Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Donanımhaber Umut Koçak ile Klima Sohbetleri Youtube Videosu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Sevgili Umut Koşak kardeşimin daveti ile Donanımhaber kanalı için bir klima öneri videosu çektik. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Sevgili Umut Koşak kardeşimin daveti ile Donanımhaber kanalı için bir klima öneri videosu çektik. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Bu yayın kesinlikle çok daha uzun süreleri hak ediyordu. Lakin yinede verimli olmuş. Yüreğine sağlık abi 😊🙏

Ekli dosyalar

• IMG_20240701_204927.jpg
    IMG_20240701_204927.jpg
    66.7 KB · Görüntüleme: 13

klima alma arefesindeyken bu sohbet çok çok faydalı oldu :) emeklerinize sağlık

Bu yayın kesinlikle çok daha uzun süreleri hak ediyordu. Lakin yinede verimli olmuş. Yüreğine sağlık abi 😊🙏
Sevgili Umut ''Adem abi 20 dakika planlıyorum'' dediğinde kendisine ''Eminmisin Umut? Benim giriş konuşmam bile 20 dakikada ancak biter'' demiştim :kiskis

20 dakika planlanan çekim 40 dakika sürdü benim susmuş ve kısa kesmiş halimle :kop

Kese biçe anca bu kadar kısaltılabilmiş :D

Videoyu izledim. Bizim gibi detaylarla kafa yormayan sadece marka model tavsiyesi isteyenler için ilaç gibi bir video çıkmış ortaya. Umut abiye de yeni çalışma ortamında başarılar dilerim. Youtube yorumum silinmeseydi iyiydi :D

Videoyu izledim. Bizim gibi detaylarla kafa yormayan sadece marka model tavsiyesi isteyenler için ilaç gibi bir video çıkmış ortaya. Umut abiye de yeni çalışma ortamında başarılar dilerim. Youtube yorumum silinmeseydi iyiydi :D
Ahahaha ne yazmıştın ki silinmiş? :D

Adem abiyi DH'de görmek güzel eski ado'u iyi biliriz. :D Yerli klima neden önerilmiyor onu da detaylı öğrenmiş olduk. Demek ki yerliden anca çamaşır makinesi bulaşık veya buzdolabı alınacak klima gibi şeyler tamamen başka marka alınması lazım.

Adem abiyi DH'de görmek güzel eski ado'u iyi biliriz. :D Yerli klima neden önerilmiyor onu da detaylı öğrenmiş olduk. Demek ki yerliden anca çamaşır makinesi bulaşık veya buzdolabı alınacak klima gibi şeyler tamamen başka marka alınması lazım.
Çamaşır makinesi konusu Vestel kısmında yine sıkıntılı, aman abi dikkatli ol lütfen :)

Çamaşır makinesi konusu Vestel kısmında yine sıkıntılı, aman abi dikkatli ol lütfen :)
Abi valla bizim evdeki ariston çamaşır makinesi bozulur diye vestel bakıyorduk ama kaçacağız demek ki. Bunun çamaşır deterjan kutusu değişik açılıyor ama oradan kaçak vardı onu geçen sene açıp dağıtıp silikonla izole edip kapattım kaçırmıyor da bazen sıkma modunda 1000 devirlerde ufak bir zırıltı var. ya motor kömürü ya da rulmanlarda sıkıntı olabilir ufaktan başlamıştır çünkü cihaz 10 seneyi geçti. + banyo da duruyor zaten büyük risk elimde olsa ben makineyi mutfağa alırdım. çünkü banyonun nem oranı yüksek. Nem demek bu cihazlar için ölüm zaten.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri