Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Çamaşır Makinesi Tavsiye (9 Kg)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

metexodia

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
9-13
Marka Model Bilgisi
Altus-Grundig-Hoover-Samsung
İyi günler
2 gündür çamaşır makinesi almak için gerek forumu gerekse siteleri dolaşıyorum az çok fikir sahibi oldum ama sizlere sormak istiyorum.
Eski makinamız efsane Arçelik 2200 idi bu referansla Arçelik 7014 modelini aldık 10 seneye yakındır bizde ama hiç memnun değiliz hem yıkama performansı olarak hemde sesi bizi çok üzdü.
Üst segment (Siemens Bosch vb) ürünler düşünmüyorum.
Altus Grundig Samsung Hoover gibi markaların birçok modeli ilgimi çekiyor ama etiket değerleri üzerinden karar vermek istemiyorum
Öncelikli tercihim sessizlik ve sarsıntısız çalışma performansı
Fazla elektronik olması oyuncaklarla dolu olması gözümü boyayan şeyler değil.
9 kg için tam anlamıyla fiyat/performans tavsiyesi istiyorum sizlerden
Yardımcı olursanız sevinirim

Forumda samsung sıklıkla öneriliyor ama zıplama,titreme gibi şikayetler çok fazla ayrıca servisleride ilgisiz keza hoover markası da öyle kötü tecrübelerim var.Altus ve grundig arçelik üretimi zaten.

Altus AL 10123D modelini alabilirsiniz.
Bosch WAN24200TR modelide olabilir.

Forumda samsung sıklıkla öneriliyor ama zıplama,titreme gibi şikayetler çok fazla ayrıca servisleride ilgisiz keza hoover markası da öyle kötü tecrübelerim var.Altus ve grundig arçelik üretimi zaten.

Altus AL 10123D modelini alabilirsiniz.
Bosch WAN24200TR modelide olabilir.

AL 10123D hakkında sesli çalıştığı ile ilgili yorumlar duyunca listeden çıkarmıştım tekrardan incelerim hocam.Şu modeller hakkında yorumunuzu merak ediyorum

Altus Al 9103 serisi ( D / DS / DB / MD)

Bu seri içinde en pahalı model ile en ucuz arasında 600 lira gibi bir fark oluyor.Fiyat olarak çok yakın makineler ne gibi farklılıkları var merak ediyorum açıkçası

Altus Al 9123 X

Özellikle bu model çok sessiz olduğu söyleniyor tecrübeleriniz varsa duymak isterim bu makine hakkında.
Şöyle bir durum görüyorum Altus firmasında
En uygun modelleri bile ses olarak A etiketi almış ve enerji verimliliğinde de B sınıfında.Mesela aynı fiyat aralığında olan Samsung WW90T4020 modelinde enerji verimliliği D olarak geçiyor

Grundig segmentinde işe şu iki model ilgimi çekiyor

Grundig GPWM 91633
Grundig GPWM 102633

Beko ve Arçelik grubuna özellikle bakmıyorum.Siemens fiyatına ürün sattıkları için.Altus enteresan geliyor ama bana.Hem fiyatı uygun tutup etiketlerinde ve enerji verimliliğinde çoğu ürünü B etiketi alıp sessiz oldukları söyleniyor

Bu liste dışında ekleyeceğiniz biseyler varsa duymak isterim

Son düzenleme:
İyi günler
2 gündür çamaşır makinesi almak için gerek forumu gerekse siteleri dolaşıyorum az çok fikir sahibi oldum ama sizlere sormak istiyorum.
Eski makinamız efsane Arçelik 2200 idi bu referansla Arçelik 7014 modelini aldık 10 seneye yakındır bizde ama hiç memnun değiliz hem yıkama performansı olarak hemde sesi bizi çok üzdü.
Altus Grundig Samsung Hoover gibi markaların birçok modeli ilgimi çekiyor ama etiket değerleri üzerinden karar vermek istemiyorum
Arçelik 9120 M alınabilir. 3 amortisörlüdür.

İyi günler
Siemens bosch un üst segment cihazlar olduğunu düşünmüyorum sadece fiyatı yüksek evimde beko CM 9120 B modelini kullanıyorum geçtiğimiz aylarda CM 11140 modelini almıştım çok sesli diye iade edip 9120B modelini aldım gayet sessiz bir makine şuan ise bluetoot uzaktan bağlantı hatası veriyor tamirat istemedim oyüzden değişim yapacaklar servis benim keyfime değişim yapıyor yasal hakkım olduğumu biliyor bu durumun oyüzden beyaz eşya çoğunlukla şans ama yıkama sıkma ses vb konular 9120B güzel bir model bayilerde fiyatı site fiyatının altınada çekebilirsin

Siemens bosch un üst segment cihazlar olduğunu düşünmüyorum sadece fiyatı yüksek evimde beko CM 9120 B modelini kullanıyorum geçtiğimiz aylarda CM 11140 modelini almıştım çok sesli diye iade edip 9120B modelini aldım gayet sessiz bir makine şuan ise bluetoot uzaktan bağlantı hatası veriyor tamirat istemedim oyüzden değişim yapacaklar servis benim keyfime değişim yapıyor yasal hakkım olduğumu biliyor bu durumun oyüzden beyaz eşya çoğunlukla şans ama yıkama sıkma ses vb konular 9120B güzel bir model bayilerde fiyatı site fiyatının altınada çekebilirsin
Beko ve Arçelik marka algısından kaynaklı bir tık daha pahalıya satılan ürünler olduğundan fiyat/performans anlamında çokta ilgimi çeken ürünler değil ama sessiz ve stabil çalışıyor olması benim açımdan önemli
Onerdiginiz modeli de incelerim hocam

Çalışmıyorum. Yetkili servisten bilgi alıyoruz.
Arçeliktekilerde bilmiyorki ben gidip düz 9120 modeli alacaktım 11140 ile değişim sırasında. 9120 B yerine 9120 alıyım daha ucuz olur para iadesi alırım dedim adam bana 9120 B daha sessiz diyor neden abi ne farkı var diyorum söyleyemiyor bilmiyor adam sesini dinleyince anlarsın abi zaten diyor kaliteli sesi var diyor bak sen ne güzel anlatıyorsun teknik olarak :)

İyi günler

Profilo CGA142Z0TR modelini de bir inceleyin, araştırın derim. Özellikleri güzel.

Şu arkadaşın fiyatı çok sağlam düştü şuan.Teknik servis konusunda çok sağlam olmadıklarını biliyorum ama kalite anlamında iyi duyumlar aldım
Gözü karartıp alsam mı hiç bilemiyorum

Screenshot_20231121-134548_Trendyol.png

AL 10123D hakkında sesli çalıştığı ile ilgili yorumlar duyunca listeden çıkarmıştım tekrardan incelerim hocam.Şu modeller hakkında yorumunuzu merak ediyorum

Altus Al 9103 serisi ( D / DS / DB / MD)

Bu seri içinde en pahalı model ile en ucuz arasında 600 lira gibi bir fark oluyor.Fiyat olarak çok yakın makineler ne gibi farklılıkları var merak ediyorum açıkçası

Altus Al 9123 X

Özellikle bu model çok sessiz olduğu söyleniyor tecrübeleriniz varsa duymak isterim bu makine hakkında.
Şöyle bir durum görüyorum Altus firmasında
En uygun modelleri bile ses olarak A etiketi almış ve enerji verimliliğinde de B sınıfında.Mesela aynı fiyat aralığında olan Samsung WW90T4020 modelinde enerji verimliliği D olarak geçiyor

Grundig segmentinde işe şu iki model ilgimi çekiyor

Grundig GPWM 91633
Grundig GPWM 102633

Beko ve Arçelik grubuna özellikle bakmıyorum.Siemens fiyatına ürün sattıkları için.Altus enteresan geliyor ama bana.Hem fiyatı uygun tutup etiketlerinde ve enerji verimliliğinde çoğu ürünü B etiketi alıp sessiz oldukları söyleniyor

Bu liste dışında ekleyeceğiniz biseyler varsa duymak isterim
Altus giriş seviyesi makineler üretiyor fazla beklentiye girmemek gerek zamanında AL9120X modelini kullandım programsal hata nedeniyle ücret iadesi aldım sessiz ve aradaki ücret farklarının bir çoğu ekran ve program farklılıkları nedeniyle.Altus'un etiket değerlerini karşıladığını pek sanmıyorum farklı forumlarda eleştiriler vardı bununla ilgili.

Grundig olarak bu modeli öneririm yeni nesil su jeti var.

Altus giriş seviyesi makineler üretiyor fazla beklentiye girmemek gerek zamanında AL9120X modelini kullandım programsal hata nedeniyle ücret iadesi aldım sessiz ve aradaki ücret farklarının bir çoğu ekran ve program farklılıkları nedeniyle.Altus'un etiket değerlerini karşıladığını pek sanmıyorum farklı forumlarda eleştiriler vardı bununla ilgili.

Grundig olarak bu modeli öneririm yeni nesil su jeti var.

Evet hocam haklı olduğunuzu düşünüyorum bende
Etiket değerlerine bakılarak gözü kapalı Altus almamız lazım normalde ama bende bunun doğru değerleri verdiği konusunda tereddüt ediyordum.
Altus konusundaki deneyimleriniz güzel bir kriter oldu benim için
Grundig GPWM 92855 çokça ilgimi çeken ve sessiz olduğunu bildiğim bir makine

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri