Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çözüldü Bursa Klima tavsiyesi *Midea alındı takıldı*

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Murat16

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
40000 civarına kadar
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Herkese selamlar kolay gelsin evimize ilk defa klima alacazda tavsiyeye ihtiyacım var

Bursada ikametgah ediyoruz
Salonumuz çift cephe
Tahmini 27-28 m2
Genel olarak soğutma olarak kullanılcak
Kac btu gider veya kac alırsak daha iyi olur
40 bin TL civarlarında bütçe mevcut

Çözüldü Bursa Klima tavsiyesi *Midea alındı takıldı*

Mutlu son.

@Adem Helvacı abi ve diğer yardımcı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

İsmail bey(Destek mühendislik)ile başlayan iletişim onunla sonladı .Pazar günü 30 dk telefon görüşmesi ,salı aksamı para havale işlemleri, bugünde kurulum oldu.Adem abi arada olduğu için İstanbuldan kalkıp Bursaya kadar geldiler.Her aşamasında iletişimi hiç kesmedi.Allah razı olsun.

Abi kardeş olarak gelen ustalar temizlik olsun süpürgesi olsun herseyi kendileri yaptı .Köpük sıkma kapama işlemleri dahil.

Vakumlama olayını 5 dakika üzerinde gerçekleştirdiler. Yaklasık 1 litre su ile kanal testi yapıldı.Kurulum ve yerleştirme komsulardan daha iyi oldu sanki.

Umarım uzun ömürlü sorunsuz kullanırız.Kimayı kullanmayı öğrenmek lazım tabi birde
Herkese selamlar kolay gelsin evimize ilk defa klima alacazda tavsiyeye ihtiyacım var

Bursada ikametgah ediyoruz
Salonumuz çift cephe
Tahmini 27-28 m2
Genel olarak soğutma olarak kullanılcak
Kac btu gider veya kac alırsak daha iyi olur
40 bin TL civarlarında bütçe mevcut
Aslında bu alana Midea All Eays Pro önerebiliriz ama fiyat biraz yukarıda Gree Airy fiyatı ne durumda bilmiyorum ama sizin salon için tercih edebilirsiniz. Yine Midea Xtreme modelide tercihlerinizin arasında olabilir.

Merhabalar, Midea Xtreme Save veya Gree Fairy 12.000 BTU modellerini incelemenizi öneririm. İki model de performans ve verimlilik anlamında sizi üzmez. Yakın çevrenizde bulunan bayilerden fiyat almanızı öneririm.

Linkini paylaştığınız ürün btu anlamında sizin alan için yüksek olsa da anlıyorum ki arada kapı açıp dağılım yapmayı da düşünüyorsunuz. Beklediğiniz oranda yüksek etkisi olmaz ancak faydası olur o bir gerçek.

Dostlarımın uyarıları yerinde, yani tüketimi yüksek olur ve senin alan için büyük ancak btu yüksek olsa da kalori düşük kalacağı için sizina dınıza ekonomik bir çözüm olur.
Kaira klimalarda wifi mevcuttur, Airfel olanlarda bulunmaz. Airfel ile kaira aynı klimadır aralarındaki tek fark o modüldür.
Siz yine de ''Satıcıya soru sor'' bölümünde wifi modül olup olmadığını teyit edin lütfen zira 1990 larda araba paspaslarını çalıp sonra para ile satan Arsız Hırsızlar gibi bugün halen klimaların üstünde zaten var olan parçaları söküp internette fiyat düşürüp satanlar da var.

Linkini paylaştığınız ürün btu anlamında sizin alan için yüksek olsa da anlıyorum ki arada kapı açıp dağılım yapmayı da düşünüyorsunuz. Beklediğiniz oranda yüksek etkisi olmaz ancak faydası olur o bir gerçek.

Dostlarımın uyarıları yerinde, yani tüketimi yüksek olur ve senin alan için büyük ancak btu yüksek olsa da kalori düşük kalacağı için sizina dınıza ekonomik bir çözüm olur.
Kaira klimalarda wifi mevcuttur, Airfel olanlarda bulunmaz. Airfel ile kaira aynı klimadır aralarındaki tek fark o modüldür.
Siz yine de ''Satıcıys soru sor'' bölümünde wifi modül olup olmadığını teyit edin lütfen zira 1990 larda araba paspaslarını çalıp sonra para ile satan Arsız Hırsızlar gibi bugün halen klimaların üstünde zaten var olan parçaları söküp internette fiyat düşürüp satanlar da var.
İlla ki bu olacak diye birsey yok başka tavsiye edeceğiniz üründe varsa onuda dikkate alırım.

Arada ısınmak için de kullanabilir mi acaba ?

İlla ki bu olacak diye birsey yok başka tavsiye edeceğiniz üründe varsa onuda dikkate alırım.

Arada ısınmak için de kullanabilir mi acaba ?
Bu ürünü de kullanabilirisniz ısıtmada, yine rahatlıkla işinizi görür bir üründür.
Fakat sorduğunuz için görüş belirtmem gerekirse eğer ben de arkadaşlarım gibi 12000btu yüksek kalorili bir ürün almanızı daha doğru bulurum çünkü bu işin bir de elektrik faturası, yazılım algoritması kısımlar falan var.
Dilerseniz +90 535 387 72 29 numaradan İsmail Bey ile görüşüp selamımı iletin, ben tanımıyorum ama Bursa bayisini sevgili İsmail tanıyordu, Midea özelinde de yardımcı olurlar size mutlaka.

MHI tercih ederseniz Mitsubishi Heavy için de irtibat numarası verebilirim Euroform klimalara da bakabilirsiniz yani alternatif de tercih de çok.

Bu ürünü de kullanabilirisniz ısıtmada, yine rahatlıkla işinizi görür bir üründür.
Fakat sorduğunuz için görüş belirtmem gerekirse eğer ben de arkadaşlarım gibi 12000btu yüksek kalorili bir ürün almanızı daha doğru bulurum çünkü bu işin bir de elektrik faturası, yazılım algoritması kısımlar falan var.
Dilerseniz +90 535 387 72 29 numaradan İsmail Bey ile görüşüp selamımı iletin, ben tanımıyorum ama Bursa bayisini sevgili İsmail tanıyordu, Midea özelinde de yardımcı olurlar size mutlaka.

MHI tercih ederseniz Mitsubishi Heavy için de irtibat numarası verebilirim Euroform klimalara da bakabilirsiniz yani alternatif de tercih de çok.
Tamam abi teşekkür ederim yardımlarınız için.Kafama takılan başka bişi olursa tekrar yazarım

@Adem Helvacı Adem abi tekrardan rahatsız ediyorum Kairalarda dış ünitede ses sorunları olduğunu yazıyor çoğu kullanıcı çok kafa karıştırdı bu durum. İsmail bey ile de görüştüm Midea extreme 12000btu önerdi .Aralarında fiyat farkıda var. Nasıl bir yol izlemeliyim sence?

@Adem Helvacı Adem abi tekrardan rahatsız ediyorum Kairalarda dış ünitede ses sorunları olduğunu yazıyor çoğu kullanıcı çok kafa karıştırdı bu durum. İsmail bey ile de görüştüm Midea extreme 12000btu önerdi .Aralarında fiyat farkıda var. Nasıl bir yol izlemeliyim sence?
Bende aynı ürünü almayı düşünüyorum dış ünite ile ilgili şikayetler oldukça fazla adem abi bu konuda yardımcı olursa çok seviniriz Airfel ile aynı olduğunu söylüyoruz ama airfelde hiç dış ünite ile alakalı bir şikayet görmedim bir kaç tane de şu damlatma ile alakalı şikayet gördüm kairada bu yüzden kafam iyice karıştı adem abi benim konuyada bakarsan detayları belirttim saygılar şimdiden teşekkürler

Bende aynı ürünü almayı düşünüyorum dış ünite ile ilgili şikayetler oldukça fazla adem abi bu konuda yardımcı olursa çok seviniriz Airfel ile aynı olduğunu söylüyoruz ama airfelde hiç dış ünite ile alakalı bir şikayet görmedim bir kaç tane de şu damlatma ile alakalı şikayet gördüm kairada bu yüzden kafam iyice karıştı adem abi benim konuyada bakarsan detayları belirttim saygılar şimdiden teşekkürler
Konunun linkini bırakırmısın

12000 btu Klima almayı düşünüyorum wifi de elektrik tüketimini görmek istiyorum hangi modellerde vardır
Amacınız anlık , günlük ve aylık elektrik tüketimini görmek ise bu ürünü alabilirsiniz. Hatta daha ucuz olanları bile işinizi görecektir.

@Adem Helvacı abi rahatsız ediyorum ama tekrar yardım istemek zorundayım.

Kaira 12 000 önermiştin İnternet fiyatı 25 bin TL

İsmail bey ile iletişime geçince oda midea xtreme önerdi onun yönlendirmesi ile bursadan bir numara ile konuştum 36 bin TL düşüyor en az
Aradaki fiyat durumu malum

Yazın gün boyu güneş alan 2 adet ayrı ayrı çift penceresi olan ve balkon camı mevcut olan geceleri odalarda sıcaktan zor uyunuyor hangisi veya hangil ürünler gider baktıkça okudukca hep acaba mı yasıyorum bana bir ürün listesi susarsan çok iyi olur gerçekten

@Adem Helvacı abi rahatsız ediyorum ama tekrar yardım istemek zorundayım.

Kaira 12 000 önermiştin İnternet fiyatı 25 bin TL

İsmail bey ile iletişime geçince oda midea xtreme önerdi onun yönlendirmesi ile bursadan bir numara ile konuştum 36 bin TL düşüyor en az
Aradaki fiyat durumu malum

Yazın gün boyu güneş alan 2 adet ayrı ayrı çift penceresi olan ve balkon camı mevcut olan geceleri odalarda sıcaktan zor uyunuyor hangisi veya hangil ürünler gider baktıkça okudukca hep acaba mı yasıyorum bana bir ürün listesi susarsan çok iyi olur gerçekten
Şöyle yapalım, 444 0 863 şu numarayı da bir arayıp benim yölnlendirdiğimi belirtin hatta gerekirse Harun Reşit Güven Bey'in ismini verin ve kendilerinden bulunduğunuz bölgede o koşullara uygun 12000btu bir klima satın almak istediğinizi ve nasıl yardımcı olabileceklerini sorun. Görüşmenizin sonucunu ve aldığınız fiyat teklifini buraya yazın, ondan sonra final değerlendirmemizi yapalım ne dersiniz?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri