Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru 65" Tv Önerisi ( Bütçe Max. 27K )

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

OkaN1907

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
LG - SAMSUNG - PHILIPS - TCL - VESTEL - TOSHIBA VB..
Merhabalar,

Aşağıdaki özelliklere göre önerebileceğiniz 65inç modeller mevcut ise çok sevinirim. Evleneceğim için alıyorum bütçe daha üste pek çıkamaz.

Benim için önemli detaylar

- Futbol maçlarında güzel bir deneyim
- Parlama olmaması (Akşamları daha çok TV seyredecek olsam da parlamaya tahammülüm pek yok )
- Netflix - Amazon Prime - Disnet Plus vb.. portallarda maximum kalite
- 120 Hz olması ileride PS 5 aldığımda işime yarayabilir. Gaming Pc lerimde mevcut olduğu için arada TV'ye bağlayabilirim.
- Ses kalitesi ( yüksel olmasa da kaliteli olması önemli kriter ) *** Bundan feragat edebilirim. ***İleride bir sound bar ile çözülebilir. Ama TV min. 6-7 yıl benimle kalır :)

30.000 TL'ye çıkabilirseniz Philips 65PUS8807'yi önerebilirim. Acelesi yoksa TCL'nin C745 serisinin çıkmasını bekleyin. Parlama konusunda feragat etmemiz gerekiyor maalesef. 65LS03B parlama yapmayacak tek televizyon o da 40.000 TL.

30.000 TL'ye çıkabilirseniz Philips 65PUS8807'yi önerebilirim. Acelesi yoksa TCL'nin C745 serisinin çıkmasını bekleyin. Parlama konusunda feragat etmemiz gerekiyor maalesef. 65LS03B parlama yapmayacak tek televizyon o da 40.000 TL.
vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Son olarak Oyun / 120hz özelliğinden de feragat ettiğimde önereceğiniz bir model var mı ? ( bu arada TCL C745 muhteşemmiş umarım bir an önce ülkeye gelir. )

- Parlama olmaması (Akşamları daha çok TV seyredecek olsam da parlamaya tahammülüm pek yok )
- Ses kalitesi ( yüksel olmasa da kaliteli olması önemli kriter ) *** Bundan feragat edebilirim. ***İleride bir sound bar ile çözülebilir. Ama TV min. 6-7 yıl benimle kalır :)

vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Son olarak Oyun / 120hz özelliğinden de feragat ettiğimde önereceğiniz bir model var mı ? ( bu arada TCL C745 muhteşemmiş umarım bir an önce ülkeye gelir. )

SDP panel ile üretilmiş Samsung 65CU7000 olabilir. Tekrar diyorum LS03B almadığınız sürece parlama maalesef olacaktır.

çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. TCL TV 'leri inceleme fırsatım oldu. Gayet beğendim. TCL 745 'i beklemeye karar verdim.

Vermis olduğunuz bilgiler icin tesekkur ederim. TCL 65C635 aldim. Surekli her şeye zam gelmesi sebebi ile C745 beklemekten vazgeçtim. 24.300 e guzel bir kampanya yakaladım. Canlı olarak daha pahali tv ler ile kıyaslama yapma imkanım oldu. Ayni videolarda samsung -LG ve Philips marka tv lerden ciddi oranda başarılı olduğunu deneyimledim. (35K alti)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri