Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ev almak.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gayrimenkul konusundan çok anlamam fakat nakiti peşinat gösterip bir tık daha düşük faizli kredi alabilirsiniz daha yüksek bedelli bir ev alma şansınız var bildiğim kadarıyla 2 gün önce faizler serbest bırakıldı artık bankalar vade faizini arttıracaktır dolayısıyla kredi faizlerinde de mutlaka artış olacaktır bir evin kredi taksitini ödeme gücünüz varsa iyice araştırdıktan sonra kredi çekmek şu anki faizlerden mantıklı geldi bana tabii ki kendi araştrımalarınızı yapmaya devam edin.

Müteahhit fıkrasını biliyorsanız hatırlayın aman faka basmayın, bu devirde okadar haneye sıcak para verip, dünya masrafla inşaata girecek, geri dönüşü ona en az 2 seneyi bulacak. Bu adam ya batar yada batar :)
Satın alacak kişi paramızı peşin verecek biz gidip başka yerden daire alıp sonra parasını vereceğiz. ?
Hep öyle yaptım.
Tapuya gidip tapumu alıyorum sonra müteahhit bankaya gidip parasını alıyor.
Peşinat vs yok.

YouTube bir abimiz var kredili yaşam konusunda uzman.
Bende uzman.
Farkımız o video çekiyor ben çekmiyorum. ?
Aynen öyle Cihat hoca, onu dinlerim ve diyebilirim ki neredeyse sayesinde ev sahibi oldum ve hala birikim yapabiliyorum. Gölge de %60-70 realde %100-150 enflasyon olan bir ülkede TL ile borçlanmak en mantıklı ve kaçınılmaz şey. Yoksa yukarda arkadaşın dediği gibi bankaya TL atmak çok mantıksız.
2 sene önce elde ki parayı sıvıyağa bile yatırmış olsan %200 kazanmış oluruz neredeyse :)

Bu arada tavsiyemdir, Cihat ÇİÇEK youtube da takip edin, bildiğiniz hazine. Çok dua edersiniz :)

Aynen öyle Cihat hoca, onu dinlerim ve diyebilirim ki neredeyse sayesinde ev sahibi oldum ve hala birikim yapabiliyorum. Gölge de %60-70 realde %100-150 enflasyon olan bir ülkede TL ile borçlanmak en mantıklı ve kaçınılmaz şey. Yoksa yukarda arkadaşın dediği gibi bankaya TL atmak çok mantıksız.
2 sene önce elde ki parayı sıvıyağa bile yatırmış olsan %200 kazanmış oluruz neredeyse :)

Bu arada tavsiyemdir, Cihat ÇİÇEK youtube da takip edin, bildiğiniz hazine. Çok dua edersiniz :)
Aynen onu takip ediyorum ama zaten 40 yıldır aynı şeyleri yapıyormuşum. ?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri