Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Siyahı pahalı buna göreCuhatarAklım siyahında kaldı yinede
![]()
Evet 250 tl daha pahalı ama bana 125'e gelecektiSiyahı pahalı buna göre![]()
Siyahını almak istersen beyazı bana verirsin hiç üzülme. Öyle kalabalık falan etmez yani evdeEvet 250 tl daha pahalı ama bana 125'e gelecektiolsun 125 TL Starbucks'ta 2 kahve bedavaya geldi demek
![]()
Sende Cumhuriyetin 100. yılına özel üretilenini bana hediye alırsan şahane olurSiyahını almak istersen beyazı bana verirsin hiç üzülme. Öyle kalabalık falan etmez yani evde![]()
Aa öyle bir seri mi var? Olaydan bihaberimSende Cumhuriyetin 100. yılına özel üretilenini bana hediye alırsan şahane olur![]()
Yok yok beyaz yakıştıSiyahını almak istersen beyazı bana verirsin hiç üzülme. Öyle kalabalık falan etmez yani evde![]()
Aa öyle bir seri mi var? Olaydan bihaberim![]()
bu normal kırmızıdan da 100 tl daha pahalıK 3300 - 100. Yıl | Türk Kahve Makinesi | Fiyatını Gör, İncele, Satın Al | Arçelik
K 3300 - 100. Yıl Türk Kahve Makinesi fiyatı ve teknik özelliklerini incelemek, kullanıcı yorumlarını okumak ve siparişinizi Olize özel indirimlerle vermek için tıklayın!www.arcelik.com.tr
Bunun gayfesi daha dadlubu normal kırmızıdan da 100 tl daha pahalıBeril bunu beğenmedi
![]()
E bu kırmızı. Sadece kırmızı yani. Ben de tasarım farklı sandım ya. Çok basit bir pazarlama taktiği olmuş sevmedimBunun gayfesi daha dadlu![]()
O zaman kırmızısını al üzerine lazerle cumhuriyet yazısını yazdırırımE bu kırmızı. Sadece kırmızı yani. Ben de tasarım farklı sandım ya. Çok basit bir pazarlama taktiği olmuş sevmedim![]()
Büyük o ya başka bir farkı yoktur.aaa Telve X varmış bak onu şimdi gördüm. Farkı ne ola ki 5 fincan yapması dışındadaha uygun olmasının bi açıklaması olmalı
O fiyat farkıyla cumhuriyet adına bir şey yapacaksa veririm bak şimdi. Cumhuriyet damarım kabardıO zaman kırmızısını al üzerine lazerle cumhuriyet yazısını yazdırırım![]()
Hala kafanda başka Telve'ler var kabul et artık. İçine beyaz olan sinmedi. Adresi veriyorumaaa Telve X varmış bak onu şimdi gördüm. Farkı ne ola ki 5 fincan yapması dışındadaha uygun olmasının bi açıklaması olmalı
x in ısıtması kettle gibiymiş ya razistanslı, ondan vazgeçtim beyaz mini candırHala kafanda başka Telve'ler var kabul et artık. İçine beyaz olan sinmedi. Adresi veriyorum![]()
Yine kaybettik güzelim makineyix in ısıtması kettle gibiymiş ya razistanslı, ondan vazgeçtim beyaz mini candır![]()
Tamam çiftli olandan alırsın beyazı @Beril e verirsin Beril'de kendine alacağına bana alır bence güzel ticaretx in ısıtması kettle gibiymiş ya razistanslı, ondan vazgeçtim beyaz mini candır![]()
Genlerinde karadenizden daha fazlasını seziyorumTamam çiftli olandan alırsın beyazı @Beril e verirsin Beril'de kendine alacağına bana alır bence güzel ticaret![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.