- Bütçe
- 16.000
- Marka Model Bilgisi
- Bosch, Arçelik
İyi akşamlar Adem abi, sayenizde fiyat performans iyi olan Vestel den, Samsung paneli bir 65 ekran tv almıştım. Çok da memnun kaldım.
Bugün size iki ürün danışmak istiyorum.
Birincisi No Frost Derin Dondurucu. 7 çekmeli. Bosch dan
İkinci sorum Ankastre Set olacaktır. Onu şecerken neye dikkat ermem lazım. Yine Bosch düşünüyorum ama Arçelik de olabilir. Sizin fikrinizi merak ediyorum.
Son olarak geçen sene bana yaptığınız yorumlar ile çok iyi fiyat performans olan Vestel 65 tv, Samsung paneli aldım ve çok memnun kaldım. Tekrar çok teşekkür ederim.
Yorumunuzu merak ile beklicem. Euro yükseliyor umarım beyaz Ela fiyatı da yükselmeden alabilirim herşeyi.
Çok teşekkür ederim.
Saygılar
Sueyla
Bugün size iki ürün danışmak istiyorum.
Birincisi No Frost Derin Dondurucu. 7 çekmeli. Bosch dan
Bosch GSN33VWE0N 225 Lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz 14.549 TL hepsiburada satıyor. Aynı ürün Bosch sayfasında 2.000 TL neredeyse daha pahalı. Boschun servisini bilmiyorum. Sizce bu fiyat performans nasıl ? Yoksa başka daha uygun marka mı önerirsiniz ?
İkinci sorum Ankastre Set olacaktır. Onu şecerken neye dikkat ermem lazım. Yine Bosch düşünüyorum ama Arçelik de olabilir. Sizin fikrinizi merak ediyorum.
Son olarak geçen sene bana yaptığınız yorumlar ile çok iyi fiyat performans olan Vestel 65 tv, Samsung paneli aldım ve çok memnun kaldım. Tekrar çok teşekkür ederim.
Yorumunuzu merak ile beklicem. Euro yükseliyor umarım beyaz Ela fiyatı da yükselmeden alabilirim herşeyi.
Çok teşekkür ederim.
Saygılar
Sueyla