- Bütçe
- 20-25
- Marka Model Bilgisi
- Önerilere açık
Dostlar bir süredir sorun çıkarmayacak bir bulaşık makinesi arıyorum ancak hangi modele yönelsem olumsuz yorumlar görüyorum.İlk kez bir beyaz eşya seçerken işin içinden çıkamadım.Lütfen bana deneyim olarak memnun kalınan,kronik sorunu olmayan, iç aksamı çelik,kapağı otomatik açılan ( ne kadar işime yarar emin değilim ama ) ve sizin de kesinlikle şu özelliklere sahip olmalı dediğiniz eklemek istediğiniz özellikler varsa eğer onlara da sahip en azından 3-5 yıl sıkıntı yaşamadan kullanabileceğim bir cihaz önerisi rica ediyorum. Yukarıda yazdığım her özelliğin olması şart değil mesela otomatik kapak açılması olmasa da olur.Bütçem 25 falan ama biraz daha çıkabilirim eğer ki memnun kalınan bir ürün varsa.Bir süredir araştırıyorum işte yok 3. Duşlama özelliği olmalı işte yok e9 hatası falan artık gerçekten doğru karar vermekte zorlanıyorum.Lütfen bu işin içinden çıkmak için bir kaç ürün önerisinde bulunun ben tekrar o marka modelleri araştırıp arasından seçim yapayım.Sonra zamanla deneyimimi burada paylaşacağım.