Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beko crystal 8 B55 D 895 A /

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Serkancam17

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
35.000
Marka Model Bilgisi
Beko
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar forumda önceden herkese öneri verip aktiflik sağlarken neredeyse 6 aydır işlerden dolayı forumda olamıyordum öncelikle bi tekrardan merhaba demekte fayda var.
Fenerbahçe maçını izlerken devre arasında bu bekonun tvsini gördüm tabiki tv hakkındaki verileri paylaşmadıkları için net bir şey söyleyemiyoruz ama bu ürünü reklamda dahil bayağı övmüşler özellikle qled ve 120 hz olması ilgimi çekti( Vestel hâla çıkarmadı heralde)
Bende televizyon almayı düşünürken ilgimi çekti bu ürün ne dersiniz alınır mı? Yoksa tekrar lg ailesine yöneleceğim. Epeydir tv piyasasını takip etmediğim için Vestel 120 hzli amiral gemisi çıkardı mı bilmiyorum öneriniz varsa onuda değerlendiririm ben sadece bu modeli görüp sordum. Bütçe 35 bin diyebiliriz:)
@Fikoloji @Adem Helvacı @Murat ALA

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar forumda önceden herkese öneri verip aktiflik sağlarken neredeyse 6 aydır işlerden dolayı forumda olamıyordum öncelikle bi tekrardan merhaba demekte fayda var.
Fenerbahçe maçını izlerken devre arasında bu bekonun tvsini gördüm tabiki tv hakkındaki verileri paylaşmadıkları için net bir şey söyleyemiyoruz ama bu ürünü reklamda dahil bayağı övmüşler özellikle qled ve 120 hz olması ilgimi çekti( Vestel hâla çıkarmadı heralde)
Bende televizyon almayı düşünürken ilgimi çekti bu ürün ne dersiniz alınır mı? Yoksa tekrar lg ailesine yöneleceğim. Epeydir tv piyasasını takip etmediğim için Vestel 120 hzli amiral gemisi çıkardı mı bilmiyorum öneriniz varsa onuda değerlendiririm ben sadece bu modeli görüp sordum. Bütçe 35 bin diyebiliriz:)
@Fikoloji @Adem Helvacı @Murat ALA
Günaydın model yanlış olmuş

B55 Q 990 A
QLED​

Bahsettiğim model bu

Günaydın model yanlış olmuş

B55 Q 990 A​

QLED​

Bahsettiğim model bu
Çoğu üyede (ben de dahil) Grundig logolusunu kullanıyoruz. Ayrıca Arçelik hali de var (A yapın başını yetiyor B yerine model adından). Konu bu:

Bunun yerine VA olsa da 50PUS8808 alın derim çünkü özellik açısından daha iyi. Aynısının 55'i de var, uygunsa hâlâ o da alınır (IPS'di o galiba).

Çoğu üyede (ben de dahil) Grundig logolusunu kullanıyoruz. Ayrıca Arçelik hali de var (A yapın başını yetiyor B yerine model adından). Konu bu:
Şimdi onları gördüm hem aynı ürün hem daha ucuza satılıyor

Bunun yerine VA olsa da 50PUS8808 alın derim çünkü özellik açısından daha iyi. Aynısının 55'i de var, uygunsa hâlâ o da alınır (IPS'di o galiba).
Philips serisine çok sıcak bakmıyorum lg alacakken bu ürünü gördüm dediğim gibi reklamda dedim belki değişmiştir bu koç marka serileri

Ayrıca üründen memnun musunuz tv bilgilerinizi paylaşır mısınız (panel ,hz ,ram,hoparlör) Birde tabiki olmaz belki ama ufak tefekte olsa markalar arasında fark var mı?(hepsi koç grubu ama)

Ayrıca üründen memnun musunuz tv bilgilerinizi paylaşır mısınız (panel ,hz ,ram,hoparlör) Birde tabiki olmaz belki ama ufak tefekte olsa markalar arasında fark var mı?(hepsi koç grubu ama)
Birde ekran kalitesini test etmek için çektiyseniz fotoğraflarını.(çok fazla soruyorum kusura bakmayın ama yıllarca lg kullanıp bi anda marka değiştirince (hele hele bu koçun markalarına geçince) tereddüt ediyorum)

Şimdi arçelik ve bekonun aynı ürününü buldum grundig bulamadım bunlarla aynı olan grundig ürün kodu 55ghq9550 mi ?
Evet, o siyah renklisi (MONACO 55/65 GHQ 9550). Ben de diğer renk (Arçelik A 55 Q 990 A ile aynı) olan (Grundig 55/65 GHQ 9500) var. Beko ile Monaco diyen Grundig aynı renk oluyor. Arçelik ile de benim kullandığım aynı renk oluyor (birde Beko ve Arçelik'in AY diye biteni çıktı ama farkını bizde bilmiyoruz). Neyse, 4K 120 Hz panel var ama 2K ve 4K'da 60 çalışıyor en fazla. Bunun sebebi anakart ya da SoC'un 4K 60 desteklemesi (4K 120 desteklememesi). Cihazda donma/kasma yok, gayet iyi. Paneli BOE'nin IPS (ADS) paneli (karma panel olayı yok bu cihazlarda. 55/65 ikisi de aynı marka ve özellikleri aynı). IPS Glow vs var maalesef fakat bazı durumlar dışında gözükmüyor hiç. O Philips'i önerme sebebim (QLED değil ama) bu Hz vs ve Android TV 12 olması gibi birkaç artısı.

120 hz diye aldanmayın. Panel 120 hz destekliyor fakat anakart kaynaklı 4K 120 hz görüntü veremiyor. B televizyona bu kadar para vermek yerine Philips 55PUS8808 ya da TCL 55C745 almak çok daha mantıklı olur.
Abi biliyorsundur eskiden burada eskiden daha aktiftim modellere hakim olup öneride bulunuyordum ancak şimdi bu modelleri bilmediğimden net bir şey diyemiyorum bu önerdiğin model 2 sene önce çıkan 120hzli oyuncu tvsi olarak önerdiğimiz model mi ? Birde bu fiyatlara lgden ne önerirsin

Abi biliyorsundur eskiden burada eskiden daha aktiftim modellere hakim olup öneride bulunuyordum ancak şimdi bu modelleri bilmediğimden net bir şey diyemiyorum bu önerdiğin model 2 sene önce çıkan 120hzli oyuncu tvsi olarak önerdiğimiz model mi ? Birde bu fiyatlara lgden ne önerirsin
Veya samsungdan

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri