Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çözüldü Bursa Gemlik Midea Klima Önerisi *9+12 alındı*

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Bebozkurt

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30 - 50 Bin
Marka Model Bilgisi
Midea
Merhabalar, Bursa/Gemlik bölgesinde bulunan evime Midea Xtreme Save AG2ECO-12NXD0-I 12.000 BTU marka klima almayı düşünüyorum. Klimayı kullanacağım oda büyüklüğü 27 m2, orta kat, tek çephe, direkt güneş almıyor, eşim, ben ve çoçuklar ile birlikte 4 kişiyiz. Bu klima belirttiğim özelliklere sahip oda için yeterli olur mu? Bu markayı önerir misiniz? Birde markanın Bursa bölgesindeki servis ağı hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Çözüldü Bursa Gemlik Midea Klima Önerisi *9+12 alındı*

18lik yerine ikinci alan için daha düşük bir klima alın tüketim ve konfor açısından çok daha iyi olur. Örnek verecek olursak Xtreme özelinde 12 ve 9 Luk aynı anda çalışırsa hemen hemen 18lik klimanın yarısı kadar tüketim sergiliyor 18lik kalori açısından kapı üst eşiğinide göz önünde bulundurduğumuzda ısıtma modunda erken termostat sorunları yaşatır ama iki alanda da klima olursa çok daha konforlu bir ısınma ve soğuma sağlarsınız. 🙏
Hersekese selamlar, 12.000 BTU Midea Xtreme Save 36K + 9.000 BTU Midea Xtreme Save 33K iki klima için fgeurope yetkili satış bayisi ile bu fiyatlardan anlaştım. Önümüzdeki hafta içi montaj işlemleri gerçekleşecek. Montajdan sonra fotoğraflarını paylaşırım inşallah.
Merhabalar, Bursa/Gemlik bölgesinde bulunan evime Midea Xtreme Save AG2ECO-12NXD0-I 12.000 BTU marka klima almayı düşünüyorum. Klimayı kullanacağım oda büyüklüğü 27 m2, orta kat, tek çephe, direkt güneş almıyor, eşim, ben ve çoçuklar ile birlikte 4 kişiyiz. Bu klima belirttiğim özelliklere sahip oda için yeterli olur mu? Bu markayı önerir misiniz? Birde markanın Bursa bölgesindeki servis ağı hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Merhabalar, belirttiğiniz şartlar için 12.000 BTU yeterli. Xtreme Save modeli bu şartlar altında rahatlıkla çalışacaktır. Performans ve verimlilik konusunda endişeniz olmasın.

Markayı birçok kişiye gönül rahatlığı ile öneriyoruz. İlgili marka/modelin detaylı inceleme ve test videolarını Adem Helvacı YouTube kanalında da bulabilirsiniz. Markanın tanınmasında da değerli hocamın payı büyüktür.

Servis ağı konusunda, o bölgede oturmadığım için yorum yapamam ama aşağıdaki bağlantılardan resmi bayi ve servislerin listesini görebilirsiniz :

https://www.fgeurope.com.tr/bayiler/satis/16

https://www.fgeurope.com.tr/bayiler/servis/16

Ek olarak yakın çevrenizdeki farklı bayilerden fiyat almayı unutmayın. 30 - 40 bin TL aralığında fiyatlar verilmektedir. Kimi bayi eski fiyatlara göre kimi bayi güncel fiyatlara göre satış yapmaktadır. Duruma göre farklı alternatifler de sunabiliriz.

Merhabalar, belirttiğiniz şartlar için 12.000 BTU yeterli. Xtreme Save modeli bu şartlar altında rahatlıkla çalışacaktır. Performans ve verimlilik konusunda endişeniz olmasın.

Markayı birçok kişiye gönül rahatlığı ile öneriyoruz. İlgili marka/modelin detaylı inceleme ve test videolarını Adem Helvacı YouTube kanalında da bulabilirsiniz. Markanın tanınmasında da değerli hocamın payı büyüktür.

Servis ağı konusunda, o bölgede oturmadığım için yorum yapamam ama aşağıdaki bağlantılardan resmi bayi ve servislerin listesini görebilirsiniz :

https://www.fgeurope.com.tr/bayiler/satis/16

https://www.fgeurope.com.tr/bayiler/servis/16

Ek olarak yakın çevrenizdeki farklı bayilerden fiyat almayı unutmayın. 30 - 40 bin TL aralığında fiyatlar verilmektedir. Kimi bayi eski fiyatlara göre kimi bayi güncel fiyatlara göre satış yapmaktadır. Duruma göre farklı alternatifler de sunabiliriz.
+1

Aşağıda arkadasın verdiği siteden bir numarayı aradım en az 35 bırakıyor bir tane daha numara arayacagım

Abi ben bursada ki 2 adet yetkili satıcıyı aradım siteden bakarak kurulum ücretsiz olduğunu ifade ettiler biri 35 e biri 36 ya bıraktı arkadasta benim gibi
Abi ben bursada ki 2 adet yetkili satıcıyı aradım siteden bakarak kurulum ücretsiz olduğunu ifade ettiler biri 35 e biri 36 ya bıraktı arkadasta benim gibi bursada olunca

Abi ben bursada ki 2 adet yetkili satıcıyı aradım siteden bakarak kurulum ücretsiz olduğunu ifade ettiler biri 35 e biri 36 ya bıraktı arkadasta benim gibi bursada ol
Abi ben bursada ki 2 adet yetkili satıcıyı aradım siteden bakarak kurulum ücretsiz olduğunu ifade ettiler biri 35 e biri 36 ya bıraktı arkadasta benim gibi bursada olunca
Merhaba,

Merhaba, 35 bin taksitli rakam mi? Hangi bayi ise bilgi verebilir misiniz? Direkt oradan satın alabilirim. Bu arada ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Merhaba, 35 bin taksitli rakam mi? Hangi bayi ise bilgi verebilir misiniz? Direkt oradan satın alabilirim. Bu arada ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Şu ikisinden biriydi ben peşin fiyat sordum ama

klima.webp

Gunaydin, iki firmayida aradım. Biri 37.000 TL, diğeri 40.800 TL fiyat verdi. Her ikiside 6 ay vadeli, montaj dahil fiyat. 3 - 4 firma daha var onlarida arayacağım.
İkisinden de alma, hele ki o 40800 liste fiyatı verenden HİÇ alma.
Gerekirse Midea klima alma abi klima mı yok :D

İkisinden de alma, hele ki o 40800 liste fiyatı verenden HİÇ alma.
Gerekirse Midea klima alma abi klima mı yok :D
Adem Bey merhabalar, ben aslında ilk etapta online satışlardaki deneyimsiz kullanıcı yorumlarına bakarak Baymak, Arcelik bu markalara yönelmiştim. Fakat daha sonra YouTube da sizin videolarınızı izledikten sonra Midea markasında karar kıldım. Sizin önereceginiz fiyat bandı nedir? Veya f/p ürünü olan daha uygun fiyatli tavsiye edebileceğiniz başka markalar var mıdır?

Adem Bey merhabalar, ben aslında ilk etapta online satışlardaki deneyimsiz kullanıcı yorumlarına bakarak Baymak, Arcelik bu markalara yönelmiştim. Fakat daha sonra YouTube da sizin videolarınızı izledikten sonra Midea markasında karar kıldım. Sizin önereceginiz fiyat bandı nedir? Veya f/p ürünü olan daha uygun fiyatli tavsiye edebileceğiniz başka markalar var mıdır?
Abi bak Ege ve Akdeniz bayileri nakitte 30K Kredi Kartı ile 35K dan satıyor AYNI klimaları.
Marmara bölgesi bayilerine bakıyorum abi burunlarından kıl aldırmıyorlar. 35 36K Kredi Kartı ile okeyimdir Midea klima ama öyle kibirli satıcılara da prim vermeyiz abi, yok artık öyle piyasayı illa ki onların belirleyeceği koşullar, Tüketici olarak piyasayı biz belirleriz.
Olması gereken fiyatın üstüne çıkıp şımarıklık yapıyorlarsa o iş kolay abi hemen alternatif markalara yöneliriz olur biter.

FG Europe şu internet satışlarını MONTAJ DAHİL yapsa aslında daha güzel olacak ama yapmıyorlar. Bayilerle servisleri ayıracaksın abi, bayi malı satıp kazanacak, servis de montaj yapıp kazanacak oooh böylece Marmara bayisinin 40800 dediği klimayı sen Ege bayisinden 35 e alacaksın mis gibi alışveriş.

Neyse bunlar konumuzun dışında.

Abi Nilüfer, İnegöl, Osmangazi bunların hangisi senin lokasyona daha yakın? Duruma göre Mitsubishi Heavy klima veya Euroform bakarız klima olarak. (Şu an sen ''Euroform klima nedir yahu?'' diye düşünüyorsun biliyorum :) )

Yeni bir gelişme oldu. Bursa'da bir arkadaşımız için sevgili İsmail'i sıkıştırdım biraz ve 36 ya taksitli şekilde 10 numara montaj ile hizmet vermeyi kabul etti. En azından bildiğimiz insan olduğu için size de bilgi vereyim dedim. Ekip Bursa'ya geldiğinde aynı gün sizin de montaj işleminizi yapabilir diye düşündüm.

Sadece bilgi olsun diye yazdım, malum sizler adına pozitif ne gibi gelişmeler olursa paylaşıyoruz :ok

1742122789296.webp

Yeni bir gelişme oldu. Bursa'da bir arkadaşımız için sevgili İsmail'i sıkıştırdım biraz ve 36 ya taksitli şekilde 10 numara montaj ile hizmet vermeyi kabul etti. En azından bildiğimiz insan olduğu için size de bilgi vereyim dedim. Ekip Bursa'ya geldiğinde aynı gün sizin de montaj işleminizi yapabilir diye düşündüm.

Sadece bilgi olsun diye yazdım, malum sizler adına pozitif ne gibi gelişmeler olursa paylaşıyoruz :ok

Ekli dosyayı görüntüle 24848
Adem Bey, bu fiyat taksitli benim içinde uygun. Arkadas ile nasıl iletişime geçebilirim? İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ediyorum.

Bir ekleme yapayım, malumunuz bu para işlerinin içinde olmayan birisiyim o nedenle İsmail Bey'in bahsettiği rakam nakit fiyatıymış bu bilgiyi de eklemiş olayım yanlış bir anlaşılmaya mahal vermeyeyim sonra.

Bir ekleme yapayım, malumunuz bu para işlerinin içinde olmayan birisiyim o nedenle İsmail Bey'in bahsettiği rakam nakit fiyatıymış bu bilgiyi de eklemiş olayım yanlış bir anlaşılmaya mahal vermeyeyim sonra.
Adem Bey, ben arkadaşla görüştüm, sanırım yanlış bir anlaşılma olmuş. Arkadaşın söylediği taksitli fiyat bana biraz pahalı geldi. Bursada yetkili bayi, daha uygun fiyata anlaştım. Kafamda soru işareti bırakan bir konu var. İlk yazdığımda da belirttigim üzere klimanin takılacagi oda 27 m2, Sadece sabah güneşini alıyor, sonraki saatlerde gölgede kalıyor, evde çocuk var o yüzden odanın kapısı sürekli olmasada genelde acik kalacaktır. Sizin tarzında kullanmayi düsünüyorum. Yani 24 saat acik kalacak. 12.000 btu midea extreme save ile bu şartlarda enerji tasarrufu sağlayabilir miyim? Yoksa kompresör çoğunlukla üst frekanstami çalışacaktır?

Adem Bey, ben arkadaşla görüştüm, sanırım yanlış bir anlaşılma olmuş. Arkadaşın söylediği taksitli fiyat bana biraz pahalı geldi. Bursada yetkili bayi, daha uygun fiyata anlaştım. Kafamda soru işareti bırakan bir konu var. İlk yazdığımda da belirttigim üzere klimanin takılacagi oda 27 m2, Sadece sabah güneşini alıyor, sonraki saatlerde gölgede kalıyor, evde çocuk var o yüzden odanın kapısı sürekli olmasada genelde acik kalacaktır. Sizin tarzında kullanmayi düsünüyorum. Yani 24 saat acik kalacak. 12.000 btu midea extreme save ile bu şartlarda enerji tasarrufu sağlayabilir miyim? Yoksa kompresör çoğunlukla üst frekanstami çalışacaktır?
27 M2 + ilave alan ne kadar olacak?

27 M2 + ilave alan ne kadar olacak?

Kapi acik kaldigi surece ~5 m2 hol + ~10 m2 mutfak, totalde kabaca ~45 m2 alan yapıyor. Benim amacım sadece oturacağım odayı soğutmak ama biliyorum ki çocuk olduğu için oda kapısı sürekli açılacak, açıldığında kapatılması unutulacak. Nedersiniz 12.000 btu Midea dan verim alabilir miyim? Yoksa ust btu mu almalıyım. Eğer üst btu almam gerekiyorsa bütçe Midea ya yetmez 18.000 btu ya 60 bin civari fiyat verdiler. Ya da 15.000 btu yeterli ise önerebileceğiniz marka var mi? Benim gönlüm nedense Midea dan yana ama 12.000 Btu yeterli değilse yapacak birseyim yok, daha yüksek btu değerine sahip onerebileceginiz başka bir markaya yönelebilirim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri