- Bütçe
- 40000
- Marka Model Bilgisi
- Daikin
Bu klimayi tavsiye ediyormusinuz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
link atarmısın okunmuyor hiç bir şey. Enerji Sınıfı B oluyor o değere göre.Seer 4.91 görünüyor
Bence değmez almaya yinede bir kaç yorum daha bekleyin ama.Bu model 2011 yılında üretilmiş
B seer 4.91
A scop 5.21
Ben klima alacak olsam kumar oynar alırdım bunu ,%90 da kazanırdım bu kumarıBu cihaz Daikin ın kralı. Bu fiyatı her türlü hak eder. R410 olması da çok sıkıntı değil. Benzer Japon üretimi Zibro 2035 var bende 2007 üretimi ,halen taş gibi. Tek sıkıntı şu, %90 bunun garantisi yoktur. Eskilerden stokta kalmış bir ürün. Bu ürün bu paraya bedava zaten. Şu an muadili Daikin site de 115 000 TL.
Hocam bu klima 9.000 mi 12.000 mi ?Bu cihaz Daikin ın kralı. Bu fiyatı her türlü hak eder. R410 olması da çok sıkıntı değil. Benzer Japon üretimi Zibro 2035 var bende 2007 üretimi ,halen taş gibi. Tek sıkıntı şu, %90 bunun garantisi yoktur. Eskilerden stokta kalmış bir ürün. Bu ürün bu paraya bedava zaten. Şu an muadili Daikin site de 115 000 TL.
Bu günkü alavere dalavere sezonsal verimliklere göre B olur. Ama bu gün üretilen ve testler ile bu cihazı test etseniz SEER 9 çıkar.Bu model 2011 yılında üretilmiş
B seer 4.91
A scop 5.21
2,8 kw bu makine 10 bin btü nominal. O dönem bir çok inverter bu kapasite . Şu günkü üretimde bu ağırlıkta bu boyutta dış ünite göremezsiniz. Ben garanti ederim 40 m2 yi ısıtır soğutur. Extra kötü yalıtımsız bina değil seHocam bu klima 9.000 mi 12.000 mi ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.