@Adem Helvacı adem abi sayın moderatörümüzün yönlendirmesiyle ben neyi söktümİnanılmaz yardımcı oldunuz sayın moderatör bu daha garantiyede girmez bariz esdydi değil mi o film şuna bak ekran ne hale geldi
Ekli dosyayı görüntüle 6404
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@Adem Helvacı adem abi sayın moderatörümüzün yönlendirmesiyle ben neyi söktümİnanılmaz yardımcı oldunuz sayın moderatör bu daha garantiyede girmez bariz esdydi değil mi o film şuna bak ekran ne hale geldi
Ekli dosyayı görüntüle 6404
Birde bunu yaptıran ve özenle sormama rağmen moderatör ne olursa olsun yalan söylemem ama yazık yani ve en ufak bir tepkileri bile yok üzücü olanda buTahminimce o mat parlak gibi görünen lekeler ürünün düzgün depoda bekletilmemesinden olmuş gibi duruyor. Belki çok sıcak ve nemli bir depoda ürün bekledi aylarca vs. ? ondan sonra asıl jelatinle ara parçanın arasında bir sıkıntı oldu bu vs. e geldiler kuruluma çıkarttılar ama lekeler iz yapmış falan ? olabilir. Ama daha sonraki durum daha vahim. Üstünde jelatin olsa böyle jelatin olmaz ki ? niye sökün demişler buradaki arkadaşlar onu anlamadım. Şu durumda ürünün garantisi de gitti. Firma da birşey yapamaz artık. E birde leke gibi kaldı hiç yoktan. Ne olacak şimdi bu durum ? hadi diyelim ki thh'e verdiniz dediniz ki kendiliğinden düştü bu üretim hatası vs ? thh de kabul etmez ki nasıl söyleyeceksiniz ? bariz yalan söylenecek ama gene de dönüşü yok bu işin, geçmiş olsun.![]()
Keşke @Adem Helvacı abiden bir yanıt bekleseydiniz. Büyük bir ihtimal Adem abi sök falan demeyecekti. Burada da aslında üretici firmanın da hatası var. Öyle bir yapmış ki jelatin gibi duruyor.Birde bunu yaptıran ve özenle sormama rağmen moderatör ne olursa olsun yalan söylemem ama yazık yani ve en ufak bir tepkileri bile yok üzücü olanda bu
Servis çağırdıysanız bekleyelim bakalım ne diyecekler onlar. Olmazsa THH felan çaresine bakmaya çalışalımServisi çağırdım ama onlarda zaten yapmamak için bahane arıyor sanmıyorum yapacaklarını
Adem abi yada murat bey sizin bir etkiniz olursa bu duruma en azından bunda yardımcı olsanız
Hergün deprem oluyor ne tvler duvarlardan düşüyor ne canlar neler yaşıyor olayı sahiplenip özür dilemişsiniz ortada bir kusur kalmadı bende çok uğraştım 2 tırnak at bırak en son törpüyle kaldırıyordumServis çağırdıysanız bekleyelim bakalım ne diyecekler onlar. Olmazsa THH felan çaresine bakmaya çalışalımKusuruma bakmayın tekrardan
![]()
Ah be abi, bırak ''SÖK'' demeyi, insanlar bunları sökmeye çalışmasın diye uyarı videoları yayınlıyorum benKeşke @Adem Helvacı abiden bir yanıt bekleseydiniz. Büyük bir ihtimal Adem abi sök falan demeyecekti. Burada da aslında üretici firmanın da hatası var. Öyle bir yapmış ki jelatin gibi duruyor.![]()
Abi sanırım bu haliyle garantiyede girmez değil miAh be abi, bırak ''SÖK'' demeyi, insanlar bunları sökmeye çalışmasın diye uyarı videoları yayınlıyorum ben![]()
Çok üzgünüm abi. Ne Hukuki olarak garantiye sokabiliriz ne de firmaya bu konuda bir baskı yapabiliriz.Abi sanırım bu haliyle garantiyede girmez değil mi
Değil abi, o panelin üzerine fabrika ortamında uygulanan bir şey. Opencell komple değişiklik gerektirir ki tv parasıdır o.O söktüğümüz şeyin tamiri mümkün mü peki
Ne abisi estağfurullah 21 yaşında öğrenci adamım ben sen benim abim oluyorsun bu pozisyonda abi çok özür dilerim tekrardan.Murat abi üzülme sana dediğimin arkasındayım ölümlü dü ya eşya bu rabbim bizlere birşey vermesin
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.