Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi BUZDOLABI XXL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erdemd34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Erdemd34

Meraklı
Meraklı
Bütçe
50 55 bin
Marka Model Bilgisi
Fark etmez
Yeni bir buzdolabı almaya karar verdim tercihen 580 litre üstü bütçe 50 55 Bin ayrılmayi düşünüyorum aslında şu lg lin sebilli modeli hoşuma gidiyor ama hanım alttan doncuruculu istiyor model
LG No Frost Buzdolabi | 592 Litre Kapasite - GR-F802HLHU
Ama sanırım çok eski bir model YouTube’da izlediğimde yedi yıl öncesine dayanan videoları var ben daha yeni bir model istiyorum ve eşim de alttan donduruculu bir model istiyor sizce bosch 8 serisi nasıl
veya önere bileceğiniz birkaç alternatif var mı acaba

Yeni bir buzdolabı almaya karar verdim tercihen 580 litre üstü bütçe 50 55 Bin ayrılmayi düşünüyorum aslında şu lg lin sebilli modeli hoşuma gidiyor ama hanım alttan doncuruculu istiyor model
LG No Frost Buzdolabi | 592 Litre Kapasite - GR-F802HLHU
Ama sanırım çok eski bir model YouTube’da izlediğimde yedi yıl öncesine dayanan videoları var ben daha yeni bir model istiyorum ve eşim de alttan donduruculu bir model istiyor sizce bosch 8 serisi nasıl
veya önere bileceğiniz birkaç alternatif var mı acaba
RT58K704RWW/TR samsung

Yakın zamanda Arçelik 283614 IEI buzdolabını aldık. Hem boyut olarak ideal hem de dondurucu kısmının da buzdolabı olarak kullanılabiliyor olması büyük bir özellik. 39000₺'ye aldık. 3000₺ de garanti uzatma bedeli var, 7 sene rahat. Dolabın önünde ekran yok, özellikle ekransız istendi. Ekranlı olanı da 42000₺ civarında.
Ondan önce Siemens bakmıştık, benzer özelliklerde olan KG86PFIC0N modeli en ucuz 52400₺.

Özellikleri, enerji tüketimleri, sessizlikleri az çok aynı.

Baktiginiz LG modelinin gc-h502 yani en kucuk giris seviye modelini kullaniyoruz 2 yildir. Cok memnunuz sogutmasi enerji tuketimi cok iyi. Onceki dolabimda cok sikeyetci oldugum koku problemi bu dolapta kesinlikle yok.
Yakin zamanda ailemiz buyuyecek o yuzden bende buyuk buzdolaplarina bakiyorum dolap yetmezse diye. sebilli modeli bende gozume kestirmistim. Gereksiz yere dolap acilmasini hic sevmem dolabi acmadan soguk su alma playi cok hosuma gitti 😂
Ayrica benim dolap çin üretimi 802 serisi kore uretimi. Onda ozellikle kapak kaplamalarinin malzeme kalitesi cok daha iyi.
İlla alttan dondurucu olsun diyorsaniz bilemem ama ustten donduruculu almaya karar verirseniz memnun kalacaginizi düşünüyorum.

Siemens KG86Pawcon model dolap aldik cok yakin zamanda fiyat olarak biraz yuksek ben size Profilo BD3086wcfp tavsiye ederim siemens modelinin profilodaki birebir karsiligidir siemensteki gibi panasonic kompresorludur.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu kadar kişi profilo diyorsa bana da Profilo almak düşer gidip mağazadan baktım dediğiniz ürün bu mu net olalım tabii kartımın ekstresinin gelmesini bekliyorum buysa bunda karar kılıp alacağım eşim de beğendi ya bu ya da bosh al diyor

Ekli dosyalar

• IMG_8654.webp
    IMG_8654.webp
    102.8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_8658.webp
    IMG_8658.webp
    121.1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_8659.webp
    IMG_8659.webp
    81.6 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_8660.webp
    IMG_8660.webp
    145.9 KB · Görüntüleme: 26
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu kadar kişi profilo diyorsa bana da Profilo almak düşer gidip mağazadan baktım dediğiniz ürün bu mu net olalım tabii kartımın ekstresinin gelmesini bekliyorum buysa bunda karar kılıp alacağım eşim de beğendi ya bu ya da bosh al diyor
Hayır bu değil.

Gri renk istiyorsanız
Profilo BD3076ICAP 526 LT
Profilo BD3086ICFP 624 LT

bunların üstten donduruculu modelleri var mı ?
Hocam üsten donduruculu dolaplar üretimi azaldı. Kalitelisi pek yok ama yinede samsung ve lg bu konuda daha iyi diğer markalara göre. Benim görüşüm tabi bu illa üsten olacaksa samsung lg alınır. Diğer markalar alınacaksa'da kompresör teyit edilip alınmalı.

N11 den almak sizce mantıklı mı herhangi bir Çizik veya farklı bir şey olduğu zaman iadesi nasıl olacak gidip bayiden almak daha iyi değil mi tabi bayideki fiyatlar da belli

Profilo İstanbul’da da hiçbiryerde yok sadece internette var ben de gidip Siemens’e baktım ve bu ürünü beğendim internetteki fiyatı 49.000 TL bayideki fiyatı 56.500 Profiloyu tek bir bayide buldum o da 56.000 TL diyor açıkta yok depoda var dedi.
Simens almak daha mantıklı geldi ve Siemens’in kompresörine baktım kompresörü de resimlere ekledim aslında bir ürün daha var aklımda hiç X large alıp yer problemi sokmadan daha uygun LG’nin bu ürünü GTL-569PSAM şu an Siemens ve bu ürün arasında gidip geliyorum LG 34.000 TL gibi bir rakam ve LG’nin 588 litre yer problemi de yaşamam lG’nin modelini de resimlere ekledim

Ekli dosyalar

• IMG_8714.webp
    IMG_8714.webp
    67 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_8717.webp
    IMG_8717.webp
    146.3 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_8697.webp
    IMG_8697.webp
    121.7 KB · Görüntüleme: 9
N11 den Profilo’ya baktım bana böyle bir ücret çıktı ben internet alışverişlerimi daha çok Amazon ve Hepsiburada dan almaya dikkat ediyorum iadesi kolay müşteri üzmüyor n 11’den böyle büyük ürünler hiç almadım sizce n11 den alayım mı daha önce böyle büyük ürün alanınız var mı problem yaşar mıyım yaşamazsınız derseniz internetten Profilo’yu alırım 38.000’lt gayet güzel fiyat

Ekli dosyalar

• IMG_8719.webp
    IMG_8719.webp
    25.9 KB · Görüntüleme: 10
N11 den almak sizce mantıklı mı herhangi bir Çizik veya farklı bir şey olduğu zaman iadesi nasıl olacak gidip bayiden almak daha iyi değil mi tabi bayideki fiyatlar da belli
Satıcı ile konuş servise gönderim yapar büyük ihtimalle servis tüm kontelleri sağlayıp öyle teslim alır veya servis evine getirdiğinde sen iyice bakıp kurulum yaptırırsınız. Sen önce satıcı ile görüş durumları. Sonra sana en yakın servise git sor aklındakileri

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri