Sonra psikoya bağlıyor Beril haberin olsun bıçak emojileri çıkarıyorDalga geçiyorum abloş.![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sonra psikoya bağlıyor Beril haberin olsun bıçak emojileri çıkarıyorDalga geçiyorum abloş.![]()
Sonucu görebilir miyiz?Eğer ocağınız yoksa çırpılmış yumurtayı airfryerda 10 dakika 80 derece ile güzel bir şekilde pişirebiliyorsunuz![]()
Şey, bir dahakine olsa olur mu? Sonucu yok etmeye hızlı davranmışım birazSonucu görebilir miyiz?![]()
Bekliyoruz. ?Şey, bir dahakine olsa olur mu? Sonucu yok etmeye hızlı davranmışım biraz![]()
Ben inanıyorum ki bu satırları yazarken o esnada zaten yemeye devam ediyordunŞey, bir dahakine olsa olur mu? Sonucu yok etmeye hızlı davranmışım biraz![]()
Yo hayır. Yemeğimi bu satırların bölmesine izin veremezdim. Tam koydum tabağı kenara ki baktım bildirim var. Son lokmayı yutarken dedim ki ahhhhBen inanıyorum ki bu satırları yazarken o esnada zaten yemeye devam ediyordun![]()
Benim kardeşim daha neler neler yapar da yayınlar yaaaaa yımırta didiğin nidir kiYo hayır. Yemeğimi bu satırların bölmesine izin veremezdim. Tam koydum tabağı kenara ki baktım bildirim var. Son lokmayı yutarken dedim ki ahhhh![]()
Yapar da işte üşenmese neler yapacakBenim kardeşim daha neler neler yapar da yayınlar yaaaaa yımırta didiğin nidir ki![]()
Neyse canım, bir gün biz İstanbıul'a geldiğimizde @Yelda Helvacı , ben, @Tarık @İlteriş Yılmaz ve birkaç arkadaşımız daha SANA MİSAFİRLİĞE GELİNCE görürüz artık marifetleriniYapar da işte üşenmese neler yapacak![]()
Camdan aşağıya atladı bileNeyse canım, bir gün biz İstanbıul'a geldiğimizde @Yelda Helvacı , ben, @Tarık @İlteriş Yılmaz ve birkaç arkadaşımız daha SANA MİSAFİRLİĞE GELİNCE görürüz artık marifetlerini![]()
Seninle önümüzdeki hafta belki görüşebilirizCamdan aşağıya atladı bile![]()
Bir daha foruma girmedi.Neyse canım, bir gün biz İstanbıul'a geldiğimizde @Yelda Helvacı , ben, @Tarık @İlteriş Yılmaz ve birkaç arkadaşımız daha SANA MİSAFİRLİĞE GELİNCE görürüz artık marifetlerini![]()
Seve seve abiSeninle önümüzdeki hafta belki görüşebiliriz![]()
Ya ben de onu diyecektim forum hata vermeye başladı. Takılıp kalıyor. Neyse düzelince artık görüşürüz madem. Bn gdyrmBir daha foruma girmedi.![]()
Bir de şey yaa.. Ben hala koltuk alamadım ya. Sizi sandalye tepesinde ağırlamak istememNeyse canım, bir gün biz İstanbıul'a geldiğimizde @Yelda Helvacı , ben, @Tarık @İlteriş Yılmaz ve birkaç arkadaşımız daha SANA MİSAFİRLİĞE GELİNCE görürüz artık marifetlerini![]()
1 tane L koltuk almak bu kadar zor olmamalıııııBir de şey yaa.. Ben hala koltuk alamadım ya. Sizi sandalye tepesinde ağırlamak istemem![]()
Bu kız yaklaşık 1.5 aydır kumaş rengi seçmeye çalışıyor1 tane L koltuk almak bu kadar zor olmamalııııı
Minder yeter bizeBir de şey yaa.. Ben hala koltuk alamadım ya. Sizi sandalye tepesinde ağırlamak istemem![]()
Koyu renkli olsun çünkü malum ben gelince üstüne çay dökeceğim için leke göstermesinBu kız yaklaşık 1.5 aydır kumaş rengi seçmeye çalışıyor![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.