Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Air Fryer Çalışma Prensibi Nedir? Çok Elektrik Tüketir mi? Sağlığa Zararlı mı?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
22:16 da başladığımız test, 22:22 de bitti.
1 saat test dedik ancak süre 1 saatten uzun biliyorum, çünkü arada hazneyi çıkartıp gıdaları çalkalama çevirme işlemi, nasıl olmuş diye açıp bakmalar ve derken 5-6 dakika takmışız.

160 derecelik pişirme derecesinde 1 saatlik kullanımın toplam tüketimi 0.70kw/s bunun da faturaya artısı 1.75 Türk Lirası.

Onvo Air Fryer ürünü EweLink enerji kayıt cihazı üzerinden telefonumuz aracılığı ile tabi tuttuğumuz test sonuçları bunlar.

Daha sonra enerji monitörleri ile kıyaslayıp 200 derecede yine testlerini yapacağım.

Screenshot_20230401_222649_eWeLink.jpg

22:16 da başladığımız test, 22:22 de bitti.
1 saat test dedik ancak süre 1 saatten uzun biliyorum, çünkü arada hazneyi çıkartıp gıdaları çalkalama çevirme işlemi, nasıl olmuş diye açıp bakmalar ve derken 5-6 dakika takmışız.

160 derecelik pişirme derecesinde 1 saatlik kullanımın toplam tüketimi 0.70kw/s bunun da faturaya artısı 1.75 Türk Lirası.

Onvo Air Fryer ürünü EweLink enerji kayıt cihazı üzerinden telefonumuz aracılığı ile tabi tuttuğumuz test sonuçları bunlar.

Daha sonra enerji monitörleri ile kıyaslayıp 200 derecede yine testlerini yapacağım.

Ekli dosyayı görüntüle 2150
Hocam neden 1 saat o kısmını kaçırmış olabilirim kusura bakmayın. Bizim cihazda max 25-30 dakikada tamamdır :)

Bu konuda daha geçen günlerde izledim bir youtubedaki belgesel tadındaki bir videoyu önermek istiyorum. İsterseniz Türkçe altyazıyla izleyebilirsiniz.
Özetle yağ miktarı azalsa da, patateste akrilamid miktarının 10 kat fazla sonucuna ulaşıldı. Fakat bu durumun patatesin soğukta tutulması ve yıkanmaması sonucunda içeriğindeki nişasta miktarının artması nedeniyle, ayrıca 180 derece üstünde airfryer ın kullanılması sonucunda oluştuğu söylendi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu konuda daha geçen günlerde izledim bir youtubedaki belgesel tadındaki bir videoyu önermek istiyorum. İsterseniz Türkçe altyazıyla izleyebilirsiniz.
Özetle yağ miktarı azalsa da, patateste akrilamid miktarının 10 kat fazla sonucuna ulaşıldı. Fakat bu durumun patatesin soğukta tutulması ve yıkanmaması sonucunda içeriğindeki nişasta miktarının artması nedeniyle, ayrıca 180 derece üstünde airfryer ın kullanılması sonucunda oluştuğu söylendi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
İlk Air Fryer sohbetlerimizde de şu HIZLI pişirme konusuna şerh koymuştum.
Çalışan ve zamana karşı koşturan kesim için faydalı olan ürün ile ilgili orta vadede ne gibi sorunlar ispat edilip ortaya sergilenecek çok merak ediyorum gerçekten :ok

Bu delioğlanın büyüğüne niyetlenip fiyatları görünce vazgeçiyorum :D
Bizde veremedik o parayı valla. Birde güzel xxl ama çok yer kaplayacak gibi. Ama en güzel yanı navşgatör düğmesi ve ekran kullanım kolaylığı. Bizim aldığımız 9252 model de dokunmatik değil sanki basmatik gibi. İlk çıkan tabletlere benziyor. Bir kaç de eme yaptık. Bu ürün için sıkıntı şu, bunun içine uyacak kek kalıbı, tel ızgara VS yok piyasada.. Tepsi ölçüsü çok garip, hiç bir standart uymuyor. 16,5 x17, 5 cm ölçüsü. Piyasada bir çok ürün (kanlar) standart ta 18 cm yada 22 cm. Az kafayı yedirecek bu konuda bu alet gibi. Ucuz fiyatlı diğer ürünler xl genelde 18 cm.

İlk deneme köfte oldu. 8 adet köfte alıyur orta büyüklük diyelim. 180 derece 12 dakika toplam pişirme süresi. 2 tur pişirdik, tam 17 adet köfte. Yaklaşık yarım kilo kıyma dan yapıldı. 3 kişi yanında makarna yada garantör pilav VS yeterli bence. Toplam tüketim 370 watt. 25 - 30 dakikalık bir süre.
Bu işin güzel şu, ortalıkta telaş yok. Köfteyi at içine, salatanın yap VS.
IMG_20230403_185225.jpg
Screenshot_2023-04-03-19-00-19-946_com.tuya.smart.jpg
Screenshot_2023-04-03-19-01-15-554_com.tuya.smart.jpg

Screenshot_2023-04-03-19-34-58-257_com.tuya.smart.jpg

İlk deneme köfte oldu. 8 adet köfte alıyur orta büyüklük diyelim. 180 derece 12 dakika toplam pişirme süresi. 2 tur pişirdik, tam 17 adet köfte. Yaklaşık yarım kilo kıyma dan yapıldı. 3 kişi yanında makarna yada garantör pilav VS yeterli bence. Toplam tüketim 370 watt. 25 - 30 dakikalık bir süre.
Ekli dosyayı görüntüle 2273Ekli dosyayı görüntüle 2274Ekli dosyayı görüntüle 2275
Ekli dosyayı görüntüle 2277
Köfteler ev yapımı amanın :D

Ekli dosyayı görüntüle 2273Ekli dosyayı görüntüle 2274Ekli dosyayı görüntüle 2275
Tuya yazılımı mı bu?

Bizde veremedik o parayı valla. Birde güzel xxl ama çok yer kaplayacak gibi. Ama en güzel yanı navşgatör düğmesi ve ekran kullanım kolaylığı. Bizim aldığımız 9252 model de dokunmatik değil sanki basmatik gibi. İlk çıkan tabletlere benziyor. Bir kaç de eme yaptık. Bu ürün için sıkıntı şu, bunun içine uyacak kek kalıbı, tel ızgara VS yok piyasada.. Tepsi ölçüsü çok garip, hiç bir standart uymuyor. 16,5 x17, 5 cm ölçüsü. Piyasada bir çok ürün (kanlar) standart ta 18 cm yada 22 cm. Az kafayı yedirecek bu konuda bu alet gibi. Ucuz fiyatlı diğer ürünler xl genelde 18 cm.
Kazasız belasız kullanın abi hayırlı olsun tekrardan

Afiyet olsun , bol denemeli tarifler gelsin.))

Bende airfryer çılgınlığına kapıldım.
Hanım çok istememesine rağmen amazondaki büyük indirimi görünce kaçırmak istemedim. İndirim hala devam diyor, ben 3600 TL'ye aldım. Bu linkten ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Tahsin Hasoğlu'nun airfryer ile ilgili instagram video linkini de paylaşıyorm. Video sonuna doğru "cebimden çıktı ama kafamdan da çıktı" cümlesi tam benim durumumu anlatıyor :))

@Adem Helvacı bir de şu markanın Robogil AF-19D Airfryer XXL 6,5 Lt Halojen lambalı cam kapaklı sıcak hava fritözü var. Halojen lambalı olunca kendi kendini temizleyen lamba sistemi, % 30 daha ekonomik olduğunu iddia ediyor. Biraz fiyat olarak tuzluca (6.500 TL) ama iddiası ciddi iddialı.

Özellikleri:
•Büyük Aileler İçin XXL 6,5LT Hazne Kapasitesi
•Isı Yalıtımlı Gövde ve Çift Katmanlı Cam Kapak
•Kendi Kendini Temizleyen Cam Tüplü Halojen Lamba Isıtma Sistemi
•Çelik Tel Isıtıcılı Airfryer Modellerine Göre %30 Daha Hızlı Daha Ekonomik
•Halojen Lambanın Cam Tüpü Kir ve Yağ Tutmaz, Koku ve Duman Yapmaz, Çelik Tel Isıtıcılar Gibi Paslanmaz
•Sıcak Havayı Haznede Hızla ve Eşit Dağıtan TurboAir Teknolojisi
•Çizilmeye Dayanıklı, Yapışmayan, Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir, Yer Kaplamayan, Hafif ve Basit Hazne Tasarımı
•Dokunmatik Dijital Kontrol Paneli
•12 Preset Pişirme Programı, Manuel Sıcaklık ve Zaman Ayarı, 30Dk Sıcak Tutma, 3Dk Ön Isıtma, 2 Saat Kurutma Modu
•Isı ve Arıza Koruma / İkaz Sistemi...

Firma merkezi Çanakkale'de ve ben bu firmanın robot süpürgesini (stella 500B) kullanıyorum. Gerek müşteri hizmetleri olsun gerek teknik servis olsun aşırı memnunum. Acizane, firma ile görüşüp inceleme amaçlı bir ürün talebinde bulunup, incelemesini yayınlarsanız çok sevinirim.

Bende airfryer çılgınlığına kapıldım.
Hanım çok istememesine rağmen amazondaki büyük indirimi görünce kaçırmak istemedim. İndirim hala devam diyor, ben 3600 TL'ye aldım. Bu linkten ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Tahsin Hasoğlu'nun airfryer ile ilgili instagram video linkini de paylaşıyorm. Video sonuna doğru "cebimden çıktı ama kafamdan da çıktı" cümlesi tam benim durumumu anlatıyor :))
O son cümle, son dönem tüketiciler olarak halimizi anlatıyor aslında :D

@Adem Helvacı bir de şu markanın Robogil AF-19D Airfryer XXL 6,5 Lt Halojen lambalı cam kapaklı sıcak hava fritözü var. Halojen lambalı olunca kendi kendini temizleyen lamba sistemi, % 30 daha ekonomik olduğunu iddia ediyor. Biraz fiyat olarak tuzluca (6.500 TL) ama iddiası ciddi iddialı.

Özellikleri:
•Büyük Aileler İçin XXL 6,5LT Hazne Kapasitesi
•Isı Yalıtımlı Gövde ve Çift Katmanlı Cam Kapak
•Kendi Kendini Temizleyen Cam Tüplü Halojen Lamba Isıtma Sistemi
•Çelik Tel Isıtıcılı Airfryer Modellerine Göre %30 Daha Hızlı Daha Ekonomik
•Halojen Lambanın Cam Tüpü Kir ve Yağ Tutmaz, Koku ve Duman Yapmaz, Çelik Tel Isıtıcılar Gibi Paslanmaz
•Sıcak Havayı Haznede Hızla ve Eşit Dağıtan TurboAir Teknolojisi
•Çizilmeye Dayanıklı, Yapışmayan, Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir, Yer Kaplamayan, Hafif ve Basit Hazne Tasarımı
•Dokunmatik Dijital Kontrol Paneli
•12 Preset Pişirme Programı, Manuel Sıcaklık ve Zaman Ayarı, 30Dk Sıcak Tutma, 3Dk Ön Isıtma, 2 Saat Kurutma Modu
•Isı ve Arıza Koruma / İkaz Sistemi...

Firma merkezi Çanakkale'de ve ben bu firmanın robot süpürgesini (stella 500B) kullanıyorum. Gerek müşteri hizmetleri olsun gerek teknik servis olsun aşırı memnunum. Acizane, firma ile görüşüp inceleme amaçlı bir ürün talebinde bulunup, incelemesini yayınlarsanız çok sevinirim.
Sizin mesajınızı okuyunca gidip bira bakındım, sonr ada oturdum kendimi ve bizi anlatan bir mail attım firmaya. Bakalım yaklaşımları nasıl olacak :ok

1680599125245.png

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri