Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 55" - 65" TV önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

sacrifice

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30000
Marka Model Bilgisi
Fark etmez
Arkadaşlar merhaba,

30k geçmeyecek tv arıyorum, önceliğim va olmaması ve hali hazırda çalışan evdeki 32" - 43" gibi uzun ömürlü olmasıdır. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar,
Philip 55FPS8109/12 , 2014 alımından sonra anakart değişimi yapıldı. Sonrasında ekran gitti ve panel değişimi için 13bin lira fiyat aldım. Şimdi ise yeni bir TV araştırmaya başladım. Bütçem en fazla 20.000 TL
Daha önce Adem abinin videolarına denk geliyordum ama şimdi daha detaylı inceleyip, forumlarda aktif olma zamanı geldi.

TV Ustası Qled, OLED falan hikaye, sonuçta TV yayınları 1080p olarak yayın yapıyor. Eğer ki özel bir video değilse uygulamalar dahil çok yüksek çözünürlük ihtiyacı olmadığını söyledi.

Şuan için araştırmalarım.

ONVO OV55500 12bin TL​

SAMSUNG 55CU7000 21bin TL​

TOSHIBA 55QA4263DT 21binTL
TOSHIBA 55QL5D63DT 19bin TL TV yayını
Mistick kullanımı temel amaç​

Selamlar,
Philip 55FPS8109/12 , 2014 alımından sonra anakart değişimi yapıldı. Sonrasında ekran gitti ve panel değişimi için 13bin lira fiyat aldım. Şimdi ise yeni bir TV araştırmaya başladım. Bütçem en fazla 20.000 TL
Daha önce Adem abinin videolarına denk geliyordum ama şimdi daha detaylı inceleyip, forumlarda aktif olma zamanı geldi.

TV Ustası Qled, OLED falan hikaye, sonuçta TV yayınları 1080p olarak yayın yapıyor. Eğer ki özel bir video değilse uygulamalar dahil çok yüksek çözünürlük ihtiyacı olmadığını söyledi.

ONVO OV55500 12bin TL​

TOSHIBA 55QA4263DT 21binTL​

TOSHIBA 55QL5D63DT 19bin TL TV yayını​

onvo dışındakiler fena değil ama onvo bu seri yerine en azından vestel gruba yönlenin derim (kendim onvo kullanıyorum buna rağmen vestel grubu diyorum)

Bugün Vestel 65Q9900'ü satın aldım, umarım üzmez, TV'yi maç dışında çok izleyen biri değilim bakalım paneli tatmin edecek mi

Tekrar Selamlar,
Bugün tanıdık bir TV tamircisiyle görüştüm.
Android istiyorsa Toshiba, Smart yeter diyorsa Samsung, görüntü kalitesi önemli değilse ONVO dedi.

Bende yeni modellerle fikirlerinize ihtiyacım var; Panel olarak ve kalite olarak Sizce hangisi?

Toshiba 55ql5dt 55" Uhd Smart Tv --- 18.999,00 TL​

Samsung Crystal UE55CU8100 4K UHD 55" Tv --22.999,00 TL--​

Samsung 55CU7000 4K 55" Uydu Alıcılı Smart Led Tv -21.499,00 TL--​

Samsung 55CU7000 4K 55" Uydu Alıcılı Smart Led Tv -21.499,00 TL-- ( Sepette 18,500TL)​

GRUNDIG 55 GHU 7505 25.999 TL ( Sepette 17bin lira)​

GRUNDIG 65 GHQ 9500 sepette 28.000 TL( 55 inch istiyorum ama 65 daha uygun)

Hafta sonuna kadar niha-i karar vereceğim. Çok karışık herşey.

Takipteyim. 55"-65" arası TV bakıyorum. Amacım internete bağlanabilmesi ve Netflix, YouTube gibi uygulamaları desteklemesi. Genellikle dizi film maç izlemek için kullanılacaktır.

Samsung 55CU7000 4K 55" Uydu Alıcılı Smart Led Tv -21.499,00 TL-- ( Sepette 18,500TL)​

GRUNDIG 65 GHQ 9500 sepette 28.000 TL( 55 inch istiyorum ama 65 daha uygun)​

Hafta sonuna kadar niha-i karar vereceğim. Çok karışık herşey.​

Paylaştığınız o televizyonlar içinde en mantıklı olanlar 55GHQ9500 ve 65GHQ9500 dür.

3 yıl garanti avantajı ile hepsiburada üzerinden toshiba 65QL5D63DT aldım 19499a geldi
TV bugün teslim aldım, mi tv box var sipariş verirken ihtiyaç olur diye düşündüm gerek duymadım, kendi içerisindeki uygulamaların hepsi çalışıyor. Kumanda da bulunan kısa yol tuşu ile uygulamaların açılması 5 saniye sürüyor, içeriklerin açılması 1 saniye bile dürmüyor. Ses tatmin ediyor, daha iyi deneyim için soundbar fazlasıyla iş görür.

Edit: İzleme mesafesi 5 metre ips panel olması sebebiyle renkler de bozulma olmuyor, her türlü yatarak, uzanarak rahat izleniyor.

Arkadaşlar merhaba, normal izleme esnasında hiç belli olmuyor, gündüz gözüyle baktığımız da fark etmedim ışıktan dolayı sanırım. Az önce karanlık bir şekilde test ettim, sadece full renkte ( siyah değil ) sağ en köşe de beyaz çizgi var, bazı renklerde ise sağda bir renk değişmesi var.

Beyaz çizgi bu, test videosunda sadece 1 renkte bu çıktı.
1710613614536.png

Renk değişimi de bu sağ üstten başlayıp sağ alta kadar iniyor.

1710613673734.png

1710613661649.png

Her hangi bir şey izlerken denk gelmedim, 2 video çektim onları da ekliyorum, yasaksa kaldırırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşlar merhaba, normal izleme esnasında hiç belli olmuyor, gündüz gözüyle baktığımız da fark etmedim ışıktan dolayı sanırım. Az önce karanlık bir şekilde test ettim, sadece full renkte ( siyah değil ) sağ en köşe de beyaz çizgi var, bazı renklerde ise sağda bir renk değişmesi var.

Beyaz çizgi bu, test videosunda sadece 1 renkte bu çıktı.
Ekli dosyayı görüntüle 13963

Renk değişimi de bu sağ üstten başlayıp sağ alta kadar iniyor.

Ekli dosyayı görüntüle 13965
Ekli dosyayı görüntüle 13964

Her hangi bir şey izlerken denk gelmedim, 2 video çektim onları da ekliyorum, yasaksa kaldırırım.

Değişim isteyin derim normal değil 2. ve 3. fotoğraf

Selamlar @Murat ALA ,
Grundig seçmenizin özel bir nedeni var mı?

Bugün vatan bilgisayar 55CU8500 modelide aynı fiyattaydı. Grundig ile Samsung karşılaştırması yaprasak sizce hangisini sebebiyle söyleyebilir misiniz?

Çok yazı okudum ve bilgiler karıştığı için aradaki farkı anlayamadım

GRUNDIG 65 GHQ 9500 sepette 28.000 TL( 55 inch istiyorum ama 65 daha uygun)​

Hafta sonuna kadar niha-i karar vereceğim. Çok karışık herşey.​

Ustam karar verdiniz mi hangisini aldiniz

Selamlar,

ONVO OV55500 12bin TL​

TOSHIBA 55QA4263DT 21binTL​

TOSHIBA 55QL5D63DT 19bin TL TV yayını​

Merhabalar ben de tv bakıyorum onvo bu serisi fiyat açısından çok uygun geliyor fakat buna bu parayı verene kadar a101 de toshiba nin benzer ölçülerde başka modeline mi baksam diye düşünmüyor değilim, bu konuda yardimci olabilir misiniz.

Merhabalar ben de tv bakıyorum onvo bu serisi fiyat açısından çok uygun geliyor fakat buna bu parayı verene kadar a101 de toshiba nin benzer ölçülerde başka modeline mi baksam diye düşünmüyor değilim, bu konuda yardimci olabilir misiniz.
Bütçe ne kadar hocam Kullanım amacınız nedir İzleme açınız nedir

Merhabalar, bütçemiz 18 bin ev içinde oturma odasında kullanılacak karasal yayın (uydu üzerinden) ve YouTube üzerinden video izleme daha çok, oda içi duvara montaj olup kenarlardan da izleme imkan olması gerekiyor, (görüntü acisinin dar olmaması gerekiyor), teşekkür ederim ilginiz için.
Bütçe ne kadar hocam Kullanım amacınız nedir İzleme açınız nedir

Merhabalar, bütçemiz 18 bin ev içinde oturma odasında kullanılacak karasal yayın (uydu üzerinden) ve YouTube üzerinden video izleme daha çok, oda içi duvara montaj olup kenarlardan da izleme imkan olması gerekiyor, (görüntü acisinin dar olmaması gerekiyor), teşekkür ederim ilginiz için.
Hocam bu modeli buldum ama ips panel mi değil mi bilmiyorum bir vestel mağazasıdan sorsanız iyi olur
Geniş açı için ips panel olması gerekiyor
@Murat ALA abi bu model ips mi va mı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri