İŞTE ÜRÜN BİR ARIZA YAPARSA SERVİSLE AKRABA OLMAK İSTEMEMTabiki samsung alınır daha kaliteli. Servis konusunda haklınız ama servis iyi de gidip kötü mal alınmaz)

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İŞTE ÜRÜN BİR ARIZA YAPARSA SERVİSLE AKRABA OLMAK İSTEMEMTabiki samsung alınır daha kaliteli. Servis konusunda haklınız ama servis iyi de gidip kötü mal alınmaz)
Seçim sizin ama samsung ile altus dolapları kiyaslanamaz. İç sesiniz hangisini söylerse onu seçinİŞTE ÜRÜN BİR ARIZA YAPARSA SERVİSLE AKRABA OLMAK İSTEMEMO YÜZDEN ÜRÜN KADAR SERVİS KALİTESİDE BU DEVİRDE ÇOK DÜŞÜNDÜRÜYO TÜKETİCİLERİ, BİRDE İKİ ÜRÜNÜ ARAŞTIRDIM, SAMSUNG GENELİNDE ÇOK ŞİKAYET VAR KULLANICILAR YÖNÜNDE, ÖZELLİKLE ŞU YORUMLARI ÇOK GÖRDÜM SAMSUNGDAN TV ALINIR BEYAZ EŞYA ALINMAZ, ÖZELLİKLE BUZ DOLABI DERİN DONDURUCU GİBİ BEYAZ EŞYALAR ARÇELİK BEKODAN ALINIR GİBİ YORUMLARI ÇOK GÖRÜNCE KAFAM BAYAĞI KARIŞTI ANLIYCAN USTA...
+1PEKİ USTA KULLANMIŞ OLDUĞUNUZ SAMSUNG BUZDOLABI SAMSUNGUN HANGİ MODELİ...
RT50K600PWWPEKİ USTA KULLANMIŞ OLDUĞUNUZ SAMSUNG BUZDOLABI SAMSUNGUN HANGİ MODELİ...
Merhaba Murat kardeşim, BEKO 978556 EB modelinin karşılığı olan ALTUS AL 380 XE modelindede GMCC kompresör mü kullanılıyordur acaba, bilginiz varmıdır acaba, yardımcı olursanız çok sevinirim...578556 EB modeline de bakın. GMCC kompresör vardı Beko'daki karşılığı olan 978556 EB modelinde.
İŞTE ÜRÜN BİR ARIZA YAPARSA SERVİSLE AKRABA OLMAK İSTEMEMO YÜZDEN ÜRÜN KADAR SERVİS KALİTESİDE BU DEVİRDE ÇOK DÜŞÜNDÜRÜYO TÜKETİCİLERİ, BİRDE İKİ ÜRÜNÜ ARAŞTIRDIM, SAMSUNG GENELİNDE ÇOK ŞİKAYET VAR KULLANICILAR YÖNÜNDE, ÖZELLİKLE ŞU YORUMLARI ÇOK GÖRDÜM SAMSUNGDAN TV ALINIR BEYAZ EŞYA ALINMAZ, ÖZELLİKLE BUZ DOLABI DERİN DONDURUCU GİBİ BEYAZ EŞYALAR ARÇELİK BEKODAN ALINIR GİBİ YORUMLARI ÇOK GÖRÜNCE KAFAM BAYAĞI KARIŞTI ANLIYCAN USTA...
Merhaba Murat kardeşim, BEKO 978556 EB modelinin karşılığı olan ALTUS AL 380 XE modelindede GMCC kompresör mü kullanılıyordur acaba, bilginiz varmıdır acaba, yardımcı olursanız çok sevinirim...
@Adem Helvacı @Murat ALAMerhaba Murat kardeşim, BEKO 978556 EB modelinin karşılığı olan ALTUS AL 380 XE modelindede GMCC kompresör mü kullanılıyordur acaba, bilginiz varmıdır acaba, yardımcı olursanız çok sevinirim...
Bilemem. GMCC'de olabilir, TEE'de, Jiaxipera'da.Merhaba Murat kardeşim, BEKO 978556 EB modelinin karşılığı olan ALTUS AL 380 XE modelindede GMCC kompresör mü kullanılıyordur acaba, bilginiz varmıdır acaba, yardımcı olursanız çok sevinirim...
Bütçede sorun yoksa bu daha iyi olur. Hatta şöyle bişey yazayım Profilo BD3086ICFP ikisi de aynı dolaptır sadece dış görünüş 1-2 farklı olabilir donamım yazılım vs aynıdır. Hangisi uygunsa ona bakın derimBosch KGP86FIC0N (yaklaşık 57k)
profilo konusunda bu ürünün iç plastiklerinin, raflarının vs. biraz daha dandik olduğu gördüm internette alan kişilerin yorumlarında, gidip kontrol etme fırsatım olmadı henüz. o yüzden profilo konusunda biraz geride duruyordum. aynı modelin siemens versiyonu olan KG86PAIC0N da 10 gün önce yaklaşık 56k civarındaymış, yine düşerse yakında ona da bakabilirim. çok acil değil ihtiyacım.Bütçede sorun yoksa bu daha iyi olur. Hatta şöyle bişey yazayım Profilo BD3086ICFP ikisi de aynı dolaptır sadece dış görünüş 1-2 farklı olabilir donamım yazılım vs aynıdır. Hangisi uygunsa ona bakın derim
Çok küçük oluyor nerdeyse derin dondrucu gibi bişey ama yine de Profilo BD2043WENN modeline bakın derimdiğer 2 60 cm genişliğinde olanlar konusunda bir öneriniz var mı?
Gidip gözle bakın bide siemens olana gözle bakın. Benim gördüğüm kadarı ile fark yoktu. İnternete her yazılana bakmayın siz sadece ne aldığınız bilin yeterli hocamgidip kontrol etme fırsatım olmadı henüz
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.