Merhaba bu ay sonu beyaz eşya alacağız ve nişanlımın ailesi Profilo almak istiyor ben ise Samsung istiyorum profiloda buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi hangi serileri önerirsiniz acaba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cevabınız için teşekkür ederim 50 bin TL bütcemiz var Samsung düşünsek 9 kilo çamaşır makinesi 3 yada 4 program bulaşık makinesi ve 500 litre buzdolabı olarak hangi serileri önerebilirsinizProfilo'da hiçbir şey önermem. Bosch ve Siemenslere göre kalite düşüşü oluyor. Bütçe söyleyin liste yapalım.
Buzdolabı: Samsung RT50K6000WWCevabınız için teşekkür ederim 50 bin TL bütcemiz var Samsung düşünsek 9 kilo çamaşır makinesi 3 yada 4 program bulaşık makinesi ve 500 litre buzdolabı olarak hangi serileri önerebilirsiniz
Teşekkür ederim bir yorumda ithal ve yerli olarak fark var demiştiniz bu ürünler yerli uretimmi acabaBuzdolabı: Samsung RT50K6000WW
Çamaşır Makinesi: Samsung WW11BB944DGHAH
Bulaşık Makinesi: Samsung DW60A8050FS
RB kodlu Samsung buzdolaplarını Vestel üretir.Teşekkür ederim bir yorumda ithal ve yerli olarak fark var demiştiniz bu ürünler yerli uretimmi acaba
Bizim 50 bintl bütçe var şimdi Profiloya ben hiç sıcak bakmadım bhs grubundada ek garanti yok demişlerdi Samsung'a kaydım ve Samsungta 9 kilo çamaşır makinesi olarak Eco bubble düşünüyorum 1200 devir buzdolabı namık beyin dediği gibi bulaşık makinesi 3 yada 4 program planlıyorum hepsi de beyaz olacak şekilde eğer uygun fiyata alabilirsek içine televizyonda eklemeyi düşünüyorum Arçelik hiç düşünmedim arçeligin mağazasında ve teknik servisinde çalışmis biri olarak neler kullandiklarini malzemeden nasıl kactiklarini bildiğim içinBulaşık Makinesi
Samsung DW60M5052FS/TR 10 - 11 bin tl seviyesi
Çamaşır Makikinesi
Siemens WG52A200TR 10kg 1200 devir 72 dB 50 litre su (ekonomi) Bayiden 12 -13 bin tlye alırsınız
Buzdolabı:
Arçelik A 2074 NFK Buzdolabı (198kWh 35dB) & Beko B 69400 NFK E Buzdolabı (192kWh 35dB) - Dondurucu: 90litre Soğutucu: 280 litre
Bosch KGP86AWC0N Buzdolabı (216kWh 36dB) - Dondurucu: 202 litre Soğutucu: 419 litre 29 Bin TL seviyelerinde
Bosch KGP86AIC0N Buzdolabı (216kWh 36dB) - Dondurucu: 202 litre Soğutucu: 419 litre 30 Bin TL seviyelerinde
Siemens KG86PAIC0N Buzdolabı (216kWh 36dB) - Dondurucu: 202 litre Soğutucu: 419 litre 30 Bin TL seviyelerinde
Bizim 50 bintl bütçe var şimdi Profiloya ben hiç sıcak bakmadım bhs grubundada ek garanti yok demişlerdi Samsung'a kaydım ve Samsungta 9 kilo çamaşır makinesi olarak Eco bubble düşünüyorum 1200 devir buzdolabı namık beyin dediği gibi bulaşık makinesi 3 yada 4 program planlıyorum hepsi de beyaz olacak şekilde eğer uygun fiyata alabilirsek içine televizyonda eklemeyi düşünüyorum Arçelik hiç düşünmedim arçeligin mağazasında ve teknik servisinde çalışmis biri olarak neler kullandiklarini malzemeden nasıl kactiklarini bildiğim için
Samsung'un 9kg makinelerine yanaşmayın kronik sıkıntıları vardı.Bizim 50 bintl bütçe var şimdi Profiloya ben hiç sıcak bakmadım bhs grubundada ek garanti yok demişlerdi Samsung'a kaydım ve Samsungta 9 kilo çamaşır makinesi olarak Eco bubble düşünüyorum 1200 devir buzdolabı namık beyin dediği gibi bulaşık makinesi 3 yada 4 program planlıyorum hepsi de beyaz olacak şekilde eğer uygun fiyata alabilirsek içine televizyonda eklemeyi düşünüyorum Arçelik hiç düşünmedim arçeligin mağazasında ve teknik servisinde çalışmis biri olarak neler kullandiklarini malzemeden nasıl kactiklarini bildiğim için
11 kilo da iki kişi için çok fazla olur gibi kafam karıştı çok ve 8 ay bekletme süreleri varmış bizim evliligimiz 2024 kasımda olacak 35 bin bir fiyat veriyolar en ucuz bu 70 80 bin olabilir dedi az önce aradığımda Arçelik ise hiç tasvip ettiğim bir marka değil çamaşır makinesi bir facia ayrı ayrı markalar alsam bir bütünlük oluşturmayacak eşimin ailesi istemeyecektirSamsung'un 9kg makinelerine yanaşmayın kronik sıkıntıları vardı.
Çıkacağımız ev 2+1 85 metre kare bu ürün sigmayacaktir diye düşünüyorum ?BSH ürünlerinde 3 yıl garanti +1+1+1+1+1+1+1 = 10 yıl garanti mevcut
Bu da listende olsun
Siemens KG86NAID2N Panasonic Kompresör (246kWh 39dB) - Dondurucu: 152 litre Soğutucu: 479 litre = 631 litre
Siemens KG86NAID2N Buzdolabı Kompresör Bilgisi
Buzdolabını Kasım 2022 sonunda satın almıştım. Yeni kurulumu yapıldı. Kurulum esnasında kompresörünü merak edip baktım. Panasonic marka kompresör kullanılmış. Meraklısı için fotoğrafları paylaşıyorum. Aynı zamanda bu model altyapı olarak Bosch KGN86AID2N ile aynı diye biliyorum. Kurulum...www.forum.inceleriz.com
Büyük makineden zarar gelmez ki. Çamaşır doldurulunca 1.1.5 karış boşluk olsun temiz yıkar.11 kilo da iki kişi için çok fazla olur gibi kafam karıştı çok ve 8 ay bekletme süreleri varmış bizim evliligimiz 2024 kasımda olacak 35 bin bir fiyat veriyolar en ucuz bu 70 80 bin olabilir dedi az önce aradığımda Arçelik ise hiç tasvip ettiğim bir marka değil çamaşır makinesi bir facia ayrı ayrı markalar alsam bir bütünlük oluşturmayacak eşimin ailesi istemeyecektir
Teşekkür ederim yardımınız için
O zaman bu modellerin kompresörlerine bakarak alÇıkacağımız ev 2+1 85 metre kare bu ürün sigmayacaktir diye düşünüyorum ?
Çok güzel buzdolaplari fakat dediğim gibi bütçe 50 bin bu 50 bin liranın içine ne kadar ürün sigdirirsam okadar iyi çok fazla aşırıya gittiğimde ki asgari ücretli çalışıyoruz 30 bin peşin gerisi taksit vereceğiz karşılayamayiz yinede teşekkür ederim kompresörlerini dikkate alacağımO zaman bu modellerin kompresörlerine bakarak al
Arçelik A 2074 NFK Buzdolabı (198kWh 35dB) & Beko B 69400 NFK E Buzdolabı (192kWh 35dB) - Dondurucu: 90litre Soğutucu: 280 litre
50 bin tl bütçe bu 3 ü için değil miÇok güzel buzdolaplari fakat dediğim gibi bütçe 50 bin bu 50 bin liranın içine ne kadar ürün sigdirirsam okadar iyi çok fazla aşırıya gittiğimde ki asgari ücretli çalışıyoruz 30 bin peşin gerisi taksit vereceğiz karşılayamayiz yinede teşekkür ederim kompresörlerini dikkate alacağım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.