Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Arçelik kmx 900 kurutma makinesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ecevit

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Arçelik kmx kurutma makinesi
A++ enerji çelik tambur ve 9kg hacmi var. fiyat olarak 15.000 tl bandında. Acaba teknik olarak incelemeniz mümkün müdür? Piyasada hiçbir bilgi yok ?

Bende iki haftadır Arçelik grubu KMX modeli yeni üretilen kurutma makineleri ile Daewo 1011w modelini araştırıyorum.
Dün Arçelik bayisine gittim bayiler KMX modellerini yok satıyor bir adet gelmiş incelemek istedim fakat teşhir yok hiç bir yerde. Ellerinde teşhir olarak KM 1010 ve 910 modelleri vardı KMX modelleri KM modellerinin yerine yeni üretime sokulduğu bilgisini verdi.
KM modellerini biraz inceledim öncelikle malzeme kalitesini hiç beğenmedim. Kapak adi plastik, yan duvarlar tenekeden ince dokununca çöküyor. Kazan çelik değil.
Satıcı ve telefonda aradığım müsteri hizmetleri KM modeli malzeme kalitesi ne ise KMX de aynıdır farkı 2024 üretimi olması ve dijital panel bilgisi verdiler.
Ben almadan eve döndüm.
Daewoo 1011 w modelini almayı düşünüyorum.

Bende iki haftadır Arçelik grubu KMX modeli yeni üretilen kurutma makineleri ile Daewo 1011w modelini araştırıyorum.
Dün Arçelik bayisine gittim bayiler KMX modellerini yok satıyor bir adet gelmiş incelemek istedim fakat teşhir yok hiç bir yerde. Ellerinde teşhir olarak KM 1010 ve 910 modelleri vardı KMX modelleri KM modellerinin yerine yeni üretime sokulduğu bilgisini verdi.
KM modellerini biraz inceledim öncelikle malzeme kalitesini hiç beğenmedim. Kapak adi plastik, yan duvarlar tenekeden ince dokununca çöküyor. Kazan çelik değil.
Satıcı ve telefonda aradığım müsteri hizmetleri KM modeli malzeme kalitesi ne ise KMX de aynıdır farkı 2024 üretimi olması ve dijital panel bilgisi verdiler.
Ben almadan eve döndüm.
Youtube da bir video var, kmx modeli için kazan çelik diyor. Alaşım değilmiş. Servis arçelik genel merkeze sormuş, maliyetin düşme sebebi olarak fiyat olarak daha uygun motor üretildiğinden demişler ama bilemedim. Şu an fiyatı çok cazip geliyor bana.

Youtube da bir video var, kmx modeli için kazan çelik diyor. Alaşım değilmiş. Servis arçelik genel merkeze sormuş, maliyetin düşme sebebi olarak fiyat olarak daha uygun motor üretildiğinden demişler ama bilemedim. Şu an fiyatı çok cazip geliyor bana.
Arçelik ürünü celik kazan diye sundu piyasaya YouTube da bir sürü video da var. Ee şimdi millete galveniz gönderiyorlar kimsenin haberi yok. Böyle saçma iş olur mu kandırıyorlar milleti. Bayiler de ağız yapmaya başladı bazen değişiklik oluyor diye. Sabah bakacağım umarım bizimki de galveniz değildir yoksa şikayet şikayet uğraş dur. Adem bey hakkımızı alır mıyız böyle bir durumda tüketici haklarına giderse? @ademhelvaci

Ben 2 yıldır 900 kmx kullanıyorum çelik kazanlı hiç bi şikayetim yok günde 2 kere çalıştıyorum işini güzel yapıyor.

Ben almadan eve döndüm.
ben fabrikasında çalışıyorum 3 vardiya full çalışıyoruz aşırı sipariş var en çok avrupa ve amerikadan amerika içi farklı üretim bandı bile açtılar bu yoğunluk sebebi ile hammadde sıkıntısı çekiyor fabrika mesela bir gün çok güzel saç geliyor farklı gün aşırı kötü yan paneller saç yetişemediği için galvaniz yan panel üretime soktular tambur bölümü hakkında bilgim yok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri