Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz eşya öneri

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mehtapsinanyigit

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba bu ay sonu beyaz eşya alacağız ve nişanlımın ailesi Profilo almak istiyor ben ise Samsung istiyorum profiloda buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi hangi serileri önerirsiniz acaba

Profilo'da hiçbir şey önermem. Bosch ve Siemenslere göre kalite düşüşü oluyor. Bütçe söyleyin liste yapalım.

Cevabınız için teşekkür ederim 50 bin TL bütcemiz var Samsung düşünsek 9 kilo çamaşır makinesi 3 yada 4 program bulaşık makinesi ve 500 litre buzdolabı olarak hangi serileri önerebilirsiniz
Buzdolabı: Samsung RT50K6000WW
Çamaşır Makinesi: Samsung WW11BB944DGHAH
Bulaşık Makinesi: Samsung DW60A8050FS

Bulaşık Makinesi
Samsung DW60A8050FS 15 bin tl seviyesinde
Samsung DW60M5052FS/TR 10 - 11 bin tl seviyesi

Çamaşır Makikinesi
Siemens WG52A200TR 10kg 1200 devir 72 dB 50 litre su (ekonomi) Bayiden 12 -13 bin tlye alırsınız

Buzdolabı:
Arçelik A 2074 NFK Buzdolabı (198kWh 35dB) & Beko B 69400 NFK E Buzdolabı (192kWh 35dB) - Dondurucu: 90litre Soğutucu: 280 litre
Bosch KGP86AWC0N Buzdolabı (216kWh 36dB) - Dondurucu: 202 litre Soğutucu: 419 litre 29 Bin TL seviyelerinde
Bosch KGP86AIC0N Buzdolabı (216kWh 36dB) - Dondurucu: 202 litre Soğutucu: 419 litre 30 Bin TL seviyelerinde
Siemens KG86PAIC0N Buzdolabı (216kWh 36dB) - Dondurucu: 202 litre Soğutucu: 419 litre 30 Bin TL seviyelerinde
Siemens KG86NAID2N Panasonic Kompresör (246kWh 39dB) - Dondurucu: 152 litre Soğutucu: 479 litre = 631 litre 27-28 bin tl seviyelerinde
hatta mediamarkta kampanya olursa 25 - 26 bin tl seviyelerine düşüyor

Yer sıkıntısı yoksa bosch veya siemensin bu modellerine bakın (yeni etikete göre C sınıf ürün)

Son düzenleme:
Bulaşık Makinesi
Samsung DW60M5052FS/TR 10 - 11 bin tl seviyesi

Çamaşır Makikinesi
Siemens WG52A200TR 10kg 1200 devir 72 dB 50 litre su (ekonomi) Bayiden 12 -13 bin tlye alırsınız

Buzdolabı:
Arçelik A 2074 NFK Buzdolabı (198kWh 35dB) & Beko B 69400 NFK E Buzdolabı (192kWh 35dB) - Dondurucu: 90litre Soğutucu: 280 litre
Bosch KGP86AWC0N Buzdolabı (216kWh 36dB) - Dondurucu: 202 litre Soğutucu: 419 litre 29 Bin TL seviyelerinde
Bosch KGP86AIC0N Buzdolabı (216kWh 36dB) - Dondurucu: 202 litre Soğutucu: 419 litre 30 Bin TL seviyelerinde
Siemens KG86PAIC0N Buzdolabı (216kWh 36dB) - Dondurucu: 202 litre Soğutucu: 419 litre 30 Bin TL seviyelerinde
Bizim 50 bintl bütçe var şimdi Profiloya ben hiç sıcak bakmadım bhs grubundada ek garanti yok demişlerdi Samsung'a kaydım ve Samsungta 9 kilo çamaşır makinesi olarak Eco bubble düşünüyorum 1200 devir buzdolabı namık beyin dediği gibi bulaşık makinesi 3 yada 4 program planlıyorum hepsi de beyaz olacak şekilde eğer uygun fiyata alabilirsek içine televizyonda eklemeyi düşünüyorum Arçelik hiç düşünmedim arçeligin mağazasında ve teknik servisinde çalışmis biri olarak neler kullandiklarini malzemeden nasıl kactiklarini bildiğim için

Bizim 50 bintl bütçe var şimdi Profiloya ben hiç sıcak bakmadım bhs grubundada ek garanti yok demişlerdi Samsung'a kaydım ve Samsungta 9 kilo çamaşır makinesi olarak Eco bubble düşünüyorum 1200 devir buzdolabı namık beyin dediği gibi bulaşık makinesi 3 yada 4 program planlıyorum hepsi de beyaz olacak şekilde eğer uygun fiyata alabilirsek içine televizyonda eklemeyi düşünüyorum Arçelik hiç düşünmedim arçeligin mağazasında ve teknik servisinde çalışmis biri olarak neler kullandiklarini malzemeden nasıl kactiklarini bildiğim için

BSH ürünlerinde 3 yıl garanti +1+1+1+1+1+1+1 = 10 yıl garanti mevcut

Bu da listende olsun
Siemens KG86NAID2N Panasonic Kompresör (246kWh 39dB) - Dondurucu: 152 litre Soğutucu: 479 litre = 631 litre

Samsung'un 9kg makinelerine yanaşmayın kronik sıkıntıları vardı.

Samsung'un 9kg makinelerine yanaşmayın kronik sıkıntıları vardı.
11 kilo da iki kişi için çok fazla olur gibi kafam karıştı çok ve 8 ay bekletme süreleri varmış bizim evliligimiz 2024 kasımda olacak 35 bin bir fiyat veriyolar en ucuz bu 70 80 bin olabilir dedi az önce aradığımda Arçelik ise hiç tasvip ettiğim bir marka değil çamaşır makinesi bir facia ayrı ayrı markalar alsam bir bütünlük oluşturmayacak eşimin ailesi istemeyecektir
Teşekkür ederim yardımınız için

BSH ürünlerinde 3 yıl garanti +1+1+1+1+1+1+1 = 10 yıl garanti mevcut

Bu da listende olsun
Siemens KG86NAID2N Panasonic Kompresör (246kWh 39dB) - Dondurucu: 152 litre Soğutucu: 479 litre = 631 litre
Çıkacağımız ev 2+1 85 metre kare bu ürün sigmayacaktir diye düşünüyorum ?

11 kilo da iki kişi için çok fazla olur gibi kafam karıştı çok ve 8 ay bekletme süreleri varmış bizim evliligimiz 2024 kasımda olacak 35 bin bir fiyat veriyolar en ucuz bu 70 80 bin olabilir dedi az önce aradığımda Arçelik ise hiç tasvip ettiğim bir marka değil çamaşır makinesi bir facia ayrı ayrı markalar alsam bir bütünlük oluşturmayacak eşimin ailesi istemeyecektir
Teşekkür ederim yardımınız için
Büyük makineden zarar gelmez ki. Çamaşır doldurulunca 1.1.5 karış boşluk olsun temiz yıkar.

O zaman bu modellerin kompresörlerine bakarak al
Çok güzel buzdolaplari fakat dediğim gibi bütçe 50 bin bu 50 bin liranın içine ne kadar ürün sigdirirsam okadar iyi çok fazla aşırıya gittiğimde ki asgari ücretli çalışıyoruz 30 bin peşin gerisi taksit vereceğiz karşılayamayiz yinede teşekkür ederim kompresörlerini dikkate alacağım

Çok güzel buzdolaplari fakat dediğim gibi bütçe 50 bin bu 50 bin liranın içine ne kadar ürün sigdirirsam okadar iyi çok fazla aşırıya gittiğimde ki asgari ücretli çalışıyoruz 30 bin peşin gerisi taksit vereceğiz karşılayamayiz yinede teşekkür ederim kompresörlerini dikkate alacağım
50 bin tl bütçe bu 3 ü için değil mi
Buzdolabı + Çamaşır Makinesi + Bulaşık Makinesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri