- Bütçe
- 250,00 - 500,00
- Marka Model Bilgisi
- .
İyi Günler,
Bu tür ürünler doğru ölçüm yapabiliyor mu ? Ne kadar güvenilir. Özellikle Tüketim değeri için almak istiyorum yanında Hassas cihazlar için aşırı gerilim ve elektriksel gürültüye karşı korumada cabası modelleri olanlarda var.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Bu tür ürünler doğru ölçüm yapabiliyor mu ? Ne kadar güvenilir. Özellikle Tüketim değeri için almak istiyorum yanında Hassas cihazlar için aşırı gerilim ve elektriksel gürültüye karşı korumada cabası modelleri olanlarda var.

Cata Akıllı Priz 16 Amper Ct-4010 - Fiyatı, Yorumları
Cata Akıllı Priz 16 Amper Ct-4010 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Heiman Hm-04 Akıllı Wi-fi Maks.16a Akım Korumalı Priz - Uygulama Kontrollü - Fiyatı, Yorumları
Heiman Hm-04 Akıllı Wi-fi Maks.16a Akım Korumalı Priz - Uygulama Kontrollü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Genel Markalar Akıllı Priz, Wifi, Uzaktan Kontrol, Anlık Enerji Tüketim Takip, Zamanlayıcı - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Akıllı Priz, Wifi, Uzaktan Kontrol, Anlık Enerji Tüketim Takip, Zamanlayıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Smart Plug Akıllı Kablosuz Türkçe Uygulamalı Wifi Priz Telefon Kontrollü Enerji Tasarrufu Takibi - Fiyatı, Yorumları
Smart Plug Akıllı Kablosuz Türkçe Uygulamalı Wifi Priz Telefon Kontrollü Enerji Tasarrufu Takibi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.