Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 65”-75” tv önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yasarsenturk

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
10.000-16.000 belki az daha çıkabilirim
Marka Model Bilgisi
Servisi yaygın kaliteli markalar
Selam hocam. 65UA2063DT ile alakalı videonuz çok faydalı içerik olmuş emeğinize sağlık. Hocam rica etsem bana oyun konsolu da bağlayabileceğim, hdmi2.1 destekleyen 4k içerikde izleyebileceğim, uzun yıllar kullanıp, lisanslı netflix ve diğer platformlara sahip olan, pahalı olmayan 65”-75” bir model önerebilir misiniz? Bunu almayı planlamıştım ama detaylı özelliklerini görünce kesin vazgeçtim. Saygılar

kardeşim o bütçeye ancak orta sınıf 50-55 inç alabilirsin artık. 20 bin üzerine çıkmalısın 65 ve üzerisi için

1 yada 2 yıl eski üretim olan kaliteli özellikle de ÖTV'si düşük Türk markaları var aslında.

Ben Cuma (30.06.23) Vestel 65q9900 aldım. Ben 16/3 kredi kartı ile aldım, Bayramdan 2 hafta önce de 16,600'e alışgidiş ile 9 taksit alınabiliyordu. Şimdi baktığımda 18 olmuş. Aslında 55 - 58 düşünüyordum ama Hanımın ısrarı ve aradaki fiyat farkının 2000 TL olması nedeniyle 65 aldım.

Piyasada VA panel olanları da var, ama çoğunlukla IPS ürün gelmiş yorumlarda gördüğüm. benim ürünüm henüz teslim olmadı ama gelince bilgi veririm yine buradan. Televizyon 2021 yazında piyasaya çıkan bir ürün, Ben canlı görüp renklerini çok beğendiğim için tercih ettim zaten.

Teknik olarak beğendiğim yanları da QLED, IPS (LG 8 COF yada BOE ADS 12 COF) panel, 24W DTS, Dolby destekli JBL (by Harman Kordon) ses sistemi, Android olmaması (+ ve -), 3 Yıl garanti, Ücretsiz Askı Aparatlı Montaj.

Detaylar : https://www.inceleriz.com/vestel-65q9900-qled-smart-tv/

Bir diğer beğendiğim ürün de VESTEL 75U9520, bu da ben incelediğimde 19k civarında idi, şimdi 22k olmuş ama benim salonumda koltukların televizyona mesafesi 2,5 - 3 metre arasında değişiyor ve bence 3m için 65 bile çok büyük. Eğer salonunuz uygun ise bu modeli de inceleyebilirsiniz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri