- Bütçe
- 12-15 bin ₺
- Marka Model Bilgisi
- LG F4V5RYP0W çamaşır makinesi
Değerli hocalarim öncelikle mrb. Şu an kullandigim makine bosch wat24480tr. 8 senelik bir makine ses ve hanimin yikama performansini begenmemesinden baska problemi yok bugibi sebeplerden dolayi degistirmek istiyorum. Ancak kisa bir piyasa arastirmasindan sonra ve lg satis temsilcisinin soylediklerinden sonra aklim karisti. Forumuda bastan sona karistirmama ragmen direct drive ile kayiş kasnakli çamasir makineleri arasinda beni tatmin edecek bilgiler bulamadim ve konu acmaya karar verdim. Su an lgden baska markalarda direct drive camasir makineleri varmi bilemiyorum bir zamanlar arcelik reklamini cok yapmisti. Direck drive camasir makinesi alirsam pisman olurmuyum gercekten soylendigi gibi ses ve tasarruf konusunda ozellikle lg nin 6 motion yikama sistemi gibi faydalarindan yararlanabilirmiyim? Yoksa bunlar reklam islerimidir? LG F4V5RYP0W çamasir makinesi ile Arçelik 10120 M çamasir makinesi arasinda kaldim. Fiyat bandi 12-15 bin tl arasi,10 kg, yorgan yikama, buharli yikama özelligi yeterli benim icin. Yardiminizi rica ediyorum. İyi forumlar.