Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
onvo dışındakiler fena değil ama onvo bu seri yerine en azından vestel gruba yönlenin derim (kendim onvo kullanıyorum buna rağmen vestel grubu diyorum)Selamlar,
Philip 55FPS8109/12 , 2014 alımından sonra anakart değişimi yapıldı. Sonrasında ekran gitti ve panel değişimi için 13bin lira fiyat aldım. Şimdi ise yeni bir TV araştırmaya başladım. Bütçem en fazla 20.000 TL
Daha önce Adem abinin videolarına denk geliyordum ama şimdi daha detaylı inceleyip, forumlarda aktif olma zamanı geldi.
TV Ustası Qled, OLED falan hikaye, sonuçta TV yayınları 1080p olarak yayın yapıyor. Eğer ki özel bir video değilse uygulamalar dahil çok yüksek çözünürlük ihtiyacı olmadığını söyledi.
Şuan için araştırmalarım.
ONVO OV55500 12bin TL
SAMSUNG 55CU7000 21bin TL
TOSHIBA 55QA4263DT 21binTL
TOSHIBA 55QL5D63DT 19bin TL TV yayını
Mistick kullanımı temel amaç
İyi yapmışsınız hayırlı olsun.3 yıl garanti avantajı ile hepsiburada üzerinden toshiba 65QL5D63DT aldım 19499a geldi
Paylaştığınız o televizyonlar içinde en mantıklı olanlar 55GHQ9500 ve 65GHQ9500 dür.Toshiba 55ql5dt 55" Uhd Smart Tv --- 18.999,00 TL
Samsung Crystal UE55CU8100 4K UHD 55" Tv --22.999,00 TL--
Samsung 55CU7000 4K 55" Uydu Alıcılı Smart Led Tv -21.499,00 TL-- ( Sepette 18,500TL)
GRUNDIG 55 GHU 7505 25.999 TL ( Sepette 17bin lira)
GRUNDIG 65 GHQ 9500 sepette 28.000 TL( 55 inch istiyorum ama 65 daha uygun)
Hafta sonuna kadar niha-i karar vereceğim. Çok karışık herşey.
TV bugün teslim aldım, mi tv box var sipariş verirken ihtiyaç olur diye düşündüm gerek duymadım, kendi içerisindeki uygulamaların hepsi çalışıyor. Kumanda da bulunan kısa yol tuşu ile uygulamaların açılması 5 saniye sürüyor, içeriklerin açılması 1 saniye bile dürmüyor. Ses tatmin ediyor, daha iyi deneyim için soundbar fazlasıyla iş görür.3 yıl garanti avantajı ile hepsiburada üzerinden toshiba 65QL5D63DT aldım 19499a geldi
Değişim isteyin derim normal değil 2. ve 3. fotoğrafArkadaşlar merhaba, normal izleme esnasında hiç belli olmuyor, gündüz gözüyle baktığımız da fark etmedim ışıktan dolayı sanırım. Az önce karanlık bir şekilde test ettim, sadece full renkte ( siyah değil ) sağ en köşe de beyaz çizgi var, bazı renklerde ise sağda bir renk değişmesi var.
Beyaz çizgi bu, test videosunda sadece 1 renkte bu çıktı.
Ekli dosyayı görüntüle 13963
Renk değişimi de bu sağ üstten başlayıp sağ alta kadar iniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 13965
Ekli dosyayı görüntüle 13964
Her hangi bir şey izlerken denk gelmedim, 2 video çektim onları da ekliyorum, yasaksa kaldırırım.
Ustam karar verdiniz mi hangisini aldinizToshiba 55ql5dt 55" Uhd Smart Tv --- 18.999,00 TL
Samsung Crystal UE55CU8100 4K UHD 55" Tv --22.999,00 TL--
Samsung 55CU7000 4K 55" Uydu Alıcılı Smart Led Tv -21.499,00 TL-- ( Sepette 18,500TL)
GRUNDIG 55 GHU 7505 25.999 TL ( Sepette 17bin lira)
GRUNDIG 65 GHQ 9500 sepette 28.000 TL( 55 inch istiyorum ama 65 daha uygun)
Hafta sonuna kadar niha-i karar vereceğim. Çok karışık herşey.
Merhabalar ben de tv bakıyorum onvo bu serisi fiyat açısından çok uygun geliyor fakat buna bu parayı verene kadar a101 de toshiba nin benzer ölçülerde başka modeline mi baksam diye düşünmüyor değilim, bu konuda yardimci olabilir misiniz.Selamlar,
Philip 55FPS8109/12 , 2014 alımından sonra anakart değişimi yapıldı. Sonrasında ekran gitti ve panel değişimi için 13bin lira fiyat aldım. Şimdi ise yeni bir TV araştırmaya başladım. Bütçem en fazla 20.000 TL
Daha önce Adem abinin videolarına denk geliyordum ama şimdi daha detaylı inceleyip, forumlarda aktif olma zamanı geldi.
TV Ustası Qled, OLED falan hikaye, sonuçta TV yayınları 1080p olarak yayın yapıyor. Eğer ki özel bir video değilse uygulamalar dahil çok yüksek çözünürlük ihtiyacı olmadığını söyledi.
Şuan için araştırmalarım.
ONVO OV55500 12bin TL
SAMSUNG 55CU7000 21bin TL
TOSHIBA 55QA4263DT 21binTL
TOSHIBA 55QL5D63DT 19bin TL TV yayını
Mistick kullanımı temel amaç
Bütçe ne kadar hocam Kullanım amacınız nedir İzleme açınız nedirMerhabalar ben de tv bakıyorum onvo bu serisi fiyat açısından çok uygun geliyor fakat buna bu parayı verene kadar a101 de toshiba nin benzer ölçülerde başka modeline mi baksam diye düşünmüyor değilim, bu konuda yardimci olabilir misiniz.
Bütçe ne kadar hocam Kullanım amacınız nedir İzleme açınız nedir
Hocam bu modeli buldum ama ips panel mi değil mi bilmiyorum bir vestel mağazasıdan sorsanız iyi olurMerhabalar, bütçemiz 18 bin ev içinde oturma odasında kullanılacak karasal yayın (uydu üzerinden) ve YouTube üzerinden video izleme daha çok, oda içi duvara montaj olup kenarlardan da izleme imkan olması gerekiyor, (görüntü acisinin dar olmaması gerekiyor), teşekkür ederim ilginiz için.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.