Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Baymak Elegant Plus UV Ürünü Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

eminuruk

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
Baymak ELEGANT PLUS UV
Marka Model Bilgisi
fiyatlarını
Merhaba Dostlar. Benim Adım MEHMET EMİN URUK, İnceleriz Forum'da yeniyim. Bismillah deyip İlk konumu açıyorum. :)
Yaklaşık olarak 1 haftadır klima araştırması yapıyordum. @AdemHelvacı' abimizin öve öve bitiremediği, enerji tasarruflu Mİdea Klima'ları almak istedim fakat sonrasında kutu içerisinde bazı aparatlarının olmadığını, montajının ücretli olduğunu ve mevcut fiyatının muadillerine göre 1,500-3 bin lira fazla olması nedeniyle MİDEA'dan vazgeçtim. Sektörü domine eden bir marka olan BAYMAK markalı klimalara yöneldim. 5 Yıl garantili olması, hakkında çok fazla olumlu geri dönüşlerin olması, bazı akrabalarım bu marka ürünlerden çok memnun olması tercihimi etkiledi.

Baymak'ın resmi sitesine baktığımda Elegant PRİME, Elegant PLUS ve ELEGANT PLUS UV Modellerini gördüm ki, bu ELEGANT PLUS UV model [YENİ] ETİKETİYLE satışa sunulmuş durumda. 12.000BTU'luk BAYMAK klimalarınI incelediğimde dolar kurundaki dalgalanmadan dolayı fiyatlar sürekli güncelleniyor. Eski modeller yeni modellerden yer yer daha pahalı olmaya başladı. Neyse ben aynı fiyata yeni modeli buldum ve sipariş verdim. Yalnız klimanın teknik özellikleri, markanın geçmişi, varsa modelin kronik sorunları, enerji tasarrufu konusundaki durumu hakkında hiç bir şey bilmiyorum.
Düşüncelerinizi bekliyorum.

Neredeyse 40 yıllık geçmişi olan ve Dünyaya birçok endüstriyel üretim yapan AUX fabrikalarında üretilen Baymak klimaları 5 yıl garantili ürün olmaları nedeniyle Donanımhader zamanında da oldukça ön plana almıştım.

Ben teknik yorum yapamayacağım zira elimde hiçbir tüketim verisi yok, tüketici geri dönüşlerine göre ise ürün iyi ancak hizmet kısmına dikkat etmeniz gerekiyor.

Global anlamda bakacak olursa zaten TV panel sektöründe de olduğu gibi TV üretici sayısı 100 ise panel üretici sayısı 10
Klima dünyasında da marka anlamına klima markası 100 ise gerçek klima üretici sayısı 10

Ürün kötü demem, ancak Baymak ile ilgili sektöründe edindiği marka güvenilirliğine oranla klima kalite çıtasının klima kısmına ne derece sirayet ettiği kısmı birazcık tartışmaya açıktır.

Ne olursa olsun ben Arçelikten aşağı kalacağını düşünmüyorum, Vestelden ise her şekilde iyidir.

Neredeyse 40 yıllık geçmişi olan ve Dünyaya birçok endüstriyel üretim yapan AUX fabrikalarında üretilen Baymak klimaları 5 yıl garantili ürün olmaları nedeniyle Donanımhader zamanında da oldukça ön plana almıştım.

Ben teknik yorum yapamayacağım zira elimde hiçbir tüketim verisi yok, tüketici geri dönüşlerine göre ise ürün iyi ancak hizmet kısmına dikkat etmeniz gerekiyor.

Global anlamda bakacak olursa zaten TV panel sektöründe de olduğu gibi TV üretici sayısı 100 ise panel üretici sayısı 10
Klima dünyasında da marka anlamına klima markası 100 ise gerçek klima üretici sayısı 10

Ürün kötü demem, ancak Baymak ile ilgili sektöründe edindiği marka güvenilirliğine oranla klima kalite çıtasının klima kısmına ne derece sirayet ettiği kısmı birazcık tartışmaya açıktır.

Ne olursa olsun ben Arçelikten aşağı kalacağını düşünmüyorum, Vestelden ise her şekilde iyidir.
Değerli vaktini ayırıp, cevapladığın için teşekkür ediyorum. Vestel Flora Trendyol'da en çok satılan klimalar sıralamasında 1. sırada yer alıyor şu anda. Bende Vestel'in kurbanları kervanına katılacaktım ki, Youtube kanalındaki 'Vestel Flora Klimalarda Kronik Arıza ve Hakaret Edilen Tüketiciler' başlıklı videonu izledim ve anında almaktan vazgeçtim :D. Arçelik konusunda şansızım herhalde 2 Adet Arçelik klima çöpe attım, bendekiler hiç bir zaman randuman tutmadılar. Şanlıurfa'da ikamet ediyorum. Burada çevreme sorduğumda Demirdöküm & Baymak markaları hakkında Klima Hemde Kombi konusunda çok olumlu geri dönüşler alıyorum. Bu arada sana tekrar teşekkür etmek istiyorum. Senin DAEWOO 55DM54U Smart UHD Led TV Teknik Özellikler ve DAEWOO 58DM54U 8769TL Panellere Dikkat! izledim ve 8250₺'ye cihazı Hepsiburada.com üzerinden satın aldım.

Değerli vaktini ayırıp, cevapladığın için teşekkür ediyorum. Vestel Flora Trendyol'da en çok satılan klimalar sıralamasında 1. sırada yer alıyor şu anda. Bende Vestel'in kurbanları kervanına katılacaktım ki, Youtube kanalındaki 'Vestel Flora Klimalarda Kronik Arıza ve Hakaret Edilen Tüketiciler' başlıklı videonu izledim ve anında almaktan vazgeçtim :D. Arçelik konusunda şansızım herhalde 2 Adet Arçelik klima çöpe attım, bendekiler hiç bir zaman randuman tutmadılar. Şanlıurfa'da ikamet ediyorum. Burada çevreme sorduğumda Demirdöküm & Baymak markaları hakkında Klima Hemde Kombi konusunda çok olumlu geri dönüşler alıyorum. Bu arada sana tekrar teşekkür etmek istiyorum. Senin DAEWOO 55DM54U Smart UHD Led TV Teknik Özellikler ve DAEWOO 58DM54U 8769TL Panellere Dikkat! izledim ve 8250₺'ye cihazı Hepsiburada.com üzerinden satın aldım.
Flora çok iyi başladı ama öyle devam etmedi.

Vestel efendinin fabrikadaki çakma klima teknikerlerinin beni wp gruplarından attıkları gün onlara son sorduğum soru ''Siz 10912 nominal BTU ya sahip bir kompresör ile 18.000BTU klima yapıp bunu insanlar mı sattınız?'' olmuştu.

Evet cevabı sonrası beni gruptan atmıştı fabrikadaki muhterem, adı bende kalsın.

Mesela bu Vestel efendinin bir de iki gram zekâsı olmayan saha operasyon uzmanları var. (İçlerinde çok kral adamlar var onları tenzih ederim) sağda solda benim vestelden kuyruk acım olduğu için sataştığımı falan söylüyorlar.

Yahu sen insanlara 18.000BTU diye klima satmışsın, içinde kullandığın Toshiba kompresörün kapasitesi 10912BTU ve ben sizin sahtekârlığınızı ifşa edince kuyruk acım mı olmuş oluyor?

Bunların bir de egosu şişik müdür tipleri var mesela. ''Hukukçularımız Adem'i susturdu'' diye yine böbürlene böbürlene anlatıyorlar geliyor kulağıma.

Nasıl? Sizce yeterince susmuş muyum? :kiskis

Flora çok iyi başladı ama öyle devam etmedi.

Vestel efendinin fabrikadaki çakma klima teknikerlerinin beni wp gruplarından attıkları gün onlara son sorduğum soru ''Siz 10912 nominal BTU ya sahip bir kompresör ile 18.000BTU klima yapıp bunu insanlar mı sattınız?'' olmuştu.

Evet cevabı sonrası beni gruptan atmıştı fabrikadaki muhterem, adı bende kalsın.

Mesela bu Vestel efendinin bir de iki gram zekâsı olmayan saha operasyon uzmanları var. (İçlerinde çok kral adamlar var onları tenzih ederim) sağda solda benim vestelden kuyruk acım olduğu için sataştığımı falan söylüyorlar.

Yahu sen insanlara 18.000BTU diye klima satmışsın, içinde kullandığın Toshiba kompresörün kapasitesi 10912BTU ve ben sizin sahtekârlığınızı ifşa edince kuyruk acım mı olmuş oluyor?

Bunların bir de egosu şişik müdür tipleri var mesela. ''Hukukçularımız Adem'i susturdu'' diye yine böbürlene böbürlene anlatıyorlar geliyor kulağıma.

Nasıl? Sizce yeterince susmuş muyum? :kiskis
Çok güzel susturmuşlar (!) İyi ki de susturmuşlar HATTA :)
DAEWOO' için Vestel yetkilileri gelmişti hocam, özlerinde çok iyi insanlardır, her soruma yardımcı olmak istediler, hatta evdeki BEKO marka televizyonumun KANAL KURULUMU'nu yapabilir misiniz dediğimizde bile yardımcı olmaya çalıştılar. Ama bu televizyonun Paneli ne dediğimde bana 55'İNÇ dedi :) Kendisine Panda Panel mi falan dedim doğru bir cevap alamadım, bende zorlamadım. Yani Teknik anlamda bilgileri yetersizdi. Ama onlar bile müdürlerinden rahatsızlardı. En azından Şanlıurfa'da böyleydi. Vestel'i insanlar YERLİ bir marka ve yetkili servis ağı geniş olduğu için tercih ediyor. Ama VESTEL bu güveni suistimal eidyor gibi görünüyor. Sonradan senin videoların ile panelimin adını öğrendim.

Çok güzel susturmuşlar (!) İyi ki de susturmuşlar HATTA :)
DAEWOO' için Vestel yetkilileri gelmişti hocam, özlerinde çok iyi insanlardır, her soruma yardımcı olmak istediler, hatta evdeki BEKO marka televizyonumun KANAL KURULUMU'nu yapabilir misiniz dediğimizde bile yardımcı olmaya çalıştılar. Ama bu televizyonun Paneli ne dediğimde bana 55'İNÇ dedi :) Kendisine Panda Panel mi falan dedim doğru bir cevap alamadım, bende zorlamadım. Yani Teknik anlamda bilgileri yetersizdi. Ama onlar bile müdürlerinden rahatsızlardı. En azından Şanlıurfa'da böyleydi. Vestel'i insanlar YERLİ bir marka ve yetkili servis ağı geniş olduğu için tercih ediyor. Ama VESTEL bu güveni suistimal eidyor gibi görünüyor. Sonradan senin videoların ile panelimin adını öğrendim.
Bakma sen benim burada servislere laf edip durduğuma. Halen ailece görüşürüp bölgemdeki yetkili servis dostlar ile.
Emekçi insan ile bizim ne işimiz olur, Tüketici ile muhatap olmak zorunda bıraktıkları onlar olduğu için biz de onlara atarlanıp duruyoruz işte.
Vestel efendide malum tayfa kendisini riske atmaz, tüketici ile muhatap olmaz ama bir yerde kahramanlık ve teşekkür hikayesi yazılacaksa hepsi orada bitiverir :kiskis

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri