Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz Eşya Alımı(ithal)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ceyizcilik.online

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
80000
Marka Model Bilgisi
Samsung, LG, Electrolux, Siemens, Bosch
Merhabalar, zamlar gelmeden beyaz eşyalarımızı almak istiyoruz. Bizi uğraştırmayacak, kaliteli, uzun ömürlü ürünler istiyoruz. İthallerin bir tık daha isteklerimize uygun olduğunu düşündük ancak yerlilerde daha iyisi olduğunu düşündüğünüz modeller varsa önerilere açığız. Özellikle LG markayla ilgili çok bilgi bulamadım, görüşlerinizi merak ediyorum
Buzdolabı için Samsung marka düşünüyoruz. Kodları Adem beyden öğrenmiştim. Ancak bir yazıda dondurucu ve buzdolabının soğutmasının ayrı olması gerektiğini okudum ama bunun için hangi özelliğe bakmam gerektiğini bilmiyorum, buna uygun bir model olursa sevinirim. Renk inox
Çamaşır makinesi için yüksek kg olması, kalan süre ayarı dışında bir beklentim yok, renk farketmez
Bulaşıkta da yarım yük özelliği, iç malzeme kalitesi, kalan süre ve kaşıklık için sepet istiyorum. Rengi buzdolabıyla uyumlu inox olursa mükemmel olur.

Bütçemiz max.80 ancak ne kadar uyguna halledersek o kadar iyi olur. Şimdiden teşekkürler

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri