q9900 modeli hoşuma gitti yalnız android değil ona bakarken 50QA9700 serisini gördüm android olduğu için bu modele biraz daha yakınlaştım bu modeli önerirmisiniz.

Tcl özellik olarak çok iyide servis sıkıntısı yaşarım o yuzeen o markaya bakmıyorum.Yer sorunu yok,tv ile izleme noktası arası en düşük mesafe 1.5-2m arası,en uzun mesafe 4.5 m ortalama 3.5 metre gibi bir yerden bakacağım.Büyük ekran pek sevmiyorum o yuzden 50inç bakıyorum tcls hariç vestelde 50Q9900 modeli hoşuma gitti yalnız android değil ona bakarken 50QA9700 serisini gördüm android olduğu için bu modele biraz daha yakınlaştım bu modeli önerirmisiniz.
Bence ayrı bir box koymanız daha iyi olur. Televizyonların donanımı bir kaç yıl sonra yetersiz kalabiliyor. Normal smart alıp yanına iyi bir box koymak daha mantıklı.

Evet. Uydu yayınlarını yine televizyondan alacaksınız. Box kullanacağınız zaman televizyonu HDMI moduna alıp Box cihazı açacaksınız.
Ozmn 50Q9900 güzel bir seçim olur QA9700 göre.fiyatları 12-15 k arası max 18k ya aklınıza gelen bir model varmı yoksa 50Q9900 serisi spariş vereceğim

Ozmn 50Q9900 güzel bir seçim olur QA9700 göre.fiyatları 12-15 k arası max 18k ya aklınıza gelen bir model varmı yoksa 50Q9900 serisi spariş vereceğim
Hemen sipariş vermeyin. Herhangi bir Vestel bayisinde gözünüzle görün televizyonu. 50 inçler hep VA tabanlı oldukları için yan açılarda sizi mutsuz edebilir bilginiz olsun. Yan açılardan da seyredecekseniz ona göre tercih yapın. 55Q9900 IPS panellerle üretiliyor.

Hemen sipariş vermeyin. Herhangi bir Vestel bayisinde gözünüzle görün televizyonu. 50 inçler hep VA tabanlı oldukları için yan açılarda sizi mutsuz edebilir bilginiz olsun. Yan açılardan da seyredecekseniz ona göre tercih yapın. 55Q9900 IPS panellerle üretiliyor.
Ozaman 55 inç bakmalıyım.55QA9700 serisi ile 55Q9900 serisi arasında kaldı hangisini önerirsiniz uzun vadede takılma kasma olmaması için birde bunların ikiside 10bitmidir

Ozaman 55 inç bakmalıyım.55QA9700 serisi ile 55Q9900 serisi arasında kaldı hangisini önerirsiniz uzun vadede takılma kasma olanaması için birde bunların ikiside 10bitmidir
Ben baştan beri Q9900 diyorum. 8 BIT+FRC paneller. 10 bit kullananı bulamazsınız kolay kolay piyasada. Bunlar da 10 bit ama dediğim gibi 8 BIT+FRC şeklinde.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri