Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Daikin Vakumsuz Klima Montajı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
hayır ben 15 yıldır klima kullanıyorum, tavsiyemle alan arkadaşlarda kullanıyor ve hiç biri en az 5 yıldır bakım yaptırmadılar , ölmediler koah hastası da olmadılar.Kombime 5 yıldır bakım yaptırmadım patlamadı , havaya uçmadı.Niye bu kadar itiraz ettiniz ki ? Klima ustası mısınız maddi kaygınız mı var?

hayır ben 15 yıldır klima kullanıyorum, tavsiyemle alan arkadaşlarda kullanıyor ve hiç biri en az 5 yıldır bakım yaptırmadılar , ölmediler koah hastası da olmadılar.Kombime 5 yıldır bakım yaptırmadım patlamadı , havaya uçmadı.Niye bu kadar itiraz ettiniz ki ? Klima ustası mısınız maddi kaygınız mı var?

Bende kombiye montajdan sonra 3 yıl bakım yaptırmamıştım. Genleşme tankının yapışmış olduğu söylendi hava bastılar. 1 yıl sonra tamamen delinmiş, geçen yıl değişti mecburen.

Bir ara da sıcak suyu açınca sürekli hataya düşüyordu. (Duştayken buz gibi su) Yoğuşma kabı (sifonu) kirlenmiş temizleyince düzelmişti. Bir sorun yoktu ama baktım kirlenmiş haftasonu yine temizledim.

5 yıldır belki sorun yaşamadınız lakin kirlenen kireçlenen bir yerler olabilir. Bakım aslında kötü bir şey değil ama emin ellerde yapılması lazım.

mutlaka vardır doğası gereği :) geçen gideri söktüm içinde bile kireç parçaları vardı ama çalıştığı sürece elletmem.Güzel ülkemin güzel ustaları klimanın fanına sprey sıkmayı , kombinin tankına hava basmayı bakım sanıyorlar.Kayınpederin buderus silindirik eşanjörlü sökmesi zor olduğu için temizliğe gerek duymadılar kaç kere hata verdi gelip gittiler en son ben sök bakalım şu eşanjörü bakalım sularımız kireçli deyince söktü tüm kanallar tıkanmış.Demek istediğim sorun olmayınca bakımda yüzeysel oluyor.Kimse durduk yere komple klimayı sökmez atölye de temizlemez, aşanjörü sökmez.ama mecbur olunca yapıyorlar tabi.

15 yıldır klima kullanan ve klima hakkında bildiği tüm bilgiler sadece kullanıcı bilgisi olan bir insansınız klima hakkında yorum yapabilmek için birşeyler doğru bilmek gerekiyor sizin söylediğiniz herşeyi tek cümle ile çöp edebilirim. Oda şu eğer bir klima ustası olsaydınız klimanızın bakımı yılda 1 kez yapardınız. Oyüzden şuan yaptırmamanızın sebebi yapan kişiye güvenmemenizdir klima bakımı yapılmamalı yargınız gereksiz ve yanlış bir yorum olduğu böylece ortaya çıkıyor. Adem Helvacı gibi klima sektöründeki profesyonel kişilere sorun onlar size cevap verir bakım lazım mı değil mi diye?

15 yıldır klima kullanan ve klima hakkında bildiği tüm bilgiler sadece kullanıcı bilgisi olan bir insansınız klima hakkında yorum yapabilmek için birşeyler doğru bilmek gerekiyor sizin söylediğiniz herşeyi tek cümle ile çöp edebilirim. Oda şu eğer bir klima ustası olsaydınız klimanızın bakımı yılda 1 kez yapardınız. Oyüzden şuan yaptırmamanızın sebebi yapan kişiye güvenmemenizdir klima bakımı yapılmamalı yargınız gereksiz ve yanlış bir yorum olduğu böylece ortaya çıkıyor. Adem Helvacı gibi klima sektöründeki profesyonel kişilere sorun onlar size cevap verir bakım lazım mı değil mi diye?
siz bir usta olarak tabiki yapılsın dersiniz ben kullanıcı olarak yapılmasın derim.Diyorum ki istediğiniz kadar yaptırın yine aynısı olacak napalım her sene 500 1000 lira mı verelim?O zaman arabada komple göğüsü söktürelim her sene?

Lütfen para kazanıcaz diye insanları zorlamayın.İnsanlar aptal değil cross fan pislik dolmuştur , koku pislik püskürür elbet bakım gereklidir.Ancak ilk sene koku yaptı diye klima bakımı için klimacı çağırılmaz.Ben kendimde yaptım .Servis çağırdım oda aynısını yaptı plastiği kırdı.

üzerine basarak söylüyorum koku rahatsız edici durum yoksa elletmeyin.😀

bizdeki kombi 10 yıla yakındır var sularımız da çok kireçli 1 kere su borusundaki filtre temizlendi oda borudaki herkesin 15 sn söküp takabileceği şey bakım sayılmaz 1 kere de kalorifer tesisat temizliği yapıldı buda kombi bakımı değil hala sorunsuz çalışıyor buna durmadan bakım yapılsa hadi ustasıda iyi olsun sıkıntısız olsun cihazı daha çok bozmasın ben yıllarca buna para verdikten sonra ne anlamı kalır tamam bakım iyidir performansını korumasını sağlar ama belirgin performans düşüşü olmadığı sürece sürekli bakım parası vermek gerçekten değecek mi bence olması gereken kendi imkanlarla olduğu kadar bakım yapmak bir kaç yıl geçer iyice pislenir performans düşüşü olur tüketim artar vb o zaman bakım yapılır. Bu tıpkı çamaşır makinesine her yıkamada kireç engelleyici ekleyip daha sonra yeni makina parasını çıkarmak gibi

bizdeki kombi 10 yıla yakındır var sularımız da çok kireçli 1 kere su borusundaki filtre temizlendi oda borudaki herkesin 15 sn söküp takabileceği şey bakım sayılmaz 1 kere de kalorifer tesisat temizliği yapıldı buda kombi bakımı değil hala sorunsuz çalışıyor buna durmadan bakım yapılsa hadi ustasıda iyi olsun sıkıntısız olsun cihazı daha çok bozmasın ben yıllarca buna para verdikten sonra ne anlamı kalır tamam bakım iyidir performansını korumasını sağlar ama belirgin performans düşüşü olmadığı sürece sürekli bakım parası vermek gerçekten değecek mi bence olması gereken kendi imkanlarla olduğu kadar bakım yapmak bir kaç yıl geçer iyice pislenir performans düşüşü olur tüketim artar vb o zaman bakım yapılır. Bu tıpkı çamaşır makinesine her yıkamada kireç engelleyici ekleyip daha sonra yeni makina parasını çıkarmak gibi
demek istediğimde aynen bu hocam, hafif koku yaptı diye her sene servis çağıracaksak ve benim yapacağım işlemin aynısını yapacaksa ki bu çözüm oluyorsa niye servise para vereyim.

diyorum ki koku ve aşırı rahatsızlık veren bir durum olmadıkça elletmeyin.

şayet olursa internetteki hazır kitlerden alıp sıkın adem abi sirke ile bile yapmıştı.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri