Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 65" Televizyon Önerisi (20-25 Bin Tl Arası)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ferkan90

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25000
Marka Model Bilgisi
Toshiba, Vestel, Grundig
Merhabalar,

65" bir televizyon satın almak istiyorum. Forumda bir kaç yorum okudum ancak sizler kadar tecrübeli değilim. Kendi bütçeme uygun bir kaç televizyon buldum. Sıralaması aşağıdaki gibidir. Sizin öneriniz aşağıdaki modellerden hangisi olurdu. Ya da bu modellerin hiçbirini önermez şu modeli alırdım dediğiniz bir model var mıdır?

Toshiba 65QL5D63DT ve Toshiba 65QA5D63DT arasında işletim sistemi haricinde bir fark var mıdır? Arasında 3500 TL fiyat farkı var. Android olması 3500 tl farka değer mi?

Not: Gönül isterdiki dünki indirimi yakalayıp 28.000 TL'ye grundig 65GH9500 satın almak ancak malasef 1 günle kaçırdık :(
  1. Toshiba 65QL5D63DT --> 19.500 TL
  2. Toshiba 65QA5D63DT --> 23.600 TL
  3. Vestel 65QA9700 --> 23.600 TL
  4. Vestel 65Q9900 --> 23.600 TL
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Merhabalar,

65" bir televizyon satın almak istiyorum. Forumda bir kaç yorum okudum ancak sizler kadar tecrübeli değilim. Kendi bütçeme uygun bir kaç televizyon buldum. Sıralaması aşağıdaki gibidir. Sizin öneriniz aşağıdaki modellerden hangisi olurdu. Ya da bu modellerin hiçbirini önermez şu modeli alırdım dediğiniz bir model var mıdır?

Toshiba 65QL5D63DT ve Toshiba 65QA5D63DT arasında işletim sistemi haricinde bir fark var mıdır? Arasında 3500 TL fiyat farkı var. Android olması 3500 tl farka değer mi?

Not: Gönül isterdiki dünki indirimi yakalayıp 28.000 TL'ye grundig 65GH9500 satın almak ancak malasef 1 günle kaçırdık :(
  1. Toshiba 65QL5D63DT --> 19.500 TL
  2. Toshiba 65QA5D63DT --> 23.600 TL
  3. Vestel 65QA9700 --> 23.600 TL
  4. Vestel 65Q9900 --> 23.600 TL
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
Bende birebir aynı tercihler arasında gidip geliyordum 65QA5D63DT aldım. SDP va panel geldi bana. Siyah kalitesinden memnunum tabi ışıkları kapatınca aynı siyah kalitesini alamıyorum oled değil sonuçta. Yan açıdan bakınca renklerde solma oluyor va panel olduğu için normal bir durum. Androidi akıcı fakat sınırda bir donanımı var arada hafif yavaşlıklar olabiliyor. Onkyo ses partnerli hoparlörleri var 12*2 watt benim için yeterli akşam film izlerken %25 i aşmıyorum müzik dinliceğim zaman %35 civarına çekiyorum. Şuan sanırım sadece va panelle üretim yapıyorlar alırken sormanızda fayda var. Siyahlar sizin için görüş açısından daha önemliyse kesinlikle tercih edilir. Ben 22600 e aldım. Askı aparatına 300 tl ödedim. O sırada da 65QL versiyonu 2k daha ucuzdu çok fiyat farkı göremediğim için 65QL düşünmedim benim için android olması önemliydi. https://inceleriz.com/toshiba-65ql5d63dt-teknik-ozellikler/ https://toshiba-tv.com/tr-tr/pdf/65qa5d63dt bu linkler üzerinden karşılaştırabilirsiniz.

Bende birebir aynı tercihler arasında gidip geliyordum 65QA5D63DT aldım. SDP va panel geldi bana. Siyah kalitesinden memnunum tabi ışıkları kapatınca aynı siyah kalitesini alamıyorum oled değil sonuçta. Yan açıdan bakınca renklerde solma oluyor va panel olduğu için normal bir durum. Androidi akıcı fakat sınırda bir donanımı var arada hafif yavaşlıklar olabiliyor. Onkyo ses partnerli hoparlörleri var 12*2 watt benim için yeterli akşam film izlerken %25 i aşmıyorum müzik dinliceğim zaman %35 civarına çekiyorum. Şuan sanırım sadece va panelle üretim yapıyorlar alırken sormanızda fayda var. Siyahlar sizin için görüş açısından daha önemliyse kesinlikle tercih edilir. Ben 22600 e aldım. Askı aparatına 300 tl ödedim. O sırada da 65QL versiyonu 2k daha ucuzdu çok fiyat farkı göremediğim için 65QL düşünmedim benim için android olması önemliydi. https://inceleriz.com/toshiba-65ql5d63dt-teknik-ozellikler/ https://toshiba-tv.com/tr-tr/pdf/65qa5d63dt bu linkler üzerinden karşılaştırabilirsiniz.
Selamlar aynı modeli düşünüyorum hala memnun musunuz eksileri artıları neler? SDP panelde renk solması yaklaşık kaç derecelik açıdan sonra bozuyor?

Selamlar aynı modeli düşünüyorum hala memnun musunuz eksileri artıları neler? SDP panelde renk solması yaklaşık kaç derecelik açıdan sonra bozuyor?
Hocam tv'i aldıktan 1-2 hafta sonra cihaz açılmama-kapanmama sorunu yaşattı servisi çağırdık android olduğundan dolayı böyle dedi. Yani donanım yetersiz geliyor arada bir kumandadan güç tuşuna basılı tutup komple kapatmak gerekiyor dedi. Tam gitmeye hazırlanıyorlarken başka bir sorun koydum önlerine ve değişim talebi açtılar 1 ay sonra ürünü yenisiyle değişirdiler bu sefer hkc panel geldi ve iki paneli de deneyimlemiş oldum hkc panel kesinlikle daha iyi yan açı konusunda bunu da fsa yapıda olmasına bağlıyorum yani va panelin daha geliştirilmiş hali. Hkc panel gelirse iyi sdp panel gelirse yan açıdan dolayı pişman olursunuz yani olmama şansınız yok. Sadece tam karşıdan bakacaksanız hiç sıkıntı yok ışık açık olduğu sürece siyahlar oled gibi oluyor ışıkları kapatınca qled olduğunu anlıyorsunuz. Değişim talebini de codec ağrızasından dolayı açtılar öncesinde yazılım attılar ama nafile, fabrikayı aradılar ve bu anakartın böyle sıkıntıları olduğunu söylediler vestel ürünlerinin birçoğunda bu anakart var. Bazı görselleri ve videoları işleyemiyor ve görüntü de bozulma oluyor bu da kronik sorunmuş yenisiyle değiştirdiklerinde anladım yapacak bir şey yok. Bu görsel bana ait değil ama %100 doğru olduğunu söylebilirim. Yaşadığım problem ise buydu eski gönderilerden buldum görseli.
1728711810165.png
1728711788934.png
1728711722912.png

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri