Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Bosch 6 serisi dikey süpürge 2.kez aynı arıza onarımı hk

fatiharslan

Yeni Üye
Yeni Üye
23.01.2023 tarihinde almış olduğum dikey süpürge ilk temmuz ayında servise gitti batarya sorunu ile ilgili ekli listedeki ürünler ile birlikte toz haznemi başkasına verdikleri için yeni toz haznesiyle birlikte değiştir. İkinci gitmesine sebep olan bataryanın ısınması kendi kendine kapanması ve batarya süresinden tekrar anakart değişti. Şuan süpürge çalışıyor. Ama insan aynı arızadan dolayı huylanıyor.Bilgi almak istediğim konu 2.Kez anakart değişen bir cihaz için THH. değişim talebinde bulunabilir miyim. Haklarım nelerdir.

Screenshot_20241112_103918_com.google.android.apps.docs.jpg
Screenshot_20241112_103946.jpg

Bu cihazı sanırım gider gösterilen iş yeri için aldınız.

Cihaz yazın otomobilde bırakıldı mı?

Keşke ilk arızada onarım kabul etmeseydiniz. 3 kere aynı arızayı vermesi gerekiyor diye biliyorum kanuni yoldan yürümek için. Adem abiye ilettim yardımcı olacaktır.

Keşke ilk arızada onarım kabul etmeseydiniz. 3 kere aynı arızayı vermesi gerekiyor diye biliyorum kanuni yoldan yürümek için. Adem abiye ilettim yardımcı olacaktır.
Cebimizden bir ücret çıkmadığı için direkt garanti kapsamında yapıldı 2 arızada ama insan devamı gelir mi diye düşünüyor.

Hocam turboda halı üstünde kullanmayın bu süpürgeler sert zeminler için uygun.Turbo modda batarya ve anakarta haddinden fazla yük biniyor.Başlıkta motor ve kart olduğu su ile yıkamayın.Başlıktaki fırçayı düzenli olarak temizleyin çok fazla saç dolaşıyor başlık motorunu zorluyor.Toz haznesindeki hepa filtreyi 6 ayada bir değiştirin. Aynı arızanın tekrarlaması cihazda başka bir problemin buna sebep olmasından olabilir.Borudaki soket ve kablolarda sorun olabiliyor üretim aşamasında boru içindeki kablolar hasar alabiliyor

Garantide kanuni size sunulan 3 seçenekte hep onarımı seçmişsiniz.

Ancak yeni arızada seçeneğiz oluşacağı düşünüyorum.
2 kere servise gitti zaten hocam 2.kez anakartın değişeceği konusunda servis hiçbir bildirimde bulunmadı. Bir kapıdan aldıklarında batarya sorunu olduğunu söyledik tamir sürecinde servis iletişim kurmadı eve getirince öğrendik anakart'ın değiştiğini

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri