Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

65PML9507 Ambilight Sorunu ve Servis Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CBY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Adem Bey,

Aynı televizyonu aldım üründe sorun mevcut özellikle oyun konsolunda(PlayStation 5) gölgelenme sorunu mevcut kurulum sonrası yoğun araştırma ile TV de yer alan tüm özellikleri (VRR, ALLM) aktif edip oyun keyfi yaşamak isterken görüntüde tamamen gölgelenme (Ghosting) hatası ve fps düşmesi mevcut daha düşük bir modele sahip olan arkadaşımda hiç bir sorun olmaz iken bende var servise bilgi verdim vatan bilgisayar bilgi verdim. Genel merkeze soracağını iletti gelip hatayı gözüyle görmek dahi istemedi. Videonuzu izledim sizden ricam bu konuda bana destek olmanız olacaktır hatalı ürün ile kala kaldım nasıl bir yol izlemeliyim?
FPS düşmesi TV ile mi alakalı bilmiyorum da ghosting olayı kusurdur diye düşünüyorum ben XBOX Series X ile oynuyorum öyle bir sorun yaşamadım. Genel merkeze sorup döneceğiz işi de Philips servislerinin klasik yalanı oldu herhalde bana da öyle demişlerdi neredeyse THH kararı verilecek adamlar hala dönüş yapmadı bana. Geçmiş olsun.

FPS düşmesi TV ile mi alakalı bilmiyorum da ghosting olayı kusurdur diye düşünüyorum ben XBOX Series X ile oynuyorum öyle bir sorun yaşamadım. Genel merkeze sorup döneceğiz işi de Philips servislerinin klasik yalanı oldu herhalde bana da öyle demişlerdi neredeyse THH kararı verilecek adamlar hala dönüş yapmadı bana. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim fifa oynamayacak halde baya ghosting oluyor

Optimum oyun özelliğini aktif etmekte misiniz?

Ayrıca 14 günlük iade sürecinde direkt iade hakkımı tv için kullanabilir miyim yoksa almazlar mı

Şimdi sizin yapacağınız işlem şu;

Bu elinizdekiler delil olarak zaten yeterli. O servisin gelmesine artık ihtiyacınız yok. Hatta sizin Kaymakamlık veya Valiliğe gitmenize dahi gerek yok. Edevlet üzerinden müracaat edin, arzu ederseniz dilekçenizi de taslak olarak yazıveririm buradan. Bu dilekçe metnini ekleyin, delil olarak firmanın size verdiği cevabı da ekleyin ve servis ile yaptığınız görüşmelerin zaman dilimlerinin telefon ekran görüntülerini de ekleyip Servisin de hizmet vermeyi reddettiğini belirtin gerisi artık onların sorunu.

Her ne kadar bu süreç aylar boyunca devam edecek olsa da, hiç sorun değil, siz BİLDİRİM yükümlülüğünüzü yerine getirmiş durumda olduğunuz için bildirim yaptığınız tarih geçerlidir. İçiniz rahat olsun, o televizyonu PAŞA PAŞA değiştirecek TPV.

Dilerseniz bu konuyu video haline de getirebiliriz benim için hiç sorun değil.

Sevgili Adem hocam ve forumdaşlar herkese tekrardan merhaba. Bir süre önce yaşadığım sıkıntıları konunun tamamında çok güzel özetledik adem hocamla. Bugün güzel bir haber aldım ve THH başvurum olumlu olarak sonuçlandı. Kararı ekte paylaşıyorum. Hem kendi adıma hem tüketiciler adına oldukça mutluyum. Sayın Adem hocam bundan sonraki aşamada ne yapmam gerektiğinden kısaca bahsedebilirseniz çok mutlu olurum. Hürmetler.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-09-08 211337.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-08 211337.png
    480.5 KB · Görüntüleme: 15

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri