- Bütçe
- 5k-10K arası diyelim
- Marka Model Bilgisi
- Arçelik Beko Vestel Delongi Philips Nespresso
French press ile başlayan sonra kağıt filtre ile devam eden sürecimde artık filtre kahveden espressoya geçme arzusu içindeyim. İlk philipsler aklıma yatmıştı ama sonradan temizlemesi meşakkatli masraflı denilince biraz soğudum. Sonra nespressolar aklıma yattı pratik vs diye sonra onlardan da biraz uzaklaştım zira taze çekirdek gibi olmayabilirmiş espresso gibi değilmiş falan filan. En son zaten günde en fazla 1 tane hadi zorlasam 2 içiyorum yarı manuel alayım hem biraz uğraşırken keyif de alırım diye uygun modellere yöneldim. Ama onların da sonradan yok işte portafiltre al ona 1000 lira var şu aparatına ver ver babam ver fiyat artıyor
Standart hali yetmiyor mu bunların ?
Özetle espresso deneyimi olan bu cihazları kullananlar varsa ne kadar fiyat performans lezzet ki kişisel tabi sizin fikrinizi almak istiyorum. Uygun fiyatlı 4 5 binlik manuel cihazlar da yeterli olur mu merak ediyorum.

Özetle espresso deneyimi olan bu cihazları kullananlar varsa ne kadar fiyat performans lezzet ki kişisel tabi sizin fikrinizi almak istiyorum. Uygun fiyatlı 4 5 binlik manuel cihazlar da yeterli olur mu merak ediyorum.