Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Gree Airy 12.000 BTU Kurulum ve İnceleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 7205
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
benim klima min 7 civarı max 15 w

e şimdi bu fanları klima kısıp geriye kalan gücü kompresör için kullanırsa neden olmasın sonuçta full dc bu makinalar.
devire göre güç çeker
yıl olmuş 2024 karbon ayak izi yok efendim iklim değişikliği vsvs gree daha düşük watlarda calisan fan veya komp yapmazsa zaten adam değildir 😂
Dostum üzerinde maksimum 1600w 875w arası bir etiket var 55w tüketim imkansız iç fan dış fan birde kompresör mantıklı gelmiyor. 😁

Dostum üzerinde maksimum 1600w 875w arası bir etiket var 55w tüketim imkansız iç fan dış fan birde kompresör mantıklı gelmiyor. 😁
arka planda bazı testler tespitler için @Ali Kemal Eyvazabi ile inceliyoruz bakalım efsane mi kestane mi belli olur zamanla.
@Engraulis gree ye biraz yüklenince nedi kızgın atıyorsun gree adamdır adam :haha

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Denemek için fan moduna alıp çalıştırmak yeterli fan modunda kaç watt tüketiyor belli olur. 🤔

16 watt fan modunda.
Screenshot_20241012_083041_com.gree.greeplus.jpg
Screenshot_20241012_083032_com.tplink.iot.jpg

Yahu abi az güzellesene gree yi. Bunlar ben fairy aldıktan sonra da böyleydi. Koz verme şunlara :haha
Valla kardeşim neyse onu yazıyorum, hiç bir markayı övmem hep kusur ararım, kusuru bulursamda iade etmek için her yola başvururum örnek : (Fujitsu iade, Bosch Tüketici Hakem Heyetinde). Okadar para veriyoruz bir zahmet mallarınıda kusursuz ve ürün broşürüne yazdıkları verilere uyacak şekilde yapıp satsınlar.

Yahu abi az güzellesene gree yi. Bunlar ben fairy aldıktan sonra da böyleydi. Koz verme şunlara :haha
Şimdi bizim niyetimiz kesinlikle kötü değil 😃 mesela bugün hanımla panel çit satan bir bayiye girdik hanımın dikkatini çekti klimadan bir ses geliyor bana bakarak direk klimada bir sorun mu var dedi klimaya şöyle bir baktım ne göreyim Gree 😃 bu modeller böyle dedim. 😁🙋🏼‍♂️

11w iç 22w dış olsa kompresör 22w 😁🙋🏼‍♂️
Dur Kalk Yapan Klima Böyle Çalışıyor Clio benim çocukların odasındaki klima bu Bosch CL2000 9K Durdğunda 18Watt çekiyor oda iç fan döndüğü için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Dur Kalk Yapan Klima Böyle Çalışıyor Clio benim çocukların odasındaki klima bu Bosch CL2000 9K Durdğunda 18Watt çekiyor oda iç fan döndüğü için.
Aynen abi genel olarak termostat anında fanlar çalışmaya devam ettiği için bu şekilde bir tüketim oluyor.

Self Clean'de 40 Dakika Çalıştı Önce Karlama Yaptı Sonra Isıtma Yaparak Devam etti. Isıtmada 53.7 dereceye kadar çıktı okadar ısınacağını düşünmediğim için probu elimle tutmuştum artık elim yanmaya başlayınca bıraktım :)

Çalışma esnasındada oluşan güç grafiğinide bırakıyorum.
WhatsApp Image 2024-10-13 at 12.57.15.jpeg

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri