Merhabalar, bu yararlı platform için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Bartın da çok nemli ve bu yaz ekstra sıcak bir ilde yaşadığımız için klima almak için uzun arayışlarımızdan sonra Adem beyin açıklayıcı paylaşımlarını takip ederek Kaira marka DTXR35E A++ 12000BTU Inverter Duvar Tipi Klimayı almaya karar verdik. 17 Temmuzda Hepsiburada üzerinden KairaTürkiye Resmi satıcısından ürünü satın aldık. Fiyat performans olarak en doğru ürünü aldığımızı düşünürken malesef Daikin bizi mağdur etti. Klima bize 22 Temmuz günü teslim edildi. Teknik servis geldiğinde ürünün ikisininde dış ünite olduğu anlaşıldı. O günden beri Hepsiburada ve Daikin ile onlarca kez iletişime geçmeme rağmen talep aldık diyip geçiştirildik. En son 30 Temmuzda Daikin şubelerinden birinden arandık ve yanlış gelen dış ünitelerden birini verdikleri iade koduyla göndermemizi istediler. Bu sıcak havalarda durum aciliyet arz ettiği için aynı gün hemen gönderdik ve ürün teslim edildi. Ancak o günden beri ürünümü göndermiyorlar ve ısrarla aramalarıma rağmen en ufak bir geri dönüş yapılmadı. Bu süreçte Hepsiburada da açılan taleplere otomatik cevap vermekten başka birşey yapmadı. Şikayet etmediğim yer kalmadı son çare dava açmak galiba. Sizler de benim gibi mağdur olmayın diye ve sesimiz bu mecralarda da duyulsun diye sizlere de anlatıyorum. Ödemesini nerdeyse 1 ay önce yaptığımız ürün gelecek mi şüpheli. Daikin'e güvenmek rezalete dönüştü. Maddi manevi mağdur olduk.