Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ekrandaki lekeler

2 tvi arasındaki fark nedir acaba hangisi daha iyi hangisi daha kötü bide firma neden bendekinin aynısını değilde bunu yolladı @Adem Helvacı abi bir cevap yazsa ona göre hareket edeceğim
Stok yoktur sende olan android apk uygulama yükleniyor.
Gönderdikleri TV de LG wepOS işletim sistemi var LG kadar gelişmiş sistem değil TVBox alarak kullanabilirsiniz yada firma ile iletişim kurun mümkünse GTV android TV göndersinler..

Stok yoktur sende olan android apk uygulama yükleniyor.
Gönderdikleri TV de LG wepOS işletim sistemi var LG kadar gelişmiş sistem değil TVBox alarak kullanabilirsiniz yada firma ile iletişim kurun mümkünse GTV android TV göndersinler..
Aslında düşündüğüm şey web os mu google mu değil ben googlıda çok beğenmedim ama oanel olarak hangisi daha iyi kafamdaki soru bu

Aynen murat kardeşim doğru bir tercih oldu mu sence
LG'deki WebOS gibi olacağını sanmıyorum, kısıtlanmıştır bazı özellikleri muhtemelen. Zaten Google TV'yi beğenmemişsiniz bir değişiklik olur sizin için. Ama hiç bir zaman bir Google-Android TV'deki uygulama çeşitliliğini beklememek lazım.

Tv yi yanlışlıkla kenardan söktükten sonra bu değişim bana ilaç gibi geldi bence arayüz olarakta googldan çok daha akıcı ve bu tv nim ses sistemi konuşma seslerinde çok daha başarılı gibi geldi bana aslında ısrar etsem f950 yide yollarlardı ama bunu kabul ettim adem abi nerelerde onun yorumunu çok merak ediyorum

WebOS arayüz olarak, serilik kullanım, kumanda olarak android/google tv'den daha iyi bence de. Kumandanız da smart mouselu olan kumandadan muhtemelen.
Markayı da tebrik etmek lazım güzel bir davranış.

Demek ki yanlış bir şey kaldırılabiliyormuş bu konudan da bunu öğrenmiş olduk.

Tv yi yanlışlıkla kenardan söktükten sonra bu değişim bana ilaç gibi geldi bence arayüz olarakta googldan çok daha akıcı ve bu tv nim ses sistemi konuşma seslerinde çok daha başarılı gibi geldi bana aslında ısrar etsem f950 yide yollarlardı ama bunu kabul ettim adem abi nerelerde onun yorumunu çok merak ediyorum
Google'ın sizi tatmin etmemesinin sebebi donanımın zayıf olması. Özellikle ucuz üretimlerde lisanssız yazılımlardan full lisanslı ürünlere geçildi ama donanım yeteri kadar yükseltilmedi yoksa Google TV daha tatmin edici bir deneyim sunardı.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri