Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

alanya ergin grup(midea bayii) memnuniyeti

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ekrem_yıldız

İnce Eleyen
Araştırmacı
hayırlı akşamlar arkadaşlar. geçen yaz arçelik neoplasma 18btu klimam arıza yapmıştı. adem beye mail üzerinden sormuştum. o da çok saolsun yardımcı oldu. tam klima alacaktım ki başka bir servis çağırdım. klimayı idarelik yaptı. şuanlık çalışıyor ama kompresörü aşırı sesli çalışıyor. bende klimaları araştıryorum. alanya gibi yerde bu yazı çıkaracığı muamma. hergün alanya midea bayii ergin grup önünden geçiyordum. üşengeçliğimden bir ara uğrarım diyorudum. geçen günde uğradım. ilk başta kim ilgileniyor diye sordum çalışana yönlendirdiler. sonra merhaba @Adem Helvacı beyin tavsiyesi üzerine geldim diyince. hem arkadan patronları geldi. hosgeldiniz şöyle buysun bir şey içer misiniz dedi. adem bey çok değerli tarafsız birisidir dedi. biz ürünü gönderiyoruz iyi kötü yanlarını anlatıyor. bütün firmalara böyle yapıyor. tüketicileri her zaman koruyor dedi. bende evet @Adem Helvacı beyi yaklaık 4 yıldır takip ediyorum öyledir dedim. ben klima bakıyodum dedim. hemen katalog çıkarttı. eviniz nasıl diye sordu kaç btu istersiniz dedi. bende 25m2 salon için kullanacgım ama çok sıcaklarda tüm ev için kullanabilirim dedim. oda katalogdan gösterdi 12btu klima 14800btu soğutma kapasitesi var dedi. 18 lik de daha fazla dedi. 12lik işinizi görür ama zorlanabilir dedi. 18lik daha iyi olur dedi. fiyat sordum. onlarda adem beyin adıyla geldin dedi. direk 2 bin tl fiyat kırdı. hiç pazarlık yapmadan. birde vakumlamayı sordum. benim için çok önemli dedim. evet dedi vakumlama bizim içinde çok önemli, vakumsuz montaj kesinlikle yapmıyoruz dedi. şuan biraz sıkışık durumuz dedim. maraştan alanyaya geldik dedim. yaza doğru nisan mayıs gibi almayı planlıyoruz dedim. siz bilirsiniz ama bende tavsiye dedi ama yılbaşında yuklu bir zam gelecek dedi. ne kadar erken alırsanız o kadar sizin için iyi olur dedi. bende teşekkür edip ayrıldım. müşteri ilişkilerinden aşırı memnum kaldım. normalde esnafları hiç sevmem ama gerçekten ergin gruptan aşıırı memnum kaldım. keşke imkanım olsaydı yılbaşından önce klima alabilseydim. buradan @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz ve tüm inceleriz platformu yönetilerine tüketicilerin yanında olduğu için çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

• _Adem Helvacı kişisinden fotoğraf.jpg
    _Adem Helvacı kişisinden fotoğraf.jpg
    72.2 KB · Görüntüleme: 18
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri