Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi BUZDOLABI XXL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erdemd34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Erdemd34

Meraklı
Meraklı
Bütçe
50 55 bin
Marka Model Bilgisi
Fark etmez
Yeni bir buzdolabı almaya karar verdim tercihen 580 litre üstü bütçe 50 55 Bin ayrılmayi düşünüyorum aslında şu lg lin sebilli modeli hoşuma gidiyor ama hanım alttan doncuruculu istiyor model
LG No Frost Buzdolabi | 592 Litre Kapasite - GR-F802HLHU
Ama sanırım çok eski bir model YouTube’da izlediğimde yedi yıl öncesine dayanan videoları var ben daha yeni bir model istiyorum ve eşim de alttan donduruculu bir model istiyor sizce bosch 8 serisi nasıl
veya önere bileceğiniz birkaç alternatif var mı acaba

N11 den Profilo’ya baktım bana böyle bir ücret çıktı ben internet alışverişlerimi daha çok Amazon ve Hepsiburada dan almaya dikkat ediyorum iadesi kolay müşteri üzmüyor n 11’den böyle büyük ürünler hiç almadım sizce n11 den alayım mı daha önce böyle büyük ürün alanınız var mı problem yaşar mıyım yaşamazsınız derseniz internetten Profilo’yu alırım 38.000’lt gayet güzel fiyat
kapıdakifırsat mağazasının yorumları iyi gibi geldi banada. diğer iller için mesaj atın yazmışlar, mesaj attım cevap bekliyorum Kayseri için ne diyecek bakalım. Ona göre bende buradan alacağım gibi. yoksa başka yerleri araştırmaya devam edeceğim gibi.

kapıdakifırsat mağazasının yorumları iyi gibi geldi banada. diğer iller için mesaj atın yazmışlar, mesaj attım cevap bekliyorum Kayseri için ne diyecek bakalım. Ona göre bende buradan alacağım gibi. yoksa başka yerleri araştırmaya devam edeceğim gibi.
Hocam Kayserideki profilo mağazalarından fiyat aldınız mı? Ben de Kayserideyim. Kapıdafırsata mesaj yazdım İstanbul dışı gönderimleri yokmuş. Ben de Profilo BD3086WCFP modelini almayı düşünüyorum.

Satıcı ile konuş servise gönderim yapar büyük ihtimalle servis tüm kontelleri sağlayıp öyle teslim alır veya servis evine getirdiğinde sen iyice bakıp kurulum yaptırırsınız. Sen önce satıcı ile görüş durumları. Sonra sana en yakın servise git sor aklındakileri
Ben ürünü dün dayanamayıp satın aldım sabah 4. 4 5 gibi bir haftadır buzdolabı gezmekten sıkıldım artık dayanamayıp aldım ürüne ihtiyacım da var sizin dediklerinizi satıcıya şu şekilde sordum bana bu şekilde cevap verdi zaten kutuda hasar varsa ürünü teslim almayacağım lojistik firmasıyla geliyormuş

Ekli dosyalar

• IMG_8722.webp
    IMG_8722.webp
    54.5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_8721.webp
    IMG_8721.webp
    62.4 KB · Görüntüleme: 32
Hocam Kayserideki profilo mağazalarından fiyat aldınız mı? Ben de Kayserideyim. Kapıdafırsata mesaj yazdım İstanbul dışı gönderimleri yokmuş. Ben de Profilo BD3086WCFP modelini almayı düşünüyorum.
açıkçası internet harici bir yere bakmadım. çünkü başıma geleceği de az çok biliyorum. 40 bine internette yazana laf edip, 50 den ağzını açacaktır. pazarlık vs derken 48 e kapatır :D yine de bir uğrayayım

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza ürün geldi elime ulaştı bugün açtım soğumasını bekliyorum umarım bundan sonra bir problem yaşamam sorunsuz sıkıntısız geldi n11aldım en su mağazasından aldım gayet ilgililerdi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri