- Bütçe
- 25000
- Marka Model Bilgisi
- ONVO
Merhabalar. Adem hocamın videolarını izleyerek 2 sene önce anne babaya OV65500 Webos olan tv yi aldım ve çok memnun kaldım. 2 gün önce kızkardeşime de hepsiburada üzerinden sipariş geçtim ve kargo bugün teslim edilmiş. Ürün kutusunda montajı beklerken gelen ürünün 65OV9000U Google TV olduğunu gördüm ve satıcı ile irtibata geçtiğimde size daha pahalı ürün gönderdik dediler. Hepsiburada üzerinden baktığımda ise webos olan ürünün daha pahalı olduğunu gördüm. bende webos olanı istiyorum şeklinde talepte bulundum. biz size döneceğiz dediler ve dönmediler tabi. bende hepsiburada üzerinden değişim yanlış gelen kargo talebinde bulundum. bu arada sizinde fikrinizi almak isterim. Sanırım onvo artık webos üretimi yapmıyormuş yetkili serviste söyledi. Ürünü iade edip webos tan mı devam edeyim yoksa google tv olan modeli kullanmaya devam edeyim mi. Teknik detayları vs siz gibi değerleri bilgili kişiler bizden çok daha hakim bu konuya. tavsiyeleriniz nelerdir. uzun yazdığım için kusurUma bakmayın. vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.