Hocam ben ekşimayalı köy ekmeği yapıyorum. Bunun içinde ciddi sıcaklık ve döküm tencere gerekiyor. Tabi bu güçte ve büyüklükte iyi bir fırınEkmek te pişiriyorlar

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam ben ekşimayalı köy ekmeği yapıyorum. Bunun içinde ciddi sıcaklık ve döküm tencere gerekiyor. Tabi bu güçte ve büyüklükte iyi bir fırınEkmek te pişiriyorlar
Bizim tavukla aşırı sulu lezzetli oluyor. Tavsiyem en az 1 gün (sarımsak tozu,soğan tozu, toz biber, soya sosu) bekletin dolapta.Karnabahar bile denedim? @Puzik valla güzel oldu. Bugün Adem ile tavuk kanat yaptık beraber, eller ona ait??
Pişirme torbası ile dhaa yumuşak oldu, lokum gibi. Çünkü bir önceki denemede tavuğu bir tık kuruttuğunu hissettik, poşet kullandık ancak pişirme süresi de bir tık uzuyor. 20 dakika değil de 30 dk sürüyor.
Taze taze yeni çıkarttım ?Hocam ben ekşimayalı köy ekmeği yapıyorum. Bunun içinde ciddi sıcaklık ve döküm tencere gerekiyor. Tabi bu güçte ve büyüklükte iyi bir fırınDiğer ekmek tipleri bana lezzetsiz geliyor.
Tamamdır o iş bende, Her bir ürünün programlanmış modlarında pişirme sürelerinde tüketim verilerini kayıt alıp liste halinde paylaşacağımAdem kardeşim klimaların da hepsinde çalışma prensibi aynı. Ama çok farklar oluyor işte sahada.
Bir çok video izledim bu işi philips bir tık daha başarılı gibi görünüyor. Sanırım hava dolaşımı çok homojen. Bunu da fan kontrol ve tava altındaki alengrik tasarımla sağlıyor.
Mesela bunlarda ısı kontrolu nasıl. Termostat aç kapa mı. Ben olsam pid kontrol yapardım mesela. Termostat kontrol aç kapa yaparsa ısı daha değişken olur içeride. Ama pid kontrol olursa ısı kontrol çok az, fark olur. Sanki philips ye ısı kontrol daha iyi gibi.
Bu arada bizde airfryer var aslında, ama yeni moda olunca hanımlar işte. Bizde microdalga var, ve aynı zamanda fanlı fırın. Mısır atlatmaktan, pilav yapmaktan VS vs bir sürü hazır proğramı var. Hatta aynı zaman da ek ek pişirme makinesi. Bildiğin yoğurma, mayskama VS. Şimdi bu airfryer moda ama işte.
Bu arada biz bunu karavanda kullanmayı düşünüyoruz. Kısa sürede pişirme olayı cazip geliyor. Gündüz güneş olduğu sürece sıkıntı yok.
Adem aga senden pişirme süresi içinde toplam tüketimleri bekliyorum.
Uluslararası bir sorgu teknikleri yarışması yapılıyor, israil'den mossad, abd'den fbi, MI5 vs vs ve Türkiye'den mit katılıyor.neymiş abi o![]()
Oooooooo Sayın @Yelda Helvacı danışmaya ve hatta bu ekmekle yarışmaya çağrılıyorsunuzTaze taze yeni çıkarttım ?
Estafrullah sadece yılların denemesi sonucu elde edilmiş bir reçete ve eski güçlü bir maya
Reçeteyi paylaşabilirim ama aynısı olmaz büyük ihtimalle çünkü mayanızın eski güçlü olması lazım
Kesinlikle aynısı olmaz?Estafrullah sadece yılların denemesi sonucu elde edilmiş bir reçete ve eski güçlü bir maya
Reçeteyi paylaşabilirim ama aynısı olmaz büyük ihtimalle çünkü mayanızın eski güçlü olması lazım![]()
Yelda abla Adem abiye ne oldu ya sesi soluğu çıkmıyor bugünKesinlikle aynısı olmaz?
Eline sağlık ?
misafiri arkadaşları ,tanıdıkları ofise uğradıysa o günden hayır beklenmez.Yelda abla Adem abiye ne oldu ya sesi soluğu çıkmıyor bugünSabah çay verdi sonra bir daha görmedim.
Yalnız Hocam ''Böyle anlaşılmaz, tadına bakmak, ikna olmak lazım'' kısmındaki mantığı çok beğendim.Benim kızımla damat da geçen hafta xaomi'nin air fryerini aldılar.Denemişler ve çok memnun kalmışlar.Ben öyle anlatmakla olmaz tadına bakmam lazım dedim.Biraz patates,kabak,kırmızı tatlı biber yaptılar.Sıfır yağla çok güzel olmuş.Şimdi bize de araştırıyorlar,almayı düşünüyoruz.Burada yazılanları baştan beri okuyorum,tecrübe ediniyorum.Herkesin eline sağlık.
Usta o değil de, Yenge sana da aldıracak bu aleti o zaman çok güleceğim bak demedi demeYazdım yazdım sonra sildim otur olum oturduğun yerde her mecrada her şeye muhalifliği gösterme dedim.![]()
Heeee, açmıştır çenesini vır vır vır kakara kikirimisafiri arkadaşları ,tanıdıkları ofise uğradıysa o günden hayır beklenmez.![]()
Oooooo aga naapmış adamlar?İşte sonunda istediğim gibi ürünler gelmeye başladı.
Birbirinin kopyası ürünler yerine bu tarz yenilikçi ürünler görmek güzel.
@Adem Helvacı @Yelda Helvacı
Robx Robwell AS29
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.