Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Airfryer tavsiyesiniz ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lavanta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Onvo OVFRY06 kullanıyoruz. Başta fiyat performans ürünü gibi geldi bir yıl çok memnun kalarak kullandık ama bir yıl sonunda dikkatli ve hasar vermeden kullanmamıza rağmen tüm teflon kaplama kalkmaya başladı. Şu an pişirme kağıdı ile kullanıyoruz görünürde bir şey yok ama yine de tehlikeli. Ve merak ediyorum acaba servis değişim sağlar mı kaplaması epey kalkma yaptı. Sanırım Philips daha güvenli ve kalkma yapmayan bir materyal kullanıyordu eğer öyleyse daha uzun ömürlü olur.

Onvo OVFRY06 kullanıyoruz. Başta fiyat performans ürünü gibi geldi bir yıl çok memnun kalarak kullandık ama bir yıl sonunda dikkatli ve hasar vermeden kullanmamıza rağmen tüm teflon kaplama kalkmaya başladı. Şu an pişirme kağıdı ile kullanıyoruz görünürde bir şey yok ama yine de tehlikeli. Ve merak ediyorum acaba servis değişim sağlar mı kaplaması epey kalkma yaptı. Sanırım Philips daha güvenli ve kalkma yapmayan bir materyal kullanıyordu eğer öyleyse daha uzun ömürlü olur.
Bizim Phılıps te de başlamış kararma merak etmeyin. Tava nın fiyatı Aişrfryer fiyatı

Amazon.com.tr'de 2600 liraya düştüğü dönemleri denk getirip Cosori XXL almak en mantıklısı. Evde yazlıkta anada babada kayınbiraderde vs vs 7-8 tane var. Süper memnunuz.

Ha siz bazı yeni gelinler gibi "falancanın çeyizinde Philips var, Philips'ten başka olmaz" diyenlerdenseniz ayrı :) (Söze bizzat ibretle şahit olmuşumdur.)

Aşağıda ilettiğim markanın başka bir modelini kullanıyoruz. Sanıyorum bu marka Türkiyede fazla bilinirliği yok lakin yaşadığım yerde en iyilerden. Airfryer ile ilgili kötü yorum yapanlar kadar benim gibi bir evde olmazsa olmaz diyenlerde var. Bu cihazdan ne beklediğinizi iyi düşünüp almakta fayda var. Ne bu kadar gömülecek nede yüceltilecek bir ürün. Biz sebze, patates (elma dilimi kabuklu dondurulmamış), tavuk ürünlerini beğenerek yiyoruz. Sağlık kısmına gelince kola içmiyor, cips yemiyor, dışarıda herhangi bir restoranda asla yemek yemiyor, evinizde teflon ve türevleri tava yerine sadece paslanmaz çelik ile yemek yapıyorsanız bu ürünlerin zararlarını önemseyip almamanızda fayda var.

Instant Vortex Plus 6’sı 1 Arada 5.7 lt Air Fryer

Aşağıda ilettiğim markanın başka bir modelini kullanıyoruz. Sanıyorum bu marka Türkiyede fazla bilinirliği yok lakin yaşadığım yerde en iyilerden. Airfryer ile ilgili kötü yorum yapanlar kadar benim gibi bir evde olmazsa olmaz diyenlerde var. Bu cihazdan ne beklediğinizi iyi düşünüp almakta fayda var. Ne bu kadar gömülecek nede yüceltilecek bir ürün. Biz sebze, patates (elma dilimi kabuklu dondurulmamış), tavuk ürünlerini beğenerek yiyoruz. Sağlık kısmına gelince kola içmiyor, cips yemiyor, dışarıda herhangi bir restoranda asla yemek yemiyor, evinizde teflon ve türevleri tava yerine sadece paslanmaz çelik ile yemek yapıyorsanız bu ürünlerin zararlarını önemseyip almamanızda fayda var.

Instant Vortex Plus 6’sı 1 Arada 5.7 lt Air Fryer
Üretim yapanlarda Forumcu muş. Görüntü güzel. Airfryer en güzel yaptığı şey tavuk kanat (ben tavuk yemiyorum ama ,sanayi tavuğu ) Birde Kapya biber közlemek çok süper.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri