Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kaliteli panel de markası ne kodu ne bize o lazım. Kaliteli demeyle olmuyor maalesef.fabrikasında çalışıyorum mühendislere sorduğumda yüksek serilerde kaliteli panel kulanıldığı söylendi
Ozaman kesin sıkıntı vardır panellerde?fabrikasında çalışıyorum mühendislere sorduğumda yüksek serilerde kaliteli panel kulanıldığı söylendi
Merhaba reis panel bilgisini aldım aklımdaydı unutmuşum bugün denk gelince sordum BOE HV550QUB-F70-NWP3Arçelik üretimi televizyonların panelleri firma tarafından paylaşılmadığı için önermiyoruz.
6 Cof sanırım @Adem Helvacı @Murat ALAMerhaba reis panel bilgisini aldım aklımdaydı unutmuşum bugün denk gelince sordum BOE HV550QUB-F70-NWP3
6 ise galiba ömür olarak kötüydü galiba adem abinin bir videosunda duymuştum6 Cof sanırım @Adem Helvacı @Murat ALA
Adem abi yada murat abi geldiğinde yazar ben tam emin değilim6 ise galiba ömür olarak kötüydü galiba adem abinin bir videosunda duymuştum
12 değil mi reis internetten aynı panele baktığımdaAdem abi yada murat abi geldiğinde yazar ben tam emin değilim
Cof dahili 6 kaynak çipi diye bir yazı var ona dayanarak 6 dedim emin değilim12 değil mi reis internetten aynı panele baktığımda
55 inç aldım panele kalitesi iyi midir sizce55 inç panel için sınırda. Gönül 12 olmasını ister tabiki ömür açısından iyi olur. Başlıkta 65 inç model var kafa karışıklığı olmasın hangi televizyonu aldınız tam olarak?
Yani sorun yaşayacağınızı sanmam. BOE güvenilir bir üreticidir. Öteki konunuzda da ısrarla yazmıştım ölü piksel testi yapın ona göre televizyonun değişimi için aksiyon aldıralım o sorunlu öbek normal değil.55 inç aldım panele kalitesi iyi midir sizce
talihsiz bi olay yaşadım eve geçemedi taburcu olayım direk testi yapicam reis konuya ekliyecemYani sorun yaşayacağınızı sanmam. BOE güvenilir bir üreticidir. Öteki konunuzda da ısrarla yazmıştım ölü piksel testi yapın ona göre televizyonun değişimi için aksiyon aldıralım o sorunlu öbek normal değil.
Geçmiş olsuntalihsiz bi olay yaşadım eve geçemedi taburcu olayım direk testi yapicam reis konuya ekliyecem
Öncelikle geçmiş olsun bilgiye nasıl eriştin acabaMerhaba reis panel bilgisini aldım aklımdaydı unutmuşum bugün denk gelince sordum BOE HV550QUB-F70-NWP3
arçelik tv fabrikasında arkadaşım çalışıyor temiz odada bms bölümünde oradan öğrenmişÖncelikle geçmiş olsun bilgiye nasıl eriştin acaba
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.