Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ekrandaki lekeler

Ben bu tv yi adem abi sayesinde tanıdım bu forma ve murat beye güvenmeyipte nereye güveneyim ama yaşadığım olayla ilgili bir yorum dahi yapmadınız bunada kırıldım

Tahminimce o mat parlak gibi görünen lekeler ürünün düzgün depoda bekletilmemesinden olmuş gibi duruyor. Belki çok sıcak ve nemli bir depoda ürün bekledi aylarca vs. ? ondan sonra asıl jelatinle ara parçanın arasında bir sıkıntı oldu bu vs. e geldiler kuruluma çıkarttılar ama lekeler iz yapmış falan ? olabilir. Ama daha sonraki durum daha vahim. Üstünde jelatin olsa böyle jelatin olmaz ki ? niye sökün demişler buradaki arkadaşlar onu anlamadım. Şu durumda ürünün garantisi de gitti. Firma da birşey yapamaz artık. E birde leke gibi kaldı hiç yoktan. Ne olacak şimdi bu durum ? hadi diyelim ki thh'e verdiniz dediniz ki kendiliğinden düştü bu üretim hatası vs ? thh de kabul etmez ki nasıl söyleyeceksiniz ? bariz yalan söylenecek ama gene de dönüşü yok bu işin, geçmiş olsun. :(

Tahminimce o mat parlak gibi görünen lekeler ürünün düzgün depoda bekletilmemesinden olmuş gibi duruyor. Belki çok sıcak ve nemli bir depoda ürün bekledi aylarca vs. ? ondan sonra asıl jelatinle ara parçanın arasında bir sıkıntı oldu bu vs. e geldiler kuruluma çıkarttılar ama lekeler iz yapmış falan ? olabilir. Ama daha sonraki durum daha vahim. Üstünde jelatin olsa böyle jelatin olmaz ki ? niye sökün demişler buradaki arkadaşlar onu anlamadım. Şu durumda ürünün garantisi de gitti. Firma da birşey yapamaz artık. E birde leke gibi kaldı hiç yoktan. Ne olacak şimdi bu durum ? hadi diyelim ki thh'e verdiniz dediniz ki kendiliğinden düştü bu üretim hatası vs ? thh de kabul etmez ki nasıl söyleyeceksiniz ? bariz yalan söylenecek ama gene de dönüşü yok bu işin, geçmiş olsun. :(
Birde bunu yaptıran ve özenle sormama rağmen moderatör ne olursa olsun yalan söylemem ama yazık yani ve en ufak bir tepkileri bile yok üzücü olanda bu

İlk attığınız fotoğrafa bakınca ekranda koruma filmi var zannettim. Çünkü panelin kendisinin o hale geleceğini düşünemedim. Çok özür dilerim sizden kusuruma bakmayın gerçekten çok üzüldüm şuanda.

Birde bunu yaptıran ve özenle sormama rağmen moderatör ne olursa olsun yalan söylemem ama yazık yani ve en ufak bir tepkileri bile yok üzücü olanda bu
Keşke @Adem Helvacı abiden bir yanıt bekleseydiniz. Büyük bir ihtimal Adem abi sök falan demeyecekti. Burada da aslında üretici firmanın da hatası var. Öyle bir yapmış ki jelatin gibi duruyor. :(

Servisi çağırdım ama onlarda zaten yapmamak için bahane arıyor sanmıyorum yapacaklarını
Adem abi yada murat bey sizin bir etkiniz olursa bu duruma en azından bunda yardımcı olsanız

Servisi çağırdım ama onlarda zaten yapmamak için bahane arıyor sanmıyorum yapacaklarını
Adem abi yada murat bey sizin bir etkiniz olursa bu duruma en azından bunda yardımcı olsanız
Servis çağırdıysanız bekleyelim bakalım ne diyecekler onlar. Olmazsa THH felan çaresine bakmaya çalışalım :( Kusuruma bakmayın tekrardan :(

Servis çağırdıysanız bekleyelim bakalım ne diyecekler onlar. Olmazsa THH felan çaresine bakmaya çalışalım :( Kusuruma bakmayın tekrardan :(
Hergün deprem oluyor ne tvler duvarlardan düşüyor ne canlar neler yaşıyor olayı sahiplenip özür dilemişsiniz ortada bir kusur kalmadı bende çok uğraştım 2 tırnak at bırak en son törpüyle kaldırıyordum

Sevgili @kenanmorbulut

Şu konuyu gördüm, inan nasıl üzüldüğümü anlatamam. O kadar bariz bir konuda o kadar üzücü bir sonuç çıkmış ki ortaya neresinden tutayım inan onu dahi bilemedim.
Dün kardeşim bizdeydi, bütün gün muhabbetle geçince foruma hiç bakamadım. Bugün de rutin akışlardan ve video kesip biçmekten anca vakit buldum, konulara girip soruları cevaplayayım derken senin bu konuyu gördüm şok oldum.

Öncelikle ben de sevgili @Murat ALA adına özür diliyorum zira çok gereksiz bir özgüven ile cevap yazmış size. Halbuki sevgili @ugrgl06 zaten videoyu bile paylaşmış.

Bu tarz içerikleri inanın sırf şu konular yaşanmasın, kimse yanılgıya düşmesin diye paylaşıyoruz.

Öte yandan bize inceleme için yollanan ve yollayan firmaya ''Kusura bakmayın, bu hali ile biz bu ürünü tüketicilere tanıtmayız zira insanlar bu DÜŞÜNÜLEMEMİŞ küçük detaydan dolayı zarar görür'' diye incelemeyi reddettiğimiz bir Monitör ürününde bu sorunun aynısının yaşanmasının önüne geçtik zira ESD kaplama kesinlikle tam da @Murat ALA nın belirttiği üzere panel ile birebir ölçüde kesilip yollanmıştı.

Bakın aşağıdaki ekranda bir harf ikilisi görüyorsunuz ancak panel ile o kaplama kesinlikle sıfıra sıfır
1692023142160.png

Sizin yaşadığınız tereddütü yaşayıp Binoküler aldık orada baktık ekrana. Bariz şekilde üzerinde bir kaplama olduğu belli oluyor
1692023344073.jpeg

Fakat panele bakıyoruz kaplama görünmüyor, sıfıra sıfır
1692023505894.png

En sonunda 4 köşeye birden binoküler ile baktık ve köşelerin birisinde bir açıklık bulup bistüri ucu ile kaldırıp bir çektik ki ohoooooo ESD nin kralı panelin üzerinde duruyor.
Bakın o monitörün bizde tanıtım içeriklerini bulamazsınız mesela. Reddettik inceleme yayınlamayı.

Hatta ibretlik kalsın diye ESD kaplamayı buzdolabının gövdesine yapıştırdık, o ters UH veya düz HU harfleri halen orada duruyor
1692023816720.jpeg
1692023833604.jpeg

Ne olursa olsun burada sevgili @Murat ALA nın savunulacak bir tarafı yok. Sadece şunu açıklamak isterim ki Mesleki olarak benden başka hiç kimse yok forumda cevap yazan. Bahsi geçen mesleki uzman sıfatına sevgili @İlteriş Yılmaz da dahildir. Geri kalan tüm arkadaşlar ve üyeler hep genel anlamda tecrübelerinden hareketle cevap yazarlar. Çok büyük bir talihsizlik yaşamışsınız gerçekten sizin adınıza çok üzgünüm.

Keşke @Adem Helvacı abiden bir yanıt bekleseydiniz. Büyük bir ihtimal Adem abi sök falan demeyecekti. Burada da aslında üretici firmanın da hatası var. Öyle bir yapmış ki jelatin gibi duruyor. :(
Ah be abi, bırak ''SÖK'' demeyi, insanlar bunları sökmeye çalışmasın diye uyarı videoları yayınlıyorum ben :(

Bu cihazı inan senin sayende aldım abi ve vir sorun yaşadığımız zaman ilk aklıma geldiği yer tabiki bu form olacaktı lakin moderatör olan murat beyinde yönlendirmesi ve benim ısrarla sormama rağmen sizinde bahsettiğiniz o özgüvenle gelen cevap benim için elbette yönlendirici olacaktı lakin cidden üzücü

Murat abi üzülme sana dediğimin arkasındayım ölümlü dü ya eşya bu rabbim bizlere birşey vermesin

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri