Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çözüldü Bursa Klima tavsiyesi *Midea alındı takıldı*

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Murat16

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
40000 civarına kadar
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Herkese selamlar kolay gelsin evimize ilk defa klima alacazda tavsiyeye ihtiyacım var

Bursada ikametgah ediyoruz
Salonumuz çift cephe
Tahmini 27-28 m2
Genel olarak soğutma olarak kullanılcak
Kac btu gider veya kac alırsak daha iyi olur
40 bin TL civarlarında bütçe mevcut

Çözüldü Bursa Klima tavsiyesi *Midea alındı takıldı*

Mutlu son.

@Adem Helvacı abi ve diğer yardımcı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

İsmail bey(Destek mühendislik)ile başlayan iletişim onunla sonladı .Pazar günü 30 dk telefon görüşmesi ,salı aksamı para havale işlemleri, bugünde kurulum oldu.Adem abi arada olduğu için İstanbuldan kalkıp Bursaya kadar geldiler.Her aşamasında iletişimi hiç kesmedi.Allah razı olsun.

Abi kardeş olarak gelen ustalar temizlik olsun süpürgesi olsun herseyi kendileri yaptı .Köpük sıkma kapama işlemleri dahil.

Vakumlama olayını 5 dakika üzerinde gerçekleştirdiler. Yaklasık 1 litre su ile kanal testi yapıldı.Kurulum ve yerleştirme komsulardan daha iyi oldu sanki.

Umarım uzun ömürlü sorunsuz kullanırız.Kimayı kullanmayı öğrenmek lazım tabi birde
@Adem Helvacı beyefendi Bursa dan yazıyorum.Klima araştırması içerindeydik cok iyi oldu yazınıza denk geldim.Şimdi tavsiye ettiğiniz Midea Xtreme Save ürünüm 18 lik olanına baktım sayfasında 62bin ama yazışmadaki rakam 12 binlik için sanırım.Alanımız açık salon ve mutfak takribi 50 M2 alan.Yardımcı olur musunuz izlememiz gereken yol için rica etsem
Günaydın, az önce instagramdan cevap yazmıştım size.
Orada belirttiğiniz bütçe çerçevesinde önce Rota Klima ile görüşmenzi önermiştim çünkü size 18 lik klima yeterli gelmez hem m2, hem çatı katı, hem de açık mutfak kaynaklı ocak ısı yükü ile aspirasyon etkisi nedeniyle. :ok

@Adem Helvacı beyefendi Bursa dan yazıyorum.Klima araştırması içerindeydik cok iyi oldu yazınıza denk geldim.Şimdi tavsiye ettiğiniz Midea Xtreme Save ürünüm 18 lik olanına baktım sayfasında 62bin ama yazışmadaki rakam 12 binlik için sanırım.Alanımız açık salon ve mutfak takribi 50 M2 alan.Yardımcı olur musunuz izlememiz gereken yol için rica etsem
Şimdi tekrar baktım göremedim malesef yanıtınızı bir sorun mu oldu acaba net. Kaynaklı🙏

@Adem Helvacı abi merhabalar iyi aksamlar olsun.İsmail bey den satın almaya karar verdik yarın ücretini atacağım ve daha sonrası için irtibat halinde olacağız. Bilgin olsun gelişmeler oldukça geri dönüş yaparım.

@Adem Helvacı abi merhabalar iyi aksamlar olsun.İsmail bey den satın almaya karar verdik yarın ücretini atacağım ve daha sonrası için irtibat halinde olacağız. Bilgin olsun gelişmeler oldukça geri dönüş yaparım.
Onlar yarın bir etkinlik için Yurt Dışına gidecekler diye biliyorum ama ekip çalışmaya devam ediyor. Bilginiz olsun diye yazdım.
Hayırlısı olsun bu arada. Hiç kimsenin etkisi altında kalarak alışveriş yapmayın lütfen, detaylı araştırmalarınızı yapın mutlaka. :ok

Onlar yarın bir etkinlik için Yurt Dışına gidecekler diye biliyorum ama ekip çalışmaya devam ediyor. Bilginiz olsun diye yazdım.
Hayırlısı olsun bu arada. Hiç kimsenin etkisi altında kalarak alışveriş yapmayın lütfen, detaylı araştırmalarınızı yapın mutlaka. :ok
@Adem Helvacı sıkıntı yok abi ya zaten sen ilk numarasını verşncede konusmustuk sizin ve buradaki diğer kullanıcıların yorumlarınıda dikkate aldım mide extreme karar kaldık

Yurt dısına gitmeleri sıkıntı olmaz herhalde gene destek verir İstanbul dan Bursaya gelecekleri günü beraber kararlastırırz diye düşündüm

Mutlu son.

İsmail bey(Destek mühendislik)ile başlayan iletişim onunla sonladı .Pazar günü 30 dk telefon görüşmesi ,salı aksamı para havale işlemleri, bugünde kurulum oldu.Adem abi arada olduğu için İstanbuldan kalkıp Bursaya kadar geldiler.Her aşamasında iletişimi hiç kesmedi.Allah razı olsun.

Abi kardeş olarak gelen ustalar temizlik olsun süpürgesi olsun herseyi kendileri yaptı .Köpük sıkma kapama işlemleri dahil.

Vakumlama olayını 5 dakika üzerinde gerçekleştirdiler. Yaklasık 1 litre su ile kanal testi yapıldı.Kurulum ve yerleştirme komsulardan daha iyi oldu sanki.

Umarım uzun ömürlü sorunsuz kullanırız.Kimayı kullanmayı öğrenmek lazım tabi birde

Ekli dosyalar

• 20250319_154025.webp
    20250319_154025.webp
    96.6 KB · Görüntüleme: 56
  • 20250319_154034.webp
    20250319_154034.webp
    64.3 KB · Görüntüleme: 57
  • 20250319_165822.webp
    20250319_165822.webp
    269 KB · Görüntüleme: 47
  • 20250319_165834.webp
    20250319_165834.webp
    263.5 KB · Görüntüleme: 45
  • 20250319_165858.webp
    20250319_165858.webp
    239.8 KB · Görüntüleme: 55
Çözüm
Mutlu son.

İyi günler de kullanın

Mutlu son.

Panç kullanılmış ve daha da önemlisi doğru ölçüde panç kullanılmış, İç ünite cross fan motor bölümü yani sağ tarafta üfleme yapmayacak bölüm dikkate alınarak boru görünmemesi açısından duvara perdeye yakın tutulmuş, dış ünite havalandırma aralığı gayet rahat bırakılmış, drenaj pimaş delinerek kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde ayarlanmış,vibrayson takozları takılmış, Vibrasyon veya dış etken kaynaklı boru sallanmasın diye dış ünite arka direğine sabitlenmiş, dekoratif sargının bindirme düzeni doğru yapılmış, ''borunun fazlasını alalım da bize kâr kalsın'' denmemiş, vakum yapılmış, iç ünite tavan ve zemin mesafesi ideal görünüyor, yalnız o elektrik kablosu neden öyle sallapati duruyor onu anlamadım.

Bir tek o borunun, dış cephede duvarın köşesini dönerken vermek zorunda olduğu o geniş manevra görüntüsü göze batıyor ama ona yapılabilecek bir şey zaten yok.

Ustalarımızın elleri dert görmesin çok güzel iş çıkartmışlar. Siz de güzel günlerde kullanınız.

Bir ara İstanbul programımda bu ustalarla mutlaka tanışmak isterim. Umarım denk geliriz.

Panç kullanılmış ve daha da önemlisi doğru ölçüde panç kullanılmış, İç ünite cross fan motor bölümü yani sağ tarafta üfleme yapmayacak bölüm dikkate alınarak boru görünmemesi açısından duvara perdeye yakın tutulmuş, dış ünite havalandırma aralığı gayet rahat bırakılmış, drenaj pimaş delinerek kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde ayarlanmış,vibrayson takozları takılmış, Vibrasyon veya dış etken kaynaklı boru sallanmasın diye dış ünite arka direğine sabitlenmiş, dekoratif sargının bindirme düzeni doğru yapılmış, ''borunun fazlasını alalım da bize kâr kalsın'' denmemiş, vakum yapılmış, iç ünite tavan ve zemin mesafesi ideal görünüyor, yalnız o elektrik kablosu neden öyle sallapati duruyor onu anlamadım.

Bir tek o borunun, dış cephede duvarın köşesini dönerken vermek zorunda olduğu o geniş manevra görüntüsü göze batıyor ama ona yapılabilecek bir şey zaten yok.

Ustalarımızın elleri dert görmesin çok güzel iş çıkartmışlar. Siz de güzel günlerde kullanınız.

Bir ara İstanbul programımda bu ustalarla mutlaka tanışmak isterim. Umarım denk geliriz.
Abi kablo ben uzun bırakırsanız iyi olur dedim elektrikçi çağırınca ayar cekecem benden kaynaklı oldu o

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri