Ü
Üye silindi 7205
Misafir
Bosch Climate CL2000U 9.000 BTU Klima yaz kullanım değerlendirmesi ve genel çalışması hakkında yaşadıklarımızı paylaşıcam kısaca. Kullanım alanı 10 M2 tek pencere ve güney doğu cephesi. Genelde 27 derece ve Silent Modda kullanılıyor, silent modda gerçekten çok sessiz bir klima diyebilirim. Tüketim olarak Wattmetre ile genelde günlük 5 KHW değerlerini gösteriyordu. İlk defa Tapo ile ölçüm yapmaya başladım. Klima Teknik Verilerinde Gösterdiği 100Watt değerlerine kadar kıstığını daha hiç görmedim, en fazla 197 watt değerlerini gördüm. Klima 27 derecedede 26 derecedede kapanarak çalışma yapıyor, belkide odanın küçük olmasındanda kaynaklanabilir o kısmını yorumlayacak kadar teknik bilgim yok, yorumlayabilecek arkadaşlar varsa yorumlarınıda merak ediyorum. Yaz için soğutma performansından çok memnun kalındı 27 ayarladığımızda 25 dereceye kadar iç ortamı düşürebilmektedir. Şimdilik bunları aktarabilirim. Tapo verileri çoğaldıkça konuya ekleme yapıcam. Buraya kadar olan veriler 26 Derece Silent Moddaki Verilerdir.

Moderatör tarafında düzenlendi: