Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Buzdolabı Önerileri 2024

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Tabiki samsung alınır daha kaliteli. Servis konusunda haklınız ama servis iyi de gidip kötü mal alınmaz :))
İŞTE ÜRÜN BİR ARIZA YAPARSA SERVİSLE AKRABA OLMAK İSTEMEM 😅O YÜZDEN ÜRÜN KADAR SERVİS KALİTESİDE BU DEVİRDE ÇOK DÜŞÜNDÜRÜYO TÜKETİCİLERİ, BİRDE İKİ ÜRÜNÜ ARAŞTIRDIM, SAMSUNG GENELİNDE ÇOK ŞİKAYET VAR KULLANICILAR YÖNÜNDE, ÖZELLİKLE ŞU YORUMLARI ÇOK GÖRDÜM SAMSUNGDAN TV ALINIR BEYAZ EŞYA ALINMAZ, ÖZELLİKLE BUZ DOLABI DERİN DONDURUCU GİBİ BEYAZ EŞYALAR ARÇELİK BEKODAN ALINIR GİBİ YORUMLARI ÇOK GÖRÜNCE KAFAM BAYAĞI KARIŞTI ANLIYCAN USTA...

İŞTE ÜRÜN BİR ARIZA YAPARSA SERVİSLE AKRABA OLMAK İSTEMEM 😅O YÜZDEN ÜRÜN KADAR SERVİS KALİTESİDE BU DEVİRDE ÇOK DÜŞÜNDÜRÜYO TÜKETİCİLERİ, BİRDE İKİ ÜRÜNÜ ARAŞTIRDIM, SAMSUNG GENELİNDE ÇOK ŞİKAYET VAR KULLANICILAR YÖNÜNDE, ÖZELLİKLE ŞU YORUMLARI ÇOK GÖRDÜM SAMSUNGDAN TV ALINIR BEYAZ EŞYA ALINMAZ, ÖZELLİKLE BUZ DOLABI DERİN DONDURUCU GİBİ BEYAZ EŞYALAR ARÇELİK BEKODAN ALINIR GİBİ YORUMLARI ÇOK GÖRÜNCE KAFAM BAYAĞI KARIŞTI ANLIYCAN USTA...
Seçim sizin ama samsung ile altus dolapları kiyaslanamaz. İç sesiniz hangisini söylerse onu seçin :))

Bu arada bende samsung RT serisi var sorunsuz çok sessiz ve güzel çalışıyor. Diğer evde arçelik var 2 yıllık dolap dururken titriyor ve çalışırken çok sesli çalışıyor küçük bi tecrübe anlatayım deidm :)

578556 EB modeline de bakın. GMCC kompresör vardı Beko'daki karşılığı olan 978556 EB modelinde.
Merhaba Murat kardeşim, BEKO 978556 EB modelinin karşılığı olan ALTUS AL 380 XE modelindede GMCC kompresör mü kullanılıyordur acaba, bilginiz varmıdır acaba, yardımcı olursanız çok sevinirim...

Merhaba Murat kardeşim, BEKO 978556 EB modelinin karşılığı olan ALTUS AL 380 XE modelindede GMCC kompresör mü kullanılıyordur acaba, bilginiz varmıdır acaba, yardımcı olursanız çok sevinirim...

@Adem Helvacı @Murat ALA

Geçen kurban bayramı öncesi buzdolabını değiştirmek zorunda kaldım samsung aklımda yoktu , Adem beyin rt tip buzdolabı videolarını izledim RT50K6000WW aldım bazen sert sesler çıkarsada genel olarak çok memnunum... elektrik tüketimi çok net düştü.

Dondurucuyu çift fonksiyon lu kullanma büyük avantaj.

Sebzelerin raf ömrü uzadı

Tek garibime giden şey 0 derece bölmesi göz hizasında kalmıyor uzun boylular rahatsız edici önceden farketseydim bir boy büyüğünü alırdım.

Bilemem. GMCC'de olabilir, TEE'de, Jiaxipera'da.

evdeki 2 buzdolabını değiştirme vakti gelmiş; birinin genişlik 60cm diğerinin yaklaşık 85
60lık için iki model kestirdim gözüme:
Arçelik 260316 (yaklaşık 23k)
Siemens KG36NNLE0N (yaklaşık 32k)

85lik için 3 model buldum:
Bosch KGN86AID2N (yaklaşık 48k)
Arçelik 283616 (yaklaşık 48k)
Bosch KGP86FIC0N (yaklaşık 57k)

Bu bulduğum modellerden hangisini seçerdiniz veya başka önerdiğiniz model var mı?

Bosch KGP86FIC0N (yaklaşık 57k)
Bütçede sorun yoksa bu daha iyi olur. Hatta şöyle bişey yazayım Profilo BD3086ICFP ikisi de aynı dolaptır sadece dış görünüş 1-2 farklı olabilir donamım yazılım vs aynıdır. Hangisi uygunsa ona bakın derim

Bütçede sorun yoksa bu daha iyi olur. Hatta şöyle bişey yazayım Profilo BD3086ICFP ikisi de aynı dolaptır sadece dış görünüş 1-2 farklı olabilir donamım yazılım vs aynıdır. Hangisi uygunsa ona bakın derim
profilo konusunda bu ürünün iç plastiklerinin, raflarının vs. biraz daha dandik olduğu gördüm internette alan kişilerin yorumlarında, gidip kontrol etme fırsatım olmadı henüz. o yüzden profilo konusunda biraz geride duruyordum. aynı modelin siemens versiyonu olan KG86PAIC0N da 10 gün önce yaklaşık 56k civarındaymış, yine düşerse yakında ona da bakabilirim. çok acil değil ihtiyacım.

diğer 2 60 cm genişliğinde olanlar konusunda bir öneriniz var mı?

diğer 2 60 cm genişliğinde olanlar konusunda bir öneriniz var mı?
Çok küçük oluyor nerdeyse derin dondrucu gibi bişey ama yine de Profilo BD2043WENN modeline bakın derim

gidip kontrol etme fırsatım olmadı henüz
Gidip gözle bakın bide siemens olana gözle bakın. Benim gördüğüm kadarı ile fark yoktu. İnternete her yazılana bakmayın siz sadece ne aldığınız bilin yeterli hocam :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri