Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Derin Dondurucu ve Ankastre Set

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Sueyla

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
16.000
Marka Model Bilgisi
Bosch, Arçelik
İyi akşamlar Adem abi, sayenizde fiyat performans iyi olan Vestel den, Samsung paneli bir 65 ekran tv almıştım. Çok da memnun kaldım.

Bugün size iki ürün danışmak istiyorum.

Birincisi No Frost Derin Dondurucu. 7 çekmeli. Bosch dan

Bosch GSN33VWE0N 225 Lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz 14.549 TL hepsiburada satıyor. Aynı ürün Bosch sayfasında 2.000 TL neredeyse daha pahalı. Boschun servisini bilmiyorum. Sizce bu fiyat performans nasıl ? Yoksa başka daha uygun marka mı önerirsiniz ?​

İkinci sorum Ankastre Set olacaktır. Onu şecerken neye dikkat ermem lazım. Yine Bosch düşünüyorum ama Arçelik de olabilir. Sizin fikrinizi merak ediyorum.

Son olarak geçen sene bana yaptığınız yorumlar ile çok iyi fiyat performans olan Vestel 65 tv, Samsung paneli aldım ve çok memnun kaldım. Tekrar çok teşekkür ederim.

Yorumunuzu merak ile beklicem. Euro yükseliyor umarım beyaz Ela fiyatı da yükselmeden alabilirim herşeyi.

Çok teşekkür ederim.
Saygılar
Sueyla

16 bin tl içinde hem derin dondurucu hemde ankastre set zor. Net bir bütçe belirtir misiniz?

Derin dondurucu olarak Arçelik 2782 EB alabilirsiniz.

Ankastre set olarak ise;

Fırın: Arçelik AFC 330 S
Ocak: Arçelik OCD T 651 ES
Davlumbaz: Arçelik ADE 604 S

Alınabilir. Ürünlere ek garanti yaptırmayı unutmayın. Ek garantiyi yetkili servise yaptıracaksınız.

Derin dondurucu olarak Arçelik 2782 EB alabilirsiniz.

Ankastre set olarak ise;

Fırın: Arçelik AFC 330 S
Ocak: Arçelik OCD T 651 ES
Davlumbaz: Arçelik ADE 604 S

Alınabilir. Ürünlere ek garanti yaptırmayı unutmayın. Ek garantiyi yetkili servise yaptıracaksınız.
Çok çok teşekkür ederim hızlı cevabınız için.

Son bişey daha merak ediyorum.

Bosch GSN33VWE0N 225 Lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz 14.549 TL bu ürün ve Bosch servis hakında ne düşünüyorsunuz ?​

Çok çok teşekkür ederim hızlı cevabınız için.

Son bişey daha merak ediyorum.

Bosch GSN33VWE0N 225 Lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz 14.549 TL bu ürün ve Bosch servis hakında ne düşünüyorsunuz ?​

Alman üretimi olmadığı sürece BSH grubunun ürünlerine mesafeliyim ben. Hem baştaki satın alma maliyeti hem de herhangi bir arıza durumunda yedek parça ve işçilik ücretleri yüksek maalesef.

Zaman ayırıp ve beni aydınlattığınız için çok çok teşekkür ederim ? sizin değerli yorumunuz olmasaydı ben şimdi Boshu almış olmuştum, çünkü her ürünü üreticisi Bosch Almanya diye biliyordum. İyi ki öyle bir forum sizler tarafından kurulmuş. Benim ve eminim diğer takipçiler için de öyledir, yaptığınız iş çok değerli. Emeğinize sağlık.

Zaman ayırıp ve beni aydınlattığınız için çok çok teşekkür ederim ? sizin değerli yorumunuz olmasaydı ben şimdi Boshu almış olmuştum, çünkü her ürünü üreticisi Bosch Almanya diye biliyordum. İyi ki öyle bir forum sizler tarafından kurulmuş. Benim ve eminim diğer takipçiler için de öyledir, yaptığınız iş çok değerli. Emeğinize sağlık.
Tepe modeller hariç Türkiye'de Çerkezköy'de üretiliyor. Marka algısı işte vatandaş Alman malı Bosch aldım diye bilirken Türkiye üretimi bir ürün almış oluyor halbuki. Şimdiden hayırlı olsun alacağınız ürünler. İncelemelerini bekliyor olacağız.

Tekrar Merhaba ?☺️
Arçelik 2681 EB ile
Arçelik 2171 JEB, ve
Arçelik 2782 EB
Bu üçün arasındaki fiyat farklılığı değer mi ? Mesela enerji tasarrufu veya ayrı özelikler için ? Biraz fazla ödeyin ve şunu terçih edin dermişsiniz ? Yoksa üçü de hemen hemen eşit mi dersiniz ?

Çok sordum o yüzden ekstra dan çok çok teşekkür ederim şimdiden ????

Tekrar Merhaba ?☺️
Arçelik 2681 EB ile
Arçelik 2171 JEB, ve
Arçelik 2782 EB
Bu üçün arasındaki fiyat farklılığı değer mi ? Mesela enerji tasarrufu veya ayrı özelikler için ? Biraz fazla ödeyin ve şunu terçih edin dermişsiniz ? Yoksa üçü de hemen hemen eşit mi dersiniz ?

Çok sordum o yüzden ekstra dan çok çok teşekkür ederim şimdiden ????
2782 yi büyük olduğu için önerdim. O kadar büyüğe gerek yoksa 2171 JEB de alınabilir.

Merhaba, sizin önerdiğiniz gibi
Derin dondurucu olarak Arçelik 2782 EB aldım. Şimdi ona uygun bir akın koruyucu priz araştırıyorum. Bütçe 200 TL. Adem bey, Trendyol da Şımart Teknoloji / Akılı Priz diye koleksiyonda gördüm. O olur mu ? Yoksa hangisini önerirsiniz ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba, sizin önerdiğiniz gibi
Derin dondurucu olarak Arçelik 2782 EB aldım. Şimdi ona uygun bir akın koruyucu priz araştırıyorum. Bütçe 200 TL. Adem bey, Trendyol da Şımart Teknoloji / Akılı Priz diye koleksiyonda gördüm. O olur mu ? Yoksa hangisini önerirsiniz ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Elektriğinizde dalgalanma sorunları yoksa gerek yok diye düşünüyorum. Hele ki ek garanti de yaptırdıysanız yeni bir masraf açmayın boşuna.

Elektriğinizde dalgalanma sorunları yoksa gerek yok diye düşünüyorum. Hele ki ek garanti de yaptırdıysanız yeni bir masraf açmayın boşuna.
Günaydın, Elektrik kesintisi arada sıra oluyor tabiki. Ek Garantı servis geldiğinde yaptıracam. Alırken unuttum. Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Günaydın, Elektrik kesintisi arada sıra oluyor tabiki. Ek Garantı servis geldiğinde yaptıracam. Alırken unuttum. Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Kesinti değil dediğimden kastım. Servis kuruluma gelince voltaj ve toprak kontrolü yaptırın. Eğer çıkan sonuçlarda voltaj dalgalanması felan çok olursa koruyucu olarak bir ürün bakarız.

Kesinti değil dediğimden kastım. Servis kuruluma gelince voltaj ve toprak kontrolü yaptırın. Eğer çıkan sonuçlarda voltaj dalgalanması felan çok olursa koruyucu olarak bir ürün bakarız.
Bu ayrıntı ve değerli bilgi için çok teşekkür ederim. Bu işlemi mutlaka yaptırım. Ve daha sonra sizlere burada paylaşırım. İyi günler diliyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri