Merhaba
Esnaf veya şirketi belirtmeden bir malın satış fiyatı üzerine düşünce.
Bir adet olarak hepsiburada üzerinden satışı yapılan el aletini hakkında:
bilgi için soru sorduğumda tatmin edici cevap aldım.
Hazır yazışırkende son üründe indirim olur mu düşüncesi ile hediye çeki gibi bir şey mümkün mü sorusu üzerine
Sonrasında Letgo, sahibinden ilanlarda aynı isimde satışıtan da
%11 indirimli olarak fiyat teklifi geldi.
SONUÇ:
Pazarlık, suyunu çıkaracak kadar satırlar yazarak daha düşük meblağalara indirmekle uğraşmam.
Büyük ihtimal yazışmalar devam etse inerdi.
Gelenek olarak teklif istedim ve bana uymadı. Eğer hepsiburada o uzun cümleyi kurmasa, %11lik indirim ile alım yapardım.
Kurt düştü bir kere yurtdışından daha fazla fiayata alsam da heves kalmadı.
Esnaf veya şirketi belirtmeden bir malın satış fiyatı üzerine düşünce.
Bir adet olarak hepsiburada üzerinden satışı yapılan el aletini hakkında:
Ürün sıfır ve kutusu açılmamış olarak mı satışta
bilgi için soru sorduğumda tatmin edici cevap aldım.
Hazır yazışırkende son üründe indirim olur mu düşüncesi ile hediye çeki gibi bir şey mümkün mü sorusu üzerine
Müşteri memnuniyeti tabi isteriz fakat % yirmi KDV + Kargo + HB komisyonu + Hizmet bedeli + İşlem Bedeli +Kampanya bedeli + Kırk Gün vade ile ödeme alıyoruz. = Ürünün yüzde ellisi gidiyor, bir ay sonra paramız geliyor. Bunun Birde alım maliyeti var. Herkes memnunda olmaya memnun , değerli müşterimiz şu tüm ürünlerde en iyi fiyat veren ilk firmalar içindeyiz,yapmak isterdik ama koşullar buna engel, son ürün bence kaçırmayın giderse devamı ne bende nede piyasada yok.
Sonrasında Letgo, sahibinden ilanlarda aynı isimde satışıtan da
hepsiburadanın komisyosnu gibi etkenleri vazgeçildiğinde
havale ile fiyatınız ne olur?
%11 indirimli olarak fiyat teklifi geldi.
komisyon v.b. iptal sonrası daha iyi bir teklif beklemiştim. ilginize teşekkür. iyi günler
rica ederim fazla beklentiniz varmış,iyi günler
SONUÇ:
Pazarlık, suyunu çıkaracak kadar satırlar yazarak daha düşük meblağalara indirmekle uğraşmam.
Büyük ihtimal yazışmalar devam etse inerdi.
Gelenek olarak teklif istedim ve bana uymadı. Eğer hepsiburada o uzun cümleyi kurmasa, %11lik indirim ile alım yapardım.
Kurt düştü bir kere yurtdışından daha fazla fiayata alsam da heves kalmadı.