Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Air Fryer Denemelerim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Zaten çekirdek aileler için airfryer turbo fırın gibi. Airfryer bize yetmiyor, kalabalığız diyenler var. Onlar için turbo fırın aynı işi yapıyor :D
Yaw kardeşim bildiğimiz fırını tabak boyutuna küçültüp bir de şekil şükül yapmış adına da air fryer demişler.

Yarın birisi başka isim takar o da ''bey'im kırayır'' olur biz yine satın alırız :D

Yaw kardeşim bildiğimiz fırını tabak boyutuna küçültüp bir de şekil şükül yapmış adına da air fryer demişler.

Yarın birisi başka isim takar o da ''bey'im kırayır'' olur biz yine satın alırız :D
Bozuk bir mikrodalga veya midi fırın kasası alıp, içine bir rezistans, bir fan veya hava pompası taktık mı tamamdır bu iş :haha Sıcaklık ölçmek zaten basit bir devre.

Tefal kullanıyoruz 4 aydır. Ben bu tür antin kuntin işlere karşıydım. Hanımın ısrarı ile aldık. İyiki de almışız.

Mesela çocuklar okuldan geliyor, köfte istiyorlar direk derin dondurucudan alıp atıyoruz alette grill özelliğinde 10 dk. ta mangal tadında köfteniz hazır.

Sıfır yağ kullanıyoruz kendi yağı ile.

Patates kızartması ise efsane. Sadece 1 çay kaşığı yağ gezdirip atıyoruz dışı çıtır işi sulu patates kızartmanız 11 dk da hazır.

Sucuk sosis en basit şekilde ve en lezzetli haliyle hazır.

Mangal da terasta artık kullanılmadığı için bize kızgın kızgın bakıyor.

Not bizim ürün de stream özelliği yok o mutfağa fazla büyük geldiği için ölçüleri bize uygun olan Tefal Easy Fry Grill Deluxe kullanıyoruz.

Yapıyor dediler abi. Yapmasada yapana kadar uğraşırız?? Dişimiz kessin yeterki????
Yaparız @Tarık ?
Ortaya karışık bir airfryer videosu hazırladım ?‍♂️

ONVO OVFRY06 AİR FRYER Testleri devam ediyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Karnabahar bile denedim? @Puzik valla güzel oldu. Bugün Adem ile tavuk kanat yaptık beraber, eller ona ait??
Pişirme torbası ile dhaa yumuşak oldu, lokum gibi. Çünkü bir önceki denemede tavuğu bir tık kuruttuğunu hissettik, poşet kullandık ancak pişirme süresi de bir tık uzuyor. 20 dakika değil de 30 dk sürüyor.

Karnabahar bile denedim? @Puzik valla güzel oldu. Bugün Adem ile tavuk kanat yaptık beraber, eller ona ait??
Pişirme torbası ile dhaa yumuşak oldu, lokum gibi. Çünkü bir önceki denemede tavuğu bir tık kuruttuğunu hissettik, poşet kullandık ancak pişirme süresi de bir tık uzuyor. 20 dakika değil de 30 dk sürüyor.
Yelda abla poşet büyük gelip yanmaz mı rezistansa değerse? Nasıl ayarladın poşet kısmını? Üstüne delik açtın mı fırında yapar gibi aynı?

Yelda abla poşet büyük gelip yanmaz mı rezistansa değerse? Nasıl ayarladın poşet kısmını? Üstüne delik açtın mı fırında yapar gibi aynı?
Sen o vıdeodaki kürek gibi elleri benim mi sandın? Adem poşet e bir iki yerinden delik açtı. Poşetin bağ kısmını da yan yatırdık reziztansa değmedi. Fırın gibi güzeldi?

Aklıma gelmişken, Philips de mecburen incelemiştim çünkü çok duman çıkartıyor diye resmi şikayet dosyası gelmişti.

Temel prensip hepsinde zaten aynı, güçlü bir rezistans, üstten üfleyen fan, hazne, kontrol paneli. İşlem tamam.

Yalnız philips de hazne çok şekil şükül
Adem kardeşim klimaların da hepsinde çalışma prensibi aynı. Ama çok farklar oluyor işte sahada.
Bir çok video izledim bu işi philips bir tık daha başarılı gibi görünüyor. Sanırım hava dolaşımı çok homojen. Bunu da fan kontrol ve tava altındaki alengrik tasarımla sağlıyor.
Mesela bunlarda ısı kontrolu nasıl. Termostat aç kapa mı. Ben olsam pid kontrol yapardım mesela. Termostat kontrol aç kapa yaparsa ısı daha değişken olur içeride. Ama pid kontrol olursa ısı kontrol çok az, fark olur. Sanki philips ye ısı kontrol daha iyi gibi.

Bu arada bizde airfryer var aslında, ama yeni moda olunca hanımlar işte. Bizde microdalga var, ve aynı zamanda fanlı fırın. Mısır atlatmaktan, pilav yapmaktan VS vs bir sürü hazır proğramı var. Hatta aynı zaman da ek ek pişirme makinesi. Bildiğin yoğurma, mayskama VS. Şimdi bu airfryer moda ama işte.
Bu arada biz bunu karavanda kullanmayı düşünüyoruz. Kısa sürede pişirme olayı cazip geliyor. Gündüz güneş olduğu sürece sıkıntı yok.

Adem aga senden pişirme süresi içinde toplam tüketimleri bekliyorum.

Kesinlikle bir evin bizim için olmazsa olmazı. Pratik,çabuk,daha sağlıklı. Arkasında. Robot süpürge geliyor. Her ikisinede zamanında diğer erkekler gibi şüphe ile yaklaşmıştım lakin kesinlikle evdeki en önemli şeyler. Misal bu olsun fırınsız yaşarız. Fırın ekmek yapımı için vazgeçilmezimiz, onun dışında bizim için gereksiz.
Ekmek te pişiriyorlar

Yaparız @Tarık ?
Ortaya karışık bir airfryer videosu hazırladım ?‍♂️

ONVO OVFRY06 AİR FRYER Testleri devam ediyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Bize de seçenek olur :cool:

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri