Tam diyordum ki abim sen gel başımın üstünde yerin var...Minder yeter bize![]()
Sonrasında keten kumaş seçmeyeyim çay lekesi çıkmaz diye düşünmeye başladımKoyu renkli olsun çünkü malum ben gelince üstüne çay dökeceğim için leke göstermesin![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tam diyordum ki abim sen gel başımın üstünde yerin var...Minder yeter bize![]()
Sonrasında keten kumaş seçmeyeyim çay lekesi çıkmaz diye düşünmeye başladımKoyu renkli olsun çünkü malum ben gelince üstüne çay dökeceğim için leke göstermesin![]()
Hahaahhaahahaha ??. Abi birazdan üyeliğini sildirecek yapmayın ???Neyse canım, bir gün biz İstanbıul'a geldiğimizde @Yelda Helvacı , ben, @Tarık @İlteriş Yılmaz ve birkaç arkadaşımız daha SANA MİSAFİRLİĞE GELİNCE görürüz artık marifetlerini![]()
Silikon ya çıkıyor kokusu kalmıyor hiç. Kokuya ben de hassasım biliyorsun. Atıyorum makineye şup çıkıyor vallaEline sağlık da göremedim yağlı kağıt var mıydı altında. Yoksa o yumurtayı yemem daha iyi, bulaşığı ile uğraşacağımakokusu da çıkmaz onun hemen.
Silikon aldım ben de. Sen söyleyince anladım kalıbı. Sevemedim onu.Silikon ya çıkıyor kokusu kalmıyor hiç. Kokuya ben de hassasım biliyorsun. Atıyorum makineye şup çıkıyor valla
Niye sevemedin ki çok kullanışlı aslındaSilikon aldım ben de. Sen söyleyince anladım kalıbı. Sevemedim onu.
Hee öyle kolay olur ha yağlı kağıt ha Silikon
.)) Biri çöpe, biri makineye. Tam senlik.))
Bu videodaki kırmızı Silikon.Niye sevemedin ki çok kullanışlı aslında
Seninki biraz daha plastik gibi çok ince. Benimki kalın. Tek kötü tarafı makineden çıkınca su lekesi kalıyor her plastik gibi. O da olsun canım mis gibi şey ? ?Bu videodaki kırmızı Silikon.
Benimki belki kötü çıktı kullanışsız geldi.
ben ondan daha erken alacağım gibi duruyor, ablamla birlike benim evime gelirsiniz olmaz mı1 tane L koltuk almak bu kadar zor olmamalııııı
Ben ve ilginç yemek tarifleri örtüşmedi@Yelda Helvacı merhabalaaar, airfryer için ilginç tarifleriniz var mıdır acaba ? ben de yeni aldım ilk defa kullanacağım ama internetteki tariflerin hepsi aynı![]()
Ocağım yokUlen sahanda yumurta keyfimiz vardı onuda elimizden aldı bu ayfer![]()
Usta bunların hepsi gelip geçici hevesler bunu bizler çok iyi biliyoruz.Ulen sahanda yumurta keyfimiz vardı onuda elimizden aldı bu ayfer![]()
Usta Bekar ve üşengeçler için biçilmiş kaftan bu ayferUsta bunların hepsi gelip geçici hevesler bunu bizler çok iyi biliyoruz.
Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, bir ocak, bir sahan her zaman kurtarıcı olacaktır.![]()
Abi ben bunu bırakmam. Az bulaşık kolay yemek. Bak bugün annemde ıspanak yapayım dedim. Yahu hayatı sorguladımUsta bunların hepsi gelip geçici hevesler bunu bizler çok iyi biliyoruz.
Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, bir ocak, bir sahan her zaman kurtarıcı olacaktır.![]()
Bilge bir adam der ki ''Ocakta sorun varsa, Şubatta hayır vardır''Ocağım yokolsa sahanı bırakmazdım.
Sabah canım yumurta çekti dedim şöyle tavada misss miss. Baktım ocak yok![]()
Selam o benUsta Bekar ve üşengeçler için biçilmiş kaftan bu ayfer![]()
Ayfer ile yapılabilecek yemekler isimli bir kitap yazabilirsin.Abi ben bunu bırakmam. Az bulaşık kolay yemek. Bak bugün annemde ıspanak yapayım dedim. Yahu hayatı sorguladım![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.