Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Arçelik Klima 10 günde arıza verdi!! Ch32 Hatası (Arçelik servis kurulum süreci )

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Sorunum çözüldü geldi o gün yaptılar, bu da 2. klimamın takılışı 12 bin BTUluk

Bu sefer gelen arkadaşlar düzgün olması gerektiği gibi kurulum aşamalarının tamaında ve sonunda düzgün çalıştılar..

Görünen değer olması gereken di mi manuel de 0 ın altında diyordu ama takılırken de buraya yakındı..

15 dk vakum yapıldı.

363847253_10160993812519655_201784726387546871_n.jpg
Geçmiş olsun. Göstergede sorun yok.
Arçelik bu sene klima konusunda çok üzdü vatandaşı çooook.

Sorunum çözüldü geldi o gün yaptılar, bu da 2. klimamın takılışı 12 bin BTUluk

Bu sefer gelen arkadaşlar düzgün olması gerektiği gibi kurulum aşamalarının tamaında ve sonunda düzgün çalıştılar..

Görünen değer olması gereken di mi manuel de 0 ın altında diyordu ama takılırken de buraya yakındı..

15 dk vakum yapıldı.

363847253_10160993812519655_201784726387546871_n.jpg
İç ünite de değişti mi sadece dış ünite mi?

Geçmiş olsun. Göstergede sorun yok.
Arçelik bu sene klima konusunda çok üzdü vatandaşı çooook.
@Adem Helvacı bakalım cumadan sonra nasıl şeyler olacak ?disarda çalışanlara sıcak yerlerde çalışanlara tüm emekcilere Allah yardım etsin özellikle doğu bölgelerde, dediğin gibi abi düşük kalorili makinalar kendini ayrıca belli eder bu sıcaklarda ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-08-10-16-19-57-06_6b56228b05e23c2a174bb38e0a9efb9f.jpg
    Screenshot_2023-08-10-16-19-57-06_6b56228b05e23c2a174bb38e0a9efb9f.jpg
    31.1 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
@Adem Helvacı bakalım cumadan sonra nasıl şeyler olacak ? dolaplarla klimalara Allah yardım etsin özellikle doğu bölgelerde helede şikayet çok olan firmaların ürünlerine
Of of of of vallahi dışarıda olanlara, tarım işçilerine, döner ustalarına, sanayi çalışanlarına ve herkese kolaylıklar diliyorum.
Göreceğiz bakalım düşük kalorili kompresörler ile üretilen dolap ve klimalar şimdi ne yapacak. Temmuzda bir örneğini yaşamıştık, Ağustosta tekrarını göreceğiz.

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama olayın geçmişinide bilmek bakımından buradan yazıyorum

( 18binlik cihaz ilk kurulumdan sonra Gaz kaçağı olduğu için tekrar gaz basıldı )

Şöyle : vakumlama düzgün yapılmayan 18bin btu luk cihaz, vakumlama 15 dk yapılan 12binbtu kadar ısıtmıyor..

Klimalar aynı evde yalıtım aynı, 18binlik cihazın odası 5m2 daha büyük..

Odalar ortalama aynı boyda 18bin btu luk cihazın odası 5 m2 daha büyük

12 binlik hızlıca odayı ısıtıyor.. 18binlik uzun zaman alıyor..

derecede kontrol ediyorum 12binlik cihaz hızlıca yakalıyor klimada ayarlanan dereceyi..
18binlik 1 saat e yakalayamıyos asla 12 binlik gibi sıcakdan bunaltamıyor

VAKUMLAMANIN Isıtma esnasında da etkisi var mı TEŞEKKÜRLER

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri