hayırlı akşamlar arkadaşlar. geçen yaz arçelik neoplasma 18btu klimam arıza yapmıştı. adem beye mail üzerinden sormuştum. o da çok saolsun yardımcı oldu. tam klima alacaktım ki başka bir servis çağırdım. klimayı idarelik yaptı. şuanlık çalışıyor ama kompresörü aşırı sesli çalışıyor. bende klimaları araştıryorum. alanya gibi yerde bu yazı çıkaracığı muamma. hergün alanya midea bayii ergin grup önünden geçiyordum. üşengeçliğimden bir ara uğrarım diyorudum. geçen günde uğradım. ilk başta kim ilgileniyor diye sordum çalışana yönlendirdiler. sonra merhaba @Adem Helvacı beyin tavsiyesi üzerine geldim diyince. hem arkadan patronları geldi. hosgeldiniz şöyle buysun bir şey içer misiniz dedi. adem bey çok değerli tarafsız birisidir dedi. biz ürünü gönderiyoruz iyi kötü yanlarını anlatıyor. bütün firmalara böyle yapıyor. tüketicileri her zaman koruyor dedi. bende evet @Adem Helvacı beyi yaklaık 4 yıldır takip ediyorum öyledir dedim. ben klima bakıyodum dedim. hemen katalog çıkarttı. eviniz nasıl diye sordu kaç btu istersiniz dedi. bende 25m2 salon için kullanacgım ama çok sıcaklarda tüm ev için kullanabilirim dedim. oda katalogdan gösterdi 12btu klima 14800btu soğutma kapasitesi var dedi. 18 lik de daha fazla dedi. 12lik işinizi görür ama zorlanabilir dedi. 18lik daha iyi olur dedi. fiyat sordum. onlarda adem beyin adıyla geldin dedi. direk 2 bin tl fiyat kırdı. hiç pazarlık yapmadan. birde vakumlamayı sordum. benim için çok önemli dedim. evet dedi vakumlama bizim içinde çok önemli, vakumsuz montaj kesinlikle yapmıyoruz dedi. şuan biraz sıkışık durumuz dedim. maraştan alanyaya geldik dedim. yaza doğru nisan mayıs gibi almayı planlıyoruz dedim. siz bilirsiniz ama bende tavsiye dedi ama yılbaşında yuklu bir zam gelecek dedi. ne kadar erken alırsanız o kadar sizin için iyi olur dedi. bende teşekkür edip ayrıldım. müşteri ilişkilerinden aşırı memnum kaldım. normalde esnafları hiç sevmem ama gerçekten ergin gruptan aşıırı memnum kaldım. keşke imkanım olsaydı yılbaşından önce klima alabilseydim. buradan @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz ve tüm inceleriz platformu yönetilerine tüketicilerin yanında olduğu için çok teşekkürler.