Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi BEYAZ EŞYADA BEKO MU SAMSUNG MU ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

nazzzzz

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
120-130 bin
Marka Model Bilgisi
BEKO VS SAMSUNG
Merhaba @Murat ALA @Adem Helvacı beyaz eşyada da iki marka arasında kaldık. Hangisini almak daha mantıklı olur ? şimdiden çok teşekkür ediyorum.

BEKO ÜRÜNLERİ
------
•(557l) Beko buzdolabı:
978557 EB
•(10kg) Beko çamaşır mak. :
CM10120
•(4 program)Beko bulaşık mak. :
BM4044
(Üçünün indirimli fiyatı 70bin)
+
(140 ekran ) Beko tv : 895 55"
(15lik) Beko klima : 31525
(5li alımda indirimli fiyatı 120 bin)
**(110 bin dediler en son fiyatı)

SAMSUNG ÜRÜNLERİ
-------
•(530l) Samsung buzdolabı : RT53K6030WW/TR
•(11kg) Samsung çamaşır mak : WW11BBA046AEAH
•(5program)Samsung bulaşık Mak: DW60M5052FW/TR
(3lü alımda Samsung TV hediye veriyor 3ünün fiyatı 75 bin)
+ Hediye verilen Samsung tv 43" smart ekran (108 ekran)

Oooooooooooo

Modellere baktım ve ''Tartışmasız Samsung'' diyorum elbette.

Diğer arkadaşların görüşlerini de alalım bakalım ne diyecekler.

Oooooooooooo

Modellere baktım ve ''Tartışmasız Samsung'' diyorum elbette.

Diğer arkadaşların görüşlerini de alalım bakalım ne diyecekler.
Teşekkür ederim çok kararsız kaldık peki samsung alırsak klima ve tv ayriyetten almamız gerekicek uygun fiyata mantıklı bir 140 ekran tv ve 15lik klima önerirmisiniz

Merhaba @Murat ALA @Adem Helvacı beyaz eşyada da iki marka arasında kaldık. Hangisini almak daha mantıklı olur ? şimdiden çok teşekkür ediyorum.

BEKO ÜRÜNLERİ
------
•(557l) Beko buzdolabı:
978557 EB
•(10kg) Beko çamaşır mak. :
CM10120
•(4 program)Beko bulaşık mak. :
BM4044
(Üçünün indirimli fiyatı 70bin)
+
(140 ekran ) Beko tv : 895 55"
(15lik) Beko klima : 31525
(5li alımda indirimli fiyatı 120 bin)
**(110 bin dediler en son fiyatı)

SAMSUNG ÜRÜNLERİ
-------
•(530l) Samsung buzdolabı : RT53K6030WW/TR
•(11kg) Samsung çamaşır mak : WW11BBA046AEAH
•(5program)Samsung bulaşık Mak: DW60M5052FW/TR
(3lü alımda Samsung TV hediye veriyor 3ünün fiyatı 75 bin)
+ Hediye verilen Samsung tv 43" smart ekran (108 ekran)
Açıkcası Grundig diyorum ancak Grundig'in ucuz değil en pahalı veya en pahalı 2. ürününü almanı tavsiye ederim.
En son çamaşır makinesini aldım şimdilik çok iyi gidiyor. Kıyafetlerin yıkaması bile değişti Çm üretmesini beceremeyen Vestelden geçiş yaptımda bana mı öyle geldi bilmiyorum ama beyazlarda çıkmayan lekeler çıkmaya başladı. Haki ton yeleğimi bir an yeni mi bu diye şaşırttı beni renkler daha bir canlı geldi bana o derece fark etti. Zaten Buzdolabından aşırı memnunum 7 yıldan fazla oldu. Umarım Çm de üzmez ve yaygın Arçelik servisi de yanında cabası verdiğim paraya bana çok iyi kullanım keyfi ve kalite sunuyor bu yüzden fiyat performans Grunding ancak dediğim gibi en pahalı veya 2. en pahalı ürünlerini tavsiye ederim. Anneme en uygunlarını almıştık 7 sene oldu sorun yaşanıyor mu bulaşıkta ehh idare ediyor plastiği düşük kailte ama arıza henüz yaşanmadı. buzdolabı da vasatın altı ancak hala çalışıyor. çalışmak için resmen kendini zorluyor Vestel mi Vestelde çalışmamak için uğraşıyordu o derece yani :)

Teşekkür ederim samsung ürünü alırsak tv+ klima almamız gerekicek uygun fiyatlı mantıklı bir ürün önerirmisiniz? 140 ekran tv ve 15lik klima
TV yine samsungdan ilerleyebilirsiniz CU serisi bir ürün olabilir mesela 55CU8000 gibi.

Klima konusunda Samsung dan rotayoı çeviririz başka markalara zira Genelde düşük bütçeler için Airfel veya Kaira, daha iyi bütçeler için (yüksek performans ve yüksek verimlilik için) Midea ana markasını öneriyoruz ağırlıklı olarak.

TV yine samsungdan ilerleyebilirsiniz CU serisi bir ürün olabilir mesela 55CU8000 gibi.

Klima konusunda Samsung dan rotayoı çeviririz başka markalara zira Genelde düşük bütçeler için Airfel veya Kaira, daha iyi bütçeler için (yüksek performans ve yüksek verimlilik için) Midea ana markasını öneriyoruz ağırlıklı olarak.
teşekkür ederimm iyi günler

@Adem Helvacı MERHABA ADEM BEY 55CU8000 PANEL BİLGİLERİNE ULAŞAMADIM HANGİ PANEL KULLANILMIŞ BİLGİNİZ VARMI ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri