Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soru Cevap Daikin sensira made in Türkiye

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Baran P

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba, iyi günler dilerim hepinize.
Bugün teslim almış olduğum daikin sensira FTXF42E 14000BTU klimam made in Türkiye etiketiyle geldi.
Oysa ki almadan evvel sormuştum ürün Tr versiyonu diye mi bunu rağmen TR versiyonunu göndermişler
Bunun üzerine iade işlemlerimi açtım.
Made in Türkiye olmayan Daikin klima nasıl alabilirim, nedir bunun yolu yardımcı olursanız sevinirim.
Lg artcool klimalarda made in Türkiye etiketiyle geliyor.
Pek çarem kalmadı sizler yardımcı olursanız sevinirim .
Teşekkürler

Merhaba, iyi günler dilerim hepinize.
Bugün teslim almış olduğum daikin sensira FTXF42E 14000BTU klimam made in Türkiye etiketiyle geldi.
Oysa ki almadan evvel sormuştum ürün Tr versiyonu diye mi bunu rağmen TR versiyonunu göndermişler
Bunun üzerine iade işlemlerimi açtım.
Made in Türkiye olmayan Daikin klima nasıl alabilirim, nedir bunun yolu yardımcı olursanız sevinirim.
Lg artcool klimalarda made in Türkiye etiketiyle geliyor.
Pek çarem kalmadı sizler yardımcı olursanız sevinirim .
Teşekkürler
@frekans @M.Faraday bu konuda bilginiz var mı acaba?

@frekans @M.Faraday bu konuda bilginiz var mı acaba?
Modellerinin bir kısmı Sakarya Hendek'teki fabrikada üretiliyor ama detaylara hakim değilim. ChatGPT'ye model isimlerini belirterek sorduğumda Ururu Sarara modelinin Japonya üretim, Emura ve Stylish modelinin Avrupa üretim, geri kalan modellerin de Türkiye üretim olduğunu yazdı. Ne derece doğrudur bilmiyorum. Bununla ilgili net bir kaynak bulamadım çünkü.

Modellerinin bir kısmı Sakarya Hendek'teki fabrikada üretiliyor ama detaylara hakim değilim. ChatGPT'ye model isimlerini belirterek sorduğumda Ururu Sarara modelinin Japonya üretim, Emura ve Stylish modelinin Avrupa üretim, geri kalan modellerin de Türkiye üretim olduğunu yazdı. Ne derece doğrudur bilmiyorum. Bununla ilgili net bir kaynak bulamadım çünkü.
Evet bende sordum bu yanıtı verdi, ne yapmalıyım hocam.
Önerdiğiniz model, klima var mi ?

Bu arada satıcıyada sordum, o da sakarya fabrikamizda üretiliyor dedi.

12.000 BTU sınıfında birçok cihaz var. Koşullarınızı detaylı olarak yazabilirseniz daha doğru bir yönlendirme yapabiliriz. Kullanım amacınız da önemli burada. Sadece soğutma mı yoksa ısıtma - soğutma mı?
Hocam hem ısıtma hemde soğutma amaçlı kullanacağız, ama çoğunlukla soğutma daha önemli olacak bizim için.

Hocam hem ısıtma hemde soğutma amaçlı kullanacağız, ama çoğunlukla soğutma daha önemli olacak bizim için.
Mitsubishi Heavy Premium SRK35ZS-W-SET modeline bir göz atın isterseniz. Hem ısıtmada hem soğutmada sizi memnun edecektir. Daha uygun fiyatlı bir model isterseniz de Midea Xtreme Save'e yönelebilirsiniz.

Mitsubishi Heavy Premium SRK35ZS-W-SET modeline bir göz atın isterseniz. Hem ısıtmada hem soğutmada sizi memnun edecektir. Daha uygun fiyatlı bir model isterseniz de Midea Xtreme Save'e yönelebilirsiniz.
Mitsubishinin heavy olmayan modeli nasıl ?

Kullanılacak alan kaç m2? Kullanılacak alan gün boyunca güneş gören bir yer mi? Bulunduğunuz bölge neresi? Bu tarz detayları da verirseniz daha isabetli öneriler yapılabilir.

Hocam biliyorum sizide çok yordum bana önerdiğiniz 12.000but klimaların linklerini atabilir misiniz ?
Önerdiğiniz heavy'i bulamadım, bayilarini aradım, bayilerinde buldum.
Estağfurullah, müsait olduğum sürece sorularınızı cevaplamaya çalışırım. Bahsettiğim ürünün bağlantısını aşağıya ekledim.

https://form-mhiklima.com/tr/urun/srk35zs-w-set

Bu sitedeki ürün R32 gazlı ve güncel bir model. Aynı siteden yetkili bayilerin ve servislerin de listesine ulaşabilirsiniz. Görüşüp bir fiyat alın isterseniz. Koşullarınızı de belirtin mutlaka.

Stiylish iç ünite Türkiye montaj

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri