Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 65" OLED TV

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ghostv2

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
50000
Marka Model Bilgisi
LG,Samsung
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim, 65" OLED TV arayışındayım fakat farkettiğim kadarıyla LG C2 ve G2'ler piyasadan çekilmiş yerine çok daha pahalı 3. Seriler gelmiş. Bu durumda ne önerirsiniz? Samsung'a yönelmeli miyim veya başka ne gibi çözüm önerirsiniz? . Bütçem 50-60 bin arasında. Teşekkür ederim

LG'den alabilirsiniz. Ya da 3 yıl garanti avantajıyla Arçelik OLED TV'lerden alabilirsiniz. Hem 3 yıl garantisinin olması hemde servis politikalarının güzel olması LG'den avantajlı konuma çeker. Kullandığı panelde LG zaten. OLED televizyonlarda ucuz panel kullanamıyorlar.

bulabilirseniz Philips 65oled807, 65oled907 veya 65oled937 modellerde (2022 modeller) mağazalarda stok bitirme indirimleri yapılıyor.

Ben 77oled807 aldım yakın zamanda çok uygun bir fiyata.

LG’nin g2 den itibaren kullandığı Evo panelin bir üst serisi Oled Ex panel kullanıyor bu modellerde. Hatta 907 ve 937 de heatsink var ekstra soğutma için.

bulabilirseniz Philips 65oled807, 65oled907 veya 65oled937 modellerde (2022 modeller) mağazalarda stok bitirme indirimleri yapılıyor.

LG’nin g2 den itibaren kullandığı Evo panelin bir üst serisi Oled Ex panel kullanıyor bu modellerde. Hatta 907 ve 937 de heatsink var ekstra soğutma için.

Philips'den memnun musunuz? Özellikle Hue ampüllerle birlikte TV'deki Ambilight film izlerken başka bir atmosfer yaratıyor sanırım? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Philips'den memnun musunuz? Özellikle Hue ampüllerle birlikte TV'deki Ambilight film izlerken başka bir atmosfer yaratıyor sanırım? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Merhaba, 4-5 ay oldu sanırım. Şu ana kadar çok memnunum. Oled panel ile gerçekten izleme deneyimi bambaşka bir seviyeye ulaştı. Ayrıca sadece tv de değil evimin bir çok köşesinde amblight ürünleri var. Bunları senkron da kullanıyorum bazen keyfime göre.

Mevcut düzenimin bir örnek videosunu paylaşayım sizinle, belki faydası olur. Selamlar.

Ambilight Setup Test

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Merhaba, 4-5 ay oldu sanırım. Şu ana kadar çok memnunum. Oled panel ile gerçekten izleme deneyimi bambaşka bir seviyeye ulaştı. Ayrıca sadece tv de değil evimin bir çok köşesinde amblight ürünleri var. Bunları senkron da kullanıyorum bazen keyfime göre.

Mevcut düzenimin bir örnek videosunu paylaşayım sizinle, belki faydası olur. Selamlar.

Ambilight Setup Test

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Oda düzeniniz mükemmel. Fakat bence oraya bir soundbar yetmez. En az 5.1 ses sistemi 10 numara olur. Ama analog olmasın. Dijital 5.1. ?

Oda düzeniniz mükemmel. Fakat bence oraya bir soundbar yetmez. En az 5.1 ses sistemi 10 numara olur. Ama analog olmasın. Dijital 5.1. ?

Hocam 11.1.4 kanallı Samsung HW990c soundbar var. Ben alırken alınabilecek hemen hemen en iyi soundbardı Türkiye'de. Bu bile fazla geliyor apartman dairesinde.

Hocam 11.1.4 kanallı Samsung HW990c soundbar var. Ben alırken alınabilecek hemen hemen en iyi soundbardı Türkiye'de. Bu bile fazla geliyor apartman dairesinde.
2 arka hoparlör, 1 subwoofer dizilimi mi mevcut hocam bu modelde ? Arka hoparlörler sanırım Bluetooth ile bağlanıyor. Çevresel ses kalitesi nasıl gerçekten verebiliyor mu çok yönlü sesleri ?

Memnunsunuz sanırım hocam. Kaça almıştınız acaba? Ben de 55 inç philips oled düşünüyorum evde ki hue ürünlerinden dolayı.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri